Gość Kasias Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 I tak oto bez pitolenia o Chrystusach i innych Mojżeszach na rynek wchodzi co najmniej druga najlepsza gra generacji. Nie ma opcji, żeby WB Montreal odwaliło lipę. Grę roku odpalę już w czwartek i ocalę Gotham. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Radzę uważać dzisiaj było już sporo wycieków, są nawet 3 walki z bossami. A pod tym linkiem jest całkiem sporo grafik z artbooka. http://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.179.G9IXtb&id=35349237228&initiative_new=1 Tzn. pirat wyciekl? Jakie opinie na temat gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Zastanawiam sie tylko po co ma być dwa razy większe miasto niż w AC, skoro przewidywany czas ukończenia fabuły i zadań pobocznych to 12h? Mam nadzieje, że będzie chociaż NG+ jak w poprzedniej części (która w zasadzie była dłuższa a i tak wziąłem na 2-3 posiedzenia). Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Co do designu Croca To jest pierwszy rok działalności Batmana,tak ? O ile mnie pamięć nie myli to KillerCroc w komiksach cierpiał on na chorobę skóry która z czasem postępowała. Origins to pierwszy rok działalności Batmana to i KC jeszcze mało groźny . Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Origins do drugi rok dzialanosci Batmana. Zastanawiam sie tylko po co ma być dwa razy większe miasto niż w AC, skoro przewidywany czas ukończenia fabuły i zadań pobocznych to 12h? Mam nadzieje, że będzie chociaż NG+ jak w poprzedniej części (która w zasadzie była dłuższa a i tak wziąłem na 2-3 posiedzenia). Bedzie NG+ i tryb po ich przejsciu I'm the Night, ktory trzeba przejsc na 1 zyciu za 1 posiedzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Origins do drugi rok dzialanosci Batmana. Zastanawiam sie tylko po co ma być dwa razy większe miasto niż w AC, skoro przewidywany czas ukończenia fabuły i zadań pobocznych to 12h? Mam nadzieje, że będzie chociaż NG+ jak w poprzedniej części (która w zasadzie była dłuższa a i tak wziąłem na 2-3 posiedzenia). Bedzie NG+ i tryb po ich przejsciu I'm the Night, ktory trzeba przejsc na 1 zyciu za 1 posiedzeniem. Jesteś pewien, że za 1 posiedzeniem? Czy to ma być kopia trybue NYMHC z MAx Payne 3? Może jednak będzie to wyglądało jak w Diablo 3 - gdzie można saveować ale po śmierci kasuje nam zapisaną postać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Radzę uważać dzisiaj było już sporo wycieków, są nawet 3 walki z bossami. A pod tym linkiem jest całkiem sporo grafik z artbooka. http://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.179.G9IXtb&id=35349237228&initiative_new=1 Tzn. pirat wyciekl? Jakie opinie na temat gry? Piraci to ostatni ludzie, których bym słuchał w kwestii opinii na temat jakiejkolwiek gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Origins do drugi rok dzialanosci Batmana. Zastanawiam sie tylko po co ma być dwa razy większe miasto niż w AC, skoro przewidywany czas ukończenia fabuły i zadań pobocznych to 12h? Mam nadzieje, że będzie chociaż NG+ jak w poprzedniej części (która w zasadzie była dłuższa a i tak wziąłem na 2-3 posiedzenia). Bedzie NG+ i tryb po ich przejsciu I'm the Night, ktory trzeba przejsc na 1 zyciu za 1 posiedzeniem. Jesteś pewien, że za 1 posiedzeniem? Czy to ma być kopia trybue NYMHC z MAx Payne 3? Może jednak będzie to wyglądało jak w Diablo 3 - gdzie można saveować ale po śmierci kasuje nam zapisaną postać? "Arkham Origins will also feature I Am The Night, a difficulty mode that unlocks after players complete New Game+. I Am The Night will not allow saves and limits Batman to just one life. Considering Voghel said that Arkham Origins' "main narrative arc and side missions last about 12 hours," it sounds like players will need to conduct a crime-fighting marathon to overcome I Am The Night." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 W takim razie jestes dziwny, piraci to nie sa zadni podludzie, tak samo ladnie opisza co jest z gra nie tak. No ale jak lubisz to czekaj sobie na zbior wypocin od dziennikarzy, prosze bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 W takim razie jestes dziwny, piraci to nie sa zadni podludzie, tak samo ladnie opisza co jest z gra nie tak. No ale jak lubisz to czekaj sobie na zbior wypocin od dziennikarzy, prosze bardzo. Nie będę na nic czekał bo opinię zawsze wyrabiam sobie sam. A piraci raczej najczęściej piszą, że wszystko jest do D, dlatego jak szukać opinii to wśród nich w ostatniej kolejności. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Nie wiem jakich piratow opinie zazwyczaj czytasz, ale sie mylisz. Nawet na tym forum jest pare osob co daje relacje z verbatimow (Dahaka, Raven) I zawsze pisza zayebiste posty, co jest fajne a co nie, przy okazji ujawniajac sporo rzeczy o ktorych nie bylo mowy w recenzjach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 (edytowane) Nie wiem jakich piratow opinie zazwyczaj czytasz, ale sie mylisz. Nawet na tym forum jest pare osob co daje relacje z verbatimow (Dahaka, Raven) I zawsze pisza zayebiste posty, co jest fajne a co nie, przy okazji ujawniajac sporo rzeczy o ktorych nie bylo mowy w recenzjach. Zniszczyłeś mój gamingowy świat w tym momencie Edytowane 21 Października 2013 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Skończcie temat. Każdy kto zechce sam zagra i wyrobi sobie zdanie o grze. Mnie tylko ciekawi kiedy pojawią się pierwsze recenzje. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 (edytowane) Nie wiem jakich piratow opinie zazwyczaj czytasz, ale sie mylisz. Nawet na tym forum jest pare osob co daje relacje z verbatimow (Dahaka, Raven) I zawsze pisza zayebiste posty, co jest fajne a co nie, przy okazji ujawniajac sporo rzeczy o ktorych nie bylo mowy w recenzjach. Zniszczyłeś mój gamingowy świat w tym momencie No... GTA V 4 dni przed premierą raczej przypadkiem mi kurier nie przyniósł ;]. Niemniej jeśli coś mi się podoba to praktycznie zawsze kupuję oryginał później, stąd tyle nieogranych gier na Steamie, bo to co ograłem za czasów złej strony mocy musiałem w końcu i tak kupić, by oczyścić sobie sumienie. GTA V też w pudełeczku grzecznie stoi na półce jakby co . /thread Jakoś mnie nie ciągnie do tej gry. Może gdybym miał mojego magicznego X360 jeszcze to bym sprawdził, ale tak to chyba sobie poczekam na edycję GOTY. Edytowane 21 Października 2013 przez raven_raven Cytuj Odnośnik do komentarza
GwynBleidd_79 113 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Soczysty, 17 minutowy gameplay z komentarzem tworcow. Yayks! Super wygląda jaskinia batmana. Komputer strasznie klimatem przypomina ten z pierwszej części Tima Burtona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 (edytowane) Jaskinia jest przemodelowana ale klimat taki jak w DLC do Arkham City tylko bez tego idiotycznego dinozaura na srodku. W Origins wszystko jest na swoim miejscu. Panowie, tak na marginesie. Wyzwan Combat/Predator - 38 Kampanie - 16 Wlasne - 38 Treningi - 12 Loooot of stuff. Trofea tak jak w AC beda za wyzwania Combat/Predator i Kampanie. Edytowane 21 Października 2013 przez Voytec Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Czyli wychodzi na to, że teraz wszystkie dodatkowe umilacze będą zintegrowane z trybem fabularnym dzięki jaskini gacka, bez wychodzenia do menu głównego. Wczuwka podbita. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 http://www.youtube.com/watch?v=YzLHU-dxwVA zaczynamy ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 (edytowane) Świetny theme, ale to nadal lepsze. I najlepszy utwór w grze ogólnie. Tak w ogóle to jutro obiecany trailer. http://www.youtube.com/watch?v=BX253a5M6H0&feature=youtu.be Edytowane 22 Października 2013 przez Zwyrodnialec Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 jak coś już na yt ktoś jakiś random wrzucił już walkthrough skusiłem się i obejrzałem pierwsze 30 minut. miazga Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Co z recenzjami? Kiedy mija embargo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 n4g pojawiła się już jedna recka, jakiś random dał 7/10.... Cytuj Odnośnik do komentarza
MrCpl 4 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Wiadomo już ile ma zająć przejście singla ? Gra ma mieć ng+? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Embargo jest do piątku. Czyli pewnie trochę tych 7/10 i innych 6/10 wpadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Wiadomo już ile ma zająć przejście singla ? Gra ma mieć ng+? Jest nowa gra plus. 12h. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi