Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Nowy fragment z Gamescomu pokazywany tylko dziennikarzom. W akcji elektryczne rękawice i scenka z Firefly, choć sama walka nie została pokazana. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Robi to robotę czekam jak dziecko na prezent świąteczny, właśnie ogrywam AA GOTY gier dalej robi robotę uwielbiam ten dźwięk tuż przed komunikatem Kończę AA i za AC się biorę Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Nowy fragment z Gamescomu pokazywany tylko dziennikarzom. W akcji elektryczne rękawice i scenka z Firefly, choć sama walka nie została pokazana. To jest wlasnie Batman Arkham w pelnej krasie. Nie mam w ogole obaw, ze gry nie robi Rocksteady. Zapowiada sie kapitalnie i takie pewnie bedzie. Proste. Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Ja bym sie w ogóle nie obraził gdyby system walki zostawili dokładnie taki jak ten z Arkham City. I bardzo podoba mi się klimat zimy i Bożego Narodzenia bo będziemy grali "na czasie" akurat przed świętami. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) System walki ma pozostac bez zmian, wiec bedzie dobrze. Gra jest dla mnie tytulem must-have, bedzie dopelnieniem trylogii nowej, swietnej serii Batman Arkham na obecnej generacji. Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) Najbardziej mnie jara wlasnie osniezone I opuszczone miasto - kojarzy mi sie to z pierwszym Maxem Paynem. Sama gra to nie ma sie co oszukiwac usprawnione Arkham City a ze nie jestem wielkim fanem serii to sobie poczekam jak mocno potanieje. Pewnie prawdziwy powiew swiezosci bedzie widac w przyszlrocznym Batmanie od Rocksteday. Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez Kre3k Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 IMO model Batmana in game i sam "dizajn" prezentuje się najlepiej ze wszystkich odsłon. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 516 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 mam tylko nadzieje, ze beda fajne wyzwania. jedynke wyplatynowalem, w dwojce nie chcialo mi sie robic kampanii, w sensie powtarzac tego samego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) Film z sesji motion capture. Jest też odrobinę nowych scenek. Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez Zwyrodnialec Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 IMO model Batmana in game i sam "dizajn" prezentuje się najlepiej ze wszystkich odsłon. Jest zdecydowanie najbardziej mroczny i ma konkretnie doyebany armor. Zresztą, sami powiedzieli, że w tej części Nietoperz ma wręcz być "straszny". Mnie ciekawią sekcje z ucieczką przed policją. Pewnie coś na wzór starć z jednostkami TYGERa z Arkham City. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 M.in. tryb 1 vs 100 (przy okazji setka to strasznie mało przeciwników) i po raz pierwszy można zobaczyć Deathstroke'a w akcji. Od razu widać, że jest bardzo powolny, a animacja ruchów w znacznej części za bardzo przypomina Robina. http://uk.ign.com/videos/2013/08/30/check-out-batmans-new-shock-gloves-in-action-arkham-origins Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 A ja myślałem, że on będzie prawie tak samo szybko jak Catwoman. Przy okazji nie wiem czy przed premierą nie łyknąć jeszcze Arkham City GOTY. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 (edytowane) Niemiecki Gamestar zdradził co nieco wątku fabularnego dotyczącego m.in. Pingwina. Od razu ostrzegam przed spoilerami. In Arkham Origins Penguin will no longer operate out of the Cyrus Pinkney's Institute for Natural History , instead he has turned the Ship "The Final Offer" into his personal swimming fortress and controlls his criminal empire out of Old Gothams harbor. Batman infiltrates the ship in order to find out more about the Assassins that are after him .After sneaking onboard the ship our hero sees how the Penguin tortures Alberto Falcone with a taser , while he casually smokes a cigar .Penguin : "You better listen to me carefully ... Whats the message will you deliver for me to your family?"Alberto :" We will never deal with weapons again ... and we will leave Gotham ."Penguin seems to enjoy tormenting the helpless wannabe mobster , but Batman interrupts his fun with a well aimed Batarang . Then he quickly takes out Penguins body guards . But before Bruce can interrogate his sadistic archfoe he is attacked by Deathstroke who uses a grappling hook to bruttaly slam Batman to the ground .Slades heavy armor made out of titan , enhanced reflexes , staff and razor sharp katana give him an edge in the following fight . Bruce has to retreat to the Batcave . Beaten and heavily wounded . Jak widać nie kłamali, że Batman będzie jeszcze świeżakiem i zostanie oklepany przez Wilsona. Edytowane 1 Września 2013 przez Zwyrodnialec Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Wiadomo już może, czy w dniu premiery dostępna będzie też wersja cyfrowa? Bo wypadałoby mieć wszystkie gacki na dysku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Ja tam wole mieć je w pudełkach przed oczami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Takiej perełki aż żal na HDD brać, musi być cała trylogia na półce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Tyle że potem nie odpalisz sobie tych gacków na PS4, jak już kupisz konsolę. Musi być cyfrak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Tyle, że ja nie sprzedaję PS3 bo nie kompatybilności, poza tym jak mam za nią dostać ze 300-400 zeta to wole sobie zostawić, właśnie dla Nietoperza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 I to jest plus cyfryzacji też wolę mieć gry przed sobą na półce ale faktem jest że na PS4 wtedy można odpalić a takto złapią kurz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Jak komu pasuje. Ja nie wyobrażam nie mieć tej gry w retailu. Batmany to chyba najlepsze co się dotychczas przytrafiło na tej generacji a wiele wskazuje, że Origins może być najlepszą odsłoną z cyklu Arkham. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Nie będzie. Deathstroke z animacjami Robina stawia granicę między Rocksteady, a WB Montreal. Ci pierwsi stworzyli wszystko od podstaw, dorzucając m.in. 4 unikalne style dla każdej postaci, a nie tylko kopiuj-wklej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Sugerujesz, że jedna skopana animacja dodatkowego bohatera z pre-orderów zaważy na jakości CAŁEJ gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Origins ma dwa razy większy teren działań, kilka nowości i usprawnienia względem Arkham City. Jeśli w tej generacji cokolwiek przeskoczy AC, to tylko Origins właśnie. Choć słabszych niż AC recenzji w imię bezsensownej zasady "to już nie takie świeże" niestety nie zabraknie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 No na pewno będzie taka recenzja w PE. Skoro Komodo już w relacji z Gamescom wypala w pierwszym akapicie, że Arkham City było kalką Arkham Asylum. Zresztą to samo pisał SoQ w recenzji AC. Sugerujesz, że jedna skopana animacja dodatkowego bohatera z pre-orderów zaważy na jakości CAŁEJ gry? Dla mnie to ma znaczenie, w wyzwania zamierzam grać długo po premierze i nie spodziewałem się kolejnego Robina. Deathstroke miał potencjał na największego wymiatacza w tej serii i został spalony. Podobno ma jeszcze korzystać z innych gadżetów i broni m.in. miecza (tutaj też mają gotowe animacje z Arkham City) więc może coś się poprawi. Polecam obejrzeć fajny klip z AC, oczywiście pełen spoilerów i przypomnieć sobie jak genialna to była gra, oby AO dotrzymało jej kroku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Nie wiem czy było - jeśli tak to wybaczcie: W Empiku oraz MM/Saturn pojawi się od 11 września edycja przedpremierowa z koszulką (L, XL) oraz DLC do online - będzie się różnić w zależonści czy weźmiemy z MM/S czy Empiku: [batman: Arkham Origins] Od 11 września w sklepach Empik, Media Markt oraz Saturn na terenie całego kraju będzie można znaleźć unikatową edycję przedpremierową gry Batman: Arkham Origins. Za 39,99 zł pudełku z wizerunkiem Mrocznego Rycerza znajdą się:W ofercie salonów Empik:* Oryginalna koszulka z motywem z gry.* Kod do pobrania dodatku do gry „Najemnik Bane’a”, zawierający kamizelkę żołnierza i kominiarkę (skórka Najemnik). DLC przeznaczone do trybu online. Użytkownik sam decyduje o platformie docelowej dla dodatku (PC, PS3 lub Xbox360).W ofercie sklepów Media Markt i Saturn:* Oryginalna koszulka z motywem z gry.* Kod do pobrania dodatku do gry „Zbir Jokera”, odblokowujący bluzę z kapturem i maskę (skórka Łotr). DLC przeznaczone do trybu online. Użytkownik sam decyduje o platformie docelowej dla dodatku (PC, PS3 lub Xbox360).W obu sieciach koszulki pojawią się w dwóch rozmiarach: L oraz XL. O rozmiarze koszulki poinformuje naklejka na pudełku. Źródło: FB Cenegi Za 39,99 zł ja sobie kupię dla samej koszulki Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi