Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 To będą skiny postaci i specjalne mapy z charakterystycznymi wrogami. O ile skiny mnie nie obchodzą (byłoby inaczej, gdyby oferowały przynajmniej unikalne dla siebie gadżety), tak mapy są jak najbardziej na plus. Zawsze to będzie więcej grania w trybie wyzwań. Amazon ma oferować ekskluzywnego steelbooka. Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 481 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Ja mam strasznego pypcia na skina z Knightfall,za dzieciaka strasznie sie jarałem tą zbroją, ehh wspomnienia Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 (edytowane) W linku zestaw promocyjny dla dziennikarzy: http://www.joypadonline.com/pc/batman-arkham-origins-media-promo-kit-leaked/ Edytowane 30 Czerwca 2013 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Tak powinny wyglądać edycje specjalne, a nie, że dodają kupon na DLC, możliwość ściągnięcia soundtracku w wersji cyfrowej i steelboxa. To samo z The Last of us. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 (edytowane) Generalnie edycje specjalne tak wyglądają, tylko kosztują 3x więcej Edytowane 1 Lipca 2013 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 No chyba nie jak już to edycje limitowane, ale te nie pojawiają się przy premierze każdej gry, resell na ebay się nie liczy. Inaczej - znajdź mi taki zestaw the last of us, z takimi dodatkami, jakie mieli redaktorzy w press packach. No właśnie, nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Prawdopodobna zawartość edycji kolekcjonerskiej, trzeba jednak czekać na oficjalne potwierdzenie. Przecieki jednak przy tej grze zazwyczaj się sprawdzają, jak np ten z grywalnym Deathstroke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Dziwne, że skoro najwazniejszymi postaciami mają być Black Mask i Deathstroke, to figurka jest z Jokerem. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 No i to jest kolekcjonerka! Nie to co ten syf, ktory zaserwuje rockstar <rece_opadaja> 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Dziwne, że skoro najwazniejszymi postaciami mają być Black Mask i Deathstroke, to figurka jest z Jokerem. Joker obok Batmana i Supermana to najpopularniejsza postać z uniwersum DC, więc nic dziwnego. Poza tym w poprzedniej części Hugo Strange był kreowany na głównego villaina, a skończył jako pionek Ra's Al Ghula. Kto wie, czy tutaj nie będzie podobnie. A Joker na pewno odegra znaczącą rolę, tym bardziej, że nie jest nawet brany pod uwagę jako jeden z wynajętych zabójców. Potwierdzeni to Bane, Deathstroke i Deadshot. Na comic-con ma zostać ujawniony kolejny zabójca, tym razem kobieta, prawdopodobnie Lady Shiva. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 A może Ivy? Jak cena tej limitki będzie w miarę rozsądna to się nawet nie zastanawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Ivy chętnie bym zobaczył w kozackiej walce chociaż miała już świetny epizod w jedynce Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 W Arkham City także, choć nie w takim stopniu jak w Azylu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 (edytowane) Tym razem zabójczyni Copperhead. I nowe skiny. Edytowane 18 Lipca 2013 przez Zwyrodnialec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 476 Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 “The Worst Nightmare skin will be unlocked when players have “drained the game” of content and unlocked all of its achievements." Great idea, give us the skin at the point in the game when there’s nothing left to do with it. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Identyczna sytuacja była z ubrankiem dla Marstona. Jedno się odblokowywało bo zrobieniu wszystkich wyzwań, drugie po zrobieniu 100%. Ten Nightmare też jako ś tak komicznie wygląda, mogli zrobić coś w stylu... hmm, pamiętacie jak w pierwszym Batmanie Nolana ludzie go widzieli po sztachnięciu się trucizną Scarecrowa? O coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 19 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Świetne są te skiny, z jednej strony faktycznie - szkoda, że dostęp do Nightmare'a dostaniemy dopiero po przejściu gry na 100%, ale z drugiej, zawsze zostają wyzwania, w które, przynajmniej ja, gram wciąż, pomimo ukończenia AC Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Świetny news. Bardzo gibka więc może być ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Orientuje się ktoś kiedy wychodzi Official Xbox Magazine? Bo będzie kolejna porcja informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 (edytowane) Mad Hatter potwierdzony w misji pobocznej. Edytowane 24 Lipca 2013 przez Zwyrodnialec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Dużo screenów, mało zawartości. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 (edytowane) Bardzo prawdopodobne, że w grze pojawi się Harvey Dent i to jeszcze zanim stał się Two Face'm. Skoro w grze ma być Falcone, czy Maroni, to być może zostanie ukazany wypadek i przemiana Denta. Jest nawet o nim wzmianka na oficjalnej stronie w bio Black Maska, więc jego profil pewnie niedługo zostanie dodany. W Gamestopie do pre-orderów mają dodawać Black Maska i 2 dodatkowe mapy. Edytowane 24 Lipca 2013 przez Zwyrodnialec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Bardzo prawdopodobne, że w grze pojawi się Harvey Dent i to jeszcze zanim stał się Two Face'm. Skoro w grze ma być Falcone, czy Maroni, to być może zostanie ukazany wypadek i przemiana Denta. Jest nawet o nim wzmianka na oficjalnej stronie w bio Black Maska, więc jego profil pewnie niedługo zostanie dodany. W Gamestopie do pre-orderów mają dodawać Black Maska i 2 dodatkowe mapy. Byłoby ostro Jestem jak najbardziej na tak Coraz bardziej nie mogę się doczekać, dzień premiery to będzie istny szał ciał. Ciekaw jestem czy przed premierą pokażą jakieś zajawki walk z bossami żeby można było zweryfikować pierwsze zapowiedzi na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Jeszcze się okaże, że wyjdzie z tego najlepsza odsłona Arkhamverse. Czekam na to bardziej niż na GTA V. Tak wiem, jestem debilem xD. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi