Gość Soul Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 IMO jedyne obawy jakie mam to fabuła, techinicznie gra na pewno będzie lepsza;] Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Gdy pojawiła się wieść o nowym Batku to sie ucieszyłem, bo miło wspominam obie części, jednak po materiałach to mam wrażenie, że to już mocno odgrzewany kotlet, który nie ma racji bytu Must Have. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Sranie w banie liczy się to jak będzie podany, większość gier to kotlety a mimo to bardzo dobrze smakują Tylko błagam nie każ mi rzucać tytułami ...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 (edytowane) Dla mnie to must have bo: - to Batman Arkham - miasto 2 razy wieksze od Arkham City, - jestem ciekawy jak stare Gorham bedzie sie prezentowac zanim stalo sie AC - kilka bowych ficzerow i przeciwnikow, ktore powinny zapewnic swiezosc (np. w walce nowi przeciwnicy - szczegol ale nowy stroj Batmana podoba mi sie najbardziej ze wszystkich - ciekaw jestem Riddlerow Mam obawy co do: - fabuly bo pisza ja zupelnie inni ludzie - voice actingu Batmana i Jokera (wiem ze to doswiadczeni aktorzy ale przed nimi wyzwanie niemale - multi i trofeow z nim zwiazanych - gameplayu Deathstrokiem bo wyglada za bardzo jak Robinem Edytowane 7 Października 2013 przez Voytec Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 techinicznie gra na pewno będzie lepsza;] Nie no, jako że będzie to mój pierwszy batman na PC a nie 360, to na nic innego nie liczę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 (edytowane) http://www.eurogamer.net/articles/2013-10-08-batman-arkham-origns-looks-very-batman Na poczatku filmu jest fragment cutscenki w ktorej wyraznie widac, ze to sa poczatki Batmana. Przeciwnicy ich sa dla niego nowi, jest wsciekly i zapowiada sie, ze jego rola bedzie zagrana gdzies pomiedzy Batmanem Conroya, a Bale'a. Bardzo mi sie to podoba. Szkoda, ze w przeciwienstwie do Arkham City w muve.pl do preorderow nie dodaja steelbookow. Ten z Origins jest piekny, lepszy niz do AC z Batmanem i Catwoman. No i bedzie Pingwin grany przez Nolana Northa. Jego najlepsza rola moim zdaniem w tej generacji. Acha, jeszcze jedno. Przeczytalem liste achievementow, ale pomijajac spoilery i to bedzie najtrudniejsza platyna w serii. Mam tylko ze multi nie bedzie meczace bo trzeba bedzie w nim troche posiedziec. Granie ludzmi z gangow Jokera czy Bane'a przypomina w pierwszej chwili Gearsy do momentu az nie zobaczylem gunplayu. Wydaje sie sztywny, ale juz niedlugo sam sie przekonam. Fajnym smaczkiem jest to, ze Robin w Origins to jeszcze Dick Greyson (Nightwing z Arkham City) to nawet widac na zwiastunie multi Ciekawi mnie co to za duza zapowiedz sie szykuje w sobote. Marzy mi sie grywalna w singlu Batgirl, ale za blisko juz premiery na tak duza zapowiedz. Edytowane 8 Października 2013 przez Voytec Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Z tego co zapowiadali, to w singlu nie będzie żadnej grywalnej postaci poza Batmanem. Może pokażą dwóch ostatnich zabójców. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 (edytowane) Jeszcze trochę nowego info, z czego przynajmniej jedno rzuca trop na kolejną postać, którą będzie Electrocutioner. - The Shock Gloves are obtained from a fallen boss [GamesRadar] No i potwierdziło się. Na panelu został przedstawiony 6 (oficjalnie, bo nieoficjalnie już wiadomo o Lady Shivie) zabójca. Edytowane 13 Października 2013 przez Zwyrodnialec Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Nice Tutaj jakby ktos mial watpilosci, czy Baker uciagnie role mlodego Jokera I do tego zapowiedzieli gre jak Arkham City Lockdown tyle ze z tym samym tytulem jak wydanie konsolowe. Ma byc free-to-play z mikroplatnosciami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Mam już grę (znaczy kod steam wklepany i gra jest w bibliotece:) ) i nie mogę się doczekać. Może być odtwórcza jeżeli będzie to Arkham City tyle że wszystkiego więcej. Dla mnie 2 poprzednie gry z batmanem to gry z mojego top 10 tej generacji . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Polecam caly panel z Comic-Cona. Świetnie sie to oglada, Baker wydaje sie mega gosciem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Reklama z Gamestop http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=B3JZZmQPxYU Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Kolejny spot reklamowy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Fajny spot. To juz tylko 8 dni Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Na GT TV pokazali trochę trybu detektywistycznego. Zaczyna się od 13:10 http://www.gametrailers.com/full-episodes/h2m36j/gt-tv-killzone-shadow-fall Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Dzisiaj wyszedl Batman Arkham Origins Mobile. Bardzo podobny do Arkham City Lockdown, ale jest cholernym F2P. Placenie za regeneracje zdrowia... Ale dobry podbijacz hype'u Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 (edytowane) W przyszłym tygodniu kolejny trailer. Demo z komentarzem. http://www.youtube.com/watch?v=ab4w9SHkm0s&feature=player_embedded Jeśli ktokolwiek zamierzał grać na WiiU, bądź PC, to premiera dla tych platform została przesunięta na 8 listopada. dotyczy to tylko Europy. Batman: Arkham Origins delayed for PC and WiiUWarner Bros. recently has confirmed to Eurogamer that Batman: Arkham Origins' Wii U and physical PC versions will be released on November 8, one week later to the release in other platforms.Unfortunately they didn't give any reason for the delay, wich applies only for Europe. In North America the release date remains as always, October 25 in PS3, XBOX360 PC and WiiU. http://www.eurogamer.net/articles/2013-10-18-batman-arkham-origins-pc-wii-u-versions-will-launch-two-weeks-late-in-europe Edytowane 18 Października 2013 przez Zwyrodnialec Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 NA PC prawda ale tylko dla pudełek:) Mam kod na steam i na steamie w wersji cyfrowej na 100% w piątek będzie można grać Cytuj Odnośnik do komentarza
GwynBleidd_79 113 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 W Polsce na PC podobno zgodnie z planem 25. Na Wii u już 8 Listopada. http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,14805016,Batman__Arkham_Origins_na_PC_i_Wii_U_wyjdzie_pozniej.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 (edytowane) Kto by jeszcze pomyślał, że znajdzie się studio, które tak pięknie wskrzesi legendę. Gdyby jeszcze ktoś zechciał tak kapitalnie odyebać Turtlesy... Can't wait ale kupię raczej jakieś dwa tygodnie po premierze akurat ogram zaległości i przy okazji zobaczy się Wasze wrażenia. Edytowane 20 Października 2013 przez Nemesis Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Moje będą na 99% pozytywne. Nie wiem jednak, czy uda się przebić poprzednie części. Tak w ogóle to są screeny z dwoma ostatnimai zabójcami. Jak ktoś uważnie śledził choćby ten temat, to nic go nie zaskoczy. No może poza wyglądem jednej postaci. Killer Croc i Lady Shiva. Deisgn Croca jest jednak mnie przerażający niż w poprzednich częściach. Za to Sandra Wu-San wygląda zajebiście. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Killer Croc wygląda jakby tak mniej groźnie. Zawsze stał u mnie na pierwszym miejscu w kwestii "character design'u". W poprzednich częściach prezentował się dla mnie trochę bardziej kozacko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 (edytowane) Soczysty, 17 minutowy gameplay z komentarzem tworcow. Yayks! Edytowane 21 Października 2013 przez Voytec Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Radzę uważać dzisiaj było już sporo wycieków, są nawet 3 walki z bossami. A pod tym linkiem jest całkiem sporo grafik z artbooka. http://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.179.G9IXtb&id=35349237228&initiative_new=1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi