dreamCatcher 0 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 (edytowane) Witam. Sprawa wygląda tak. Włączam sobie fife, łączy mnie z serwerami ea i nagle pobiera mi internetowy paszport po czym wyskakuje komunikat : "Podczas weryfikowania internetowego paszportu wystąpił błąd, spróbuj ponownie". I tak w kółko. Jestem połączony z serwerami ea ale nie chce pobrać paszportu przez co nie da się pograć przez neta. Czy ktoś miał już podobny problem i może mi pomóc? Dodam jeszcze, że kupilem fife parę dni temu i przy moim slabym internecie balem się, że mogą byc lagi przez neta wiec spróbowałem 2-dniowego triala, który akurat skończył się i nastapił problem z owym paszportem. Przeszukałem google i wiem tyle co nic. Jedynymi odpowiedziami sa : dzwon i psiz do Ea. Edytowane 11 grudnia 2011 przez dreamCatcher Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 Ja też radzę zgłosić się do EA, mają bardzo dobry support i do tego czat z konsultantem czynny prawie cały dzień (również w weekendy). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi