Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Pojawił się screen z kolekcją figurek z Arkham Origins. I można zobaczyć Bane'a. Zmiana oczywiście na plus, już nie wygląda jak kupa mięśni z przedawkowania jadu i która nie myśli. Bardziej przypomina swój komiksowy odpowiednik. Joker z kolei został hipsterem. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Batman jaki koks. Mógłby wystąpić w Girsach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Ciekaw jestem tego wątku z Banem chociaż cały czas trzymam kciuki żeby "starzy znajomi" nie przyćmili nowych postaci Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Wygląda podobnie jak w Arkham City: Armored Edition. Co do Bane'a to ciekawy mógłby być wątek ze złamanym Nietoperzem ale przecież akcja dzieje się tylko jednej nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 (edytowane) :o Edytowane 11 Czerwca 2013 przez Zwyrodnialec Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Ameryki tym trailerem nie odkryli, ale i tak fajnie że pokazali. Czy każda gra akcji musi mieć motyw ze spadającym helikopterem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Świetnie to wygląda. Nawet głos Jokera nie taki zły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 833 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 "During the PlayStation event at E3, Sony‘s Jack Tretton announced Batman: Arkham Origins would get some exclusive content on PS3 themed around the Knightfall storyline. In addition to that, a 1960s Batman skin will also be available on PS3." source: darkknightnews. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Ameryki tym trailerem nie odkryli, ale i tak fajnie że pokazali. Czy każda gra akcji musi mieć motyw ze spadającym helikopterem? ciesz sie że z łuku nie strzela Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Jest wszystko to co być powinno. Czekamy na konkrety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Jest demo. Jak na razie do obejrzenia tylko na GT, wystarczy cofnąć stream do 3:55, oczywiście jakość nie zachwyca i jest skompresowana, ale teraz tyle musi wystarczyć. http://www.gametrailers.com/netstorage/e3/live.html Co się od razu rzuca w oczy to trochę zmieniony system kontrowania, nowe możliwości linki, nowy typ przeciwnika z nieblokowalnymi atakami, klimatyczne Gotham skąpane w śniegu, całkiem spory teren (w ogóle robi wrażenie długie pikowanie z wieżowca) i dobre lokacje zamknięte. Nie mam wątpliwości, że gra będzie zajebista, bo to w końcu usprawnione Arkham City. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Przecież to było oczywiste Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 GT wrzuciło na swoim kanale już w lepszej jakości. Styl niby dobrze znany z gier Rocksteady, jednak WB Montreal wrzuciło lekki blur. W Arkham City jakby wszystko wyglądało bardziej surowo i szczegółowo. Btw E3 trwa, a nic nie słychać co robi ekipa z Londynu. Cytuj Odnośnik do komentarza
QTF 8 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 (edytowane) trochę to śmieszne, bo WSZYSTKO wygląda tak samo. Począwszy od hudu, wyświetlane informacje, wszystko ma taki sam design jak arkham city. czy to źle?? nie, ale mogliby kosmetycznie coś zmienić.OGROMNY PLUS należy się za zredefiniowanie wyglądu zbroi batmana. W końcu wygląda tak jak powinna od początku, bo w poprzednich częściach miałem wrażenie jakby Bruce miał na sobie obciśłe leginsy(na całym ciele), a nie coś co ma go chronić przed obrażeniami itp. Jednak walka wygląda identycznie, nie licząc paru smaczków. Jestem ciekaw nad czym oni tyle czasu pracowali bo trochę to śmierdzi kopiuj wklei... Edytowane 11 Czerwca 2013 przez QTF Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 po pierwszych informacjach i trailerach byłem zajarany grą, natomiast po gameplayu i trailerze z e3 zawiedziony, dla mnie kalka AC już nie przechodzi, czuje ze to będzie takie U3 w które grałem na siłe i wyzywałem grę xD dla nowicjuszy bomba, ale czuć za bardzo kopiuj-wklej jak pisze kolega wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 (edytowane) 4 nowe screeny I inny fragment dema. Można lepiej zobaczyć, na czym polega bardziej rozbudowany tryb detektywistyczny. Edytowane 12 Czerwca 2013 przez Zwyrodnialec Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Ja tam się ciągle jaram. Gdy wyszły pierwsze screeny i filmik byłem najbardziej ucieszon, potem gdy zobaczyłem gameplay z walki trochę moje emocje opadły bo miałęm wrażenie deja vu, ale teraz po tym filmie z detective mode i jak batman potem wchodzi do pomieszczenia, gdy sobie uświadomiłem, że znowu czekają mnie godziny spędzone w zniszczonych laboratoriach, szpitalach, kanałach i innych kryjówkach zbójów, to już nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Nie rozumiem co niektórych, że dziwią się takim samym schematem rozgrywki jak w Arkham City. Przecież to było wiadome od samego początku, że to po prostu więcej tego samego. Bardziej oczekiwałbym nowości na polu walk z bossami, sekretów i oczywiście samej fabuły. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Miodzio, jednym słowem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Btw E3 trwa, a nic nie słychać co robi ekipa z Londynu. Mają ujawniać next-genowego Batmana przed premierą Origins? Bo to chyba oczywiste, że nad tym pracują, po tej wypowiedzi Conroya jakiś czas temu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Najdłuższa wersja dema (teraz to już całość), głównie różni się tym, że jest teraz cała scena z Banem i Jokerem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Fajnie prezentują się kontry, natomiast początek dema to wypisz wymaluj Arkham City. Obawiam się, że przez zbyt duże podobieństwo do City, Origins może nie zrobić już takiej furory wśród recenzentów lecz obym się mylił. Dalej nie chce oglądać, żeby nie spojlerować sobie za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Ogaldalem troche Stage Demo Gamespotu i wyglada na to, ze nowy Batman daje rade. Bardzo spodobal mi sie patent z trybem detektywa i mozliwoscia przewijania zdarzenia - fajnie to wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Analiza trailera z E3. Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 481 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Mnie najbardziej ciekawi ten dodatek związany z Knightfall czy to będzie tylko skórka czy coś więcej. I kiedy będzie można kupić to dlc na x360, bo z tego co pamiętam to przy AC też ps3 miała coś na wyłączność a potem można było to kupić w formie dlc na klocka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi