Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 (edytowane) Gameplay Slade'a. Szkoda, że część animacji to żywcem wyjęty Robin z poprzedniej odsłony. Tryb 1 na 100 może być ciekawy na chwilę, ale wyzwaniem to nie będzie żadnym. Deathstroke dodatkowo może regenerować zdrowie, co przydatne może być tylko dla casuali. Nikt dobrze ograny nie da się trafić nawet raz. Tak w ogóle to już tylko miesiąc został do premiery. Edytowane 25 Września 2013 przez Zwyrodnialec Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 (edytowane) Będzie jakieś fabularne dlc,a do gry można kupić season passa. http://uk.ign.com/articles/2013/09/26/batman-arkham-origins-season-pass-announced Edytowane 26 Września 2013 przez Zwyrodnialec Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 No to kupie. Byle tylko fabularne DLC faktycznie było "fabularne", bo Zemsta Harley Quinn do Arkham City to była bieda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Jest już oficjalny soundtrack i jak zdradzają tytuły, powrót Killer Croca to pewniak. 1 Arkham Origins Main Titles Christopher Drake 2:52 Album Only View In iTunes 2 The Night Before Christmas Christopher Drake 2:07 Album Only View In iTunes 3 Black Mask Escapes Christopher Drake 0:47 Album Only View In iTunes 4 Killer Croc Christopher Drake 2:03 Album Only View In iTunes 5 Croc Arrest Christopher Drake 1:01 Album Only View In iTunes 6 Batwing Storm Damage Christopher Drake 0:39 Album Only View In iTunes 7 Assassins Christopher Drake 2:41 Album Only View In iTunes 8 Weapons Deal Christopher Drake 1:04 Album Only View In iTunes 9 The Final Offer Christopher Drake 1:32 Album Only View In iTunes 10 Deathstroke Christopher Drake 4:06 Album Only View In iTunes 11 Winter comes to Gotham Christopher Drake 2:07 Album Only View In iTunes 12 Carol of the Bells (Joker's Theme) Christopher Drake 1:29 Album Only View In iTunes 13 G.C.P.D. Christopher Drake 2:14 Album Only View In iTunes 14 Can't You Just Play Along? Christopher Drake 2:08 Album Only View In iTunes 15 Merchant Bank Escape Christopher Drake 1:15 Album Only View In iTunes 16 Copperhead Christopher Drake 1:30 Album Only View In iTunes 17 Hallucinations Christopher Drake 2:57 Album Only View In iTunes 18 Snake In a Box Christopher Drake 0:40 Album Only View In iTunes 19 Night Patrol Christopher Drake 2:03 Album Only View In iTunes 20 Regent Hotel Christopher Drake 1:56 Album Only View In iTunes 21 Bane Christopher Drake 2:29 Album Only View In iTunes 22 Why would you save…Me? Christopher Drake 1:28 Album Only View In iTunes 23 The Thieving Magpie Gioachino Rossini 2:01 Album Only View In iTunes 24 The Bridge Christopher Drake 1:10 Album Only View In iTunes 25 Firefly Christopher Drake 6:00 Album Only View In iTunes 26 I Have Left Enough Life In Him For Some Final Words...If You Hurry Christopher Drake 1:24 Album Only View In iTunes 27 Allies Christopher Drake 3:04 Album Only View In iTunes 28 Electric Chair Christopher Drake 1:40 Album Only View In iTunes 29 One of Us Will Die Christopher Drake 1:09 Album Only View In iTunes 30 Shadow of the Bat Christopher Drake 2:10 Album Only View In iTunes 31 Arkham Origins End Titles Christopher Drake 1:49 Album Only View In iTunes 32 Arkham Origins Suite Christopher Drake 2:16 Album Only View In iTunes https://itunes.apple.com/us/album/id715105927?ign-mpt=uo%3D4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Czy ja tam widziałem dodatek "Inicjacja"? Ale byłoby fajnie gdyby zrobili w tym DLC coś na wzór "Batmana: Początek" kiedy Bruce trenował przez 7 lat w Lidze Cieni. Chyba trzeba będzie się zaopatrzyć w ten Season Pass. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Ta, ale to beda Challenge Mapy w ktorych walczysz Waynem nie w stroju Batmana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Wiem wiem. Szkoda tylko, że nie zrobią z tego typowej fabułki. No nic, przynajmniej dłużej się pogra, w końcu ten system walki jest zayebiście wciągający i grywalny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Story DLC zakupię, ale resztę mogę spokojnie odpuścić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Dodatkowe mapki do walki to też zawsze więcej godzin grania. Sam pamiętam ile radochy dawało obijanie mord w challenge'ach jako Kotka. Nawet w Arkham City podsumowując wszystkie dodatkowe mapy z grywalnymi postaciami wychodziło jakieś 3-4h dodatkowej gry. W Zemstę Harley nie grałem ale podobno słaba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Ja tam kupiłem Harley bo wyszło mnie to z 10 zł w promocji, więc nawet jak jest średnie to za cenę dwóch paczek chipsów i tak się opłaca Mnie tam challenge w serii Arkham w ogóle nie jarają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Potrafiłem na mapie w Hucie Sionisa wykręcić nawet 250 tys. I to na jednym combo - wyszła mi ciągła kombinacja 135 ciosów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Poziom trudności I Am the Night zostanie odblokowany po dwukrotnym skończeniu gry (zwykłe przejście i ng+), nie będzie można robić zapisu i dostępne jest tylko jedno życie, w razie wpadki trzeba przechodzić wszystko od początku. Słabo, zwłaszcza, że trzeba to zaliczyć za jednym posiedzeniem. Poza tym na przejście gry potrzeba 12H wraz z misjami pobocznymi, ale żeby pozbierać wszystko, na pewno zajmie to więcej czasu. http://www.vg247.com/2013/09/29/batman-arkham-origins-has-extra-hard-i-am-the-night-mode/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Poza tym na przejście gry potrzeba 12H wraz z misjami pobocznymi, ale żeby pozbierać wszystko, na pewno zajmie to więcej czasu. http://www.vg247.com/2013/09/29/batman-arkham-origins-has-extra-hard-i-am-the-night-mode/ Wydaje mi się czy to coś mało? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Też mi się tak wydaje. W Arkham City zajęło to więcej czasu. Główny powód był taki, że trzeba było mieć te 400 znajdziek by zakończyć cały quest Riddlera. Sam główny scenariusz za pierwszym razem przeszedłem w jakieś 15h, a nie zrobiłem wtedy wszystkich zadań. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 (edytowane) Też mi się tak wydaje. W Arkham City zajęło to więcej czasu. Główny powód był taki, że trzeba było mieć te 400 znajdziek by zakończyć cały quest Riddlera. Sam główny scenariusz za pierwszym razem przeszedłem w jakieś 15h, a nie zrobiłem wtedy wszystkich zadań. No właśnie, ja tam nie bawiłem się w żyłowanie gry, a scenariusz z paroma ciekawszymi sidequestami robiłem z kilkanaście godzin, a tu niby 12h na wszystko? To wychodzi tak jakby co godzinę-półtorej miała być walka z bossem. A odejmując sidequesty, to nawet częściej O_o Myślałem, że przez największe pole działań w serii i chyba największą ilość bossów, to gra pójdzie w odwrotnym kierunku. Edytowane 30 Września 2013 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 W sumie takie natężenie akcji ma tłumaczyć sam scenariusz, polowanie na Batmana trwa tą jedną wigilijną noc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Ale przyjmijmy, że jednak upływ czasu w grach to bardzo umowna zmienna W Asylum czy City też chyba wszystko się dzieje tego samego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 12 h ? mało !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Jutro ujawnią kolejną postać, ma logo Birds of Prey. Typy są różne: Barbara Gordon, Huntress, Black Canary, Hawkgirl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Absolutnie nie wierzę w te 12 h na wątek fabularny i side-questy. Nie po tym jak obadałem tytuły trofeów i w dodatku wiadomo, że świat gry jest dwa razy większy niż w Arkham City. Przypomina się mit o MGR: Revengeance, które miało pękać na normalu w 4 h... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Absolutnie nie wierzę w te 12 h na wątek fabularny i side-questy. Nie po tym jak obadałem tytuły trofeów i w dodatku wiadomo, że świat gry jest dwa razy większy niż w Arkham City. Przypomina się mit o MGR: Revengeance, które miało pękać na normalu w 4 h... Tylko, że to są słowa producenta gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) W takim razie wygląda to źle. Zajechało trochę GoW: Judgment. Edit: Nie doczytałem, że obskoczenie wszystkiego zajmie dużo więcej czasu. No dobra. Edytowane 1 Października 2013 przez Kasias Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) Potwierdziło się, że to Barbara Gordon. Jest też nowy gameplay od IGN. http://uk.ign.com/videos/2013/10/01/batman-arkham-origins-inside-the-batcave-and-infiltrating-gcpd Edytowane 1 Października 2013 przez Zwyrodnialec Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Barbara Gordon? Co ona będzie niby robić, talerzami w Batmana rzucać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Na screenie jeszcze chodzi, może zacznie się bawić w Batgirl i dostanie kulkę od Jokera, po czym zostanie sparaliżowana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi