Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 Jeden nowy screen starego Gotham, czyli teren, który już był dostępny w Arkham City. I trochę gamplayu porównawczego od nvidii. Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 11 września 2013 Opublikowano 11 września 2013 Kupił ktoś tą koszulkę z empiku/mm ? nigdzie nie mogę znaleśc t-shirta w powiększeniu, jak ktoś zakupił to napiszcie jak z jakością koszulki Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 12 września 2013 Opublikowano 12 września 2013 Kupiłem, rozmiar L wydaję się wiekszy niż zazwyczaj L-ki są sprzedawane. Koszulka jest ze średniej grubości materiału, nadruk też wydaje się solidnie zrobiony. Zrobiona przez firmę Gildan. 1 Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 13 września 2013 Autor Opublikowano 13 września 2013 Napisałem Ci w tej sprawie PMkę, ale może ktoś jeszcze kupił i mógłby podać rozmiary tej koszulki według wzoru: ? Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 (edytowane) W przyszłym tygodniu najprawdopodobniej pokażą kolejnego zabójcę. Na oficjalnym fejsbuku wrzucili takie oto foto. Powiązanie z samolotem "Memphis Belle" czyli Boeing B-17F produkowanym w okresie II WŚ. Może coś z Pingwinem, w końcu to jego arena. Edytowane 14 września 2013 przez Zwyrodnialec Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 Napisałem Ci w tej sprawie PMkę, ale może ktoś jeszcze kupił i mógłby podać rozmiary tej koszulki według wzoru: ? Gildany są duże, ale wydaje mi się Radek, że L za krótka będzie na ciebie więc polecam XL. Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 15 września 2013 Autor Opublikowano 15 września 2013 Dzieki, problem w tym, ze XL nigdzie nie ma w Gdansku przeszedlem wiekszosc empikow, w Saturnie tez bylem, wszedzie Lki Zostaje jeszcze MM. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 16 września 2013 Opublikowano 16 września 2013 Kolejne wskazówki z ostatnich dwóch dni. No to już chyba wiadomo, że pokażą coś z Pingwinem. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 (edytowane) Kilka nowych screenów i info o walce z Deathstrokiem. The assassin boss battles were designed to test Batman and the player. It serves as progression points in the story that helps make the players improve their skills alongside the young, still-developing Batman. Eventually, it will feel like Batman is able to take on just about anyone. WBGM's hope is that by this point in the game, the players will be just as good in the game as Batman is in fighting crime.The new rating system will also have a narrative purpose and not only serve as a way to help improve the player's skills by showing them how well--or bad--they performed in a combat or predator fight. It's Batman's way of assessing himself on how well--or bad--he did.In about an hour and a half into the game, a high-level gang war is brewing between Penguin and the Falcone Family which Batman has to stop. After beating the henchmen and making his way through--what I assume to be, as it was not mentioned in the article--the Final Offer, Batman finds Penguin interrogating a young Alberto Falcone. Just as Batman is about to take on Penguin, a grapnel latches onto Batman from a window, and Deathstroke the Terminator brings him down to an area. Thus begins the boss fight with Deathstroke. This battle is described as not only a way to test the player's--and Batman's--skills, but as the point in the story wherein Batman begins to hone his skills from the brutal fighter he is at the moment to a more efficient one.Deathstroke's battle is all about timing. Players will have to make use of Batman's fighting skills and gadgets as well as well-timed counters as Deathstroke will also be able to counter Batman's attacks. Eventually--as seen in the trailer--Batman will break off Slade's mask. Even further into the boss fight will have Batman breaking Deathstroke's sword. The fight is said to be exhilarating and challenging but not too hard that new players won't be able to do it as by that point in the game, they should be ready to face Deathstroke.Certain boss fights will give Batman a new gadget--in the case of the Deathstroke boss fight, it's the Remote Claw. During the fight, Deathstroke will be using it against Batman but at the end of it, Batman will acquire the gadget for himself. http://www.newsarama.com/18964-batman-arkham-origins-deathstroke-bossfight-shows-how-you-become-the-dark-knight.html Jest też trochę gameplaya m.in. w biurze Pingwina i pokazany jest sam początek starcia ze Sladem. http://www.gamespot.com/batman-arkham-origins/videos/meet-a-more-raw-batman-in-batman-arkham-origins-6414566/ Edytowane 18 września 2013 przez Zwyrodnialec 1 Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 takich bullshotów to ja już dawno nie widziałem albo to są obrazki z jakiegoś UBER PC Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Cobplepott jeszcze nie ma butelki wbitej w łeb. Ciekawe czy to uwzględnią w trakcie gry. No ja tych screenów też nie biorę na poważnie bo są po niezłym tuningu. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Te screeny obok konsol to nawet nie leżały Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Bo to pewnie bullshoty. No shit Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 20 września 2013 Autor Opublikowano 20 września 2013 (edytowane) Chciałem sprawdzić cenę na Amazon.com i przy edycji kolekcjonerskiej znalazłem takie zdjęcie Ok, figurka Batmana z Jokerem w edycji europejskiej wygląda świetnie, ale jeżeli USA dostaje Jokera za biurkiem, to ja nie mam pytań O_O. F-E-N-O-M-E-N-A-L-N-E Ok, dostają to. Na amazonie nie ma jeszcze podanej ceny, ale ponoć będzie to 129 USD. Oby wysylali do Polski. Edytowane 20 września 2013 przez ShtaS Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 (edytowane) Trochę dziwne jest to, że wrzucili solucję do side-questu z Anarky. Edytowane 20 września 2013 przez Kasias Cytuj
Gość suteq Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 USA ostatnio dostaje lepsze kolekcjonerki gier niż Europa. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 (edytowane) Wyciekły trofea i jest trochę spoilerów. This list, presuming that it is accurate, confirms the following:- Enigma items as collectibles leading to the first Riddler Trophy- New Game Plus- I Am The Night mode (more end game or an Extra hard difficulty?)- Four ‘career tracks’; Shadow Vigilante, Gotham protector, Worst Nightmare and World’s Greatest Detective- Lady Shiva Jest też trochę gameplayu z TGS. Edytowane 20 września 2013 przez Zwyrodnialec Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 (edytowane) (pipi)e trofea w multi :confused: Lipa. Edytowane 20 września 2013 przez Kasias Cytuj
Gość suteq Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 Nie rozumiem po co twórcy na siłę wrzucają multik do gier. Kompletna głupota. Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 (edytowane) Było miliard razy przerabiane, więc nie nudź o tym, zwłaszcza że samo multi w Batmanie zapowiada się całkiem ciekawie. Chodzi o to, że w Arkham Origins będzie to raczej miła ciekawostka, tymczasem kilka trofików wymaga długich i częstych przesiadówek. Edytowane 20 września 2013 przez Kasias Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 Ja (pipi)e na (pipi) te trofea za multi? Czy tylko w ten sposób twórcy potrafią utrzymac przy życiu badziewne multiplayery? Po 2 miesiącach na serwerach będą tylko boosterzy i nikt więcej. 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 24 września 2013 Opublikowano 24 września 2013 Exclusive dla PS3. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 25 września 2013 Opublikowano 25 września 2013 Strój Jean Paula wygląda elegancko. Szkoda że pewnie nie będzie możliwości grania nim w trybie fabularnym Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi