Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Embargo jest do piątku. Czyli pewnie trochę tych 7/10 i innych 6/10 wpadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrCpl 4 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 O tyle dobrze, miejmy nadzieje że Batman bedzie trzymał poziom poprzedniczek. O tym przekonam się już w czwartek/piątek o ile muve nie zawiedzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Wiadomo już ile ma zająć przejście singla ? Gra ma mieć ng+? O tyle dobrze, miejmy nadzieje że Batman bedzie trzymał poziom poprzedniczek. O tym przekonam się już w czwartek/piątek o ile muve nie zawiedzie Kurde, koles. Na wszystko o czym piszesz masz odpowiedz albo na poprzedniej stronie i w temacie Gry na premiere. Wez sie wysil. Muve juz powiedzialo, ze wysylac bedzie jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Embargo jest do piątku. Jeśli tak w istocie jest, to nie jest to dobra wiadomość. Na recki Dead Space 3 czy Beyond też czekaliśmy do dnia światowej premiery i - jak się ostatecznie okazało - wydawca miał dobry powód, by trzymać nas do samego końca w niepewności/niewiedzy. No ale Origins będzie co najmniej bardzo dobre, niezależnie od mniejszej czy większej ilości siódemek za to tylko, że jest trzecią grą z serii... Cytuj Odnośnik do komentarza
MrCpl 4 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Wiadomo już ile ma zająć przejście singla ? Gra ma mieć ng+? O tyle dobrze, miejmy nadzieje że Batman bedzie trzymał poziom poprzedniczek. O tym przekonam się już w czwartek/piątek o ile muve nie zawiedzie Kurde, koles. Na wszystko o czym piszesz masz odpowiedz albo na poprzedniej stronie i w temacie Gry na premiere. Wez sie wysil. Muve juz powiedzialo, ze wysylac bedzie jutro. No i fajnie super, ale sam robisz dokładnie to samo (niepotrzebny zamęt) więc jak nie masz zamiaru się w żaden normalny sposób odnieść do pytań które zadałem to najlepiej nic nie pisz. Aby nie robić spamu tak jak "Voytec" pamiętacie może na ile starczał singiel w poprzednich odsłonach ? Z tego co pamiętam wychodziło więcej niż 12 godzin ? No nic mam nadzieje ze zmiana studia nie wpłynie na ogólny odbiór gry. Szkoda że muve nie dodaje już do zamówien przedpremierowych metal boxów 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Look4z 16 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Moje zamówienie na muve.pl właśnie zmieniło status na WYSŁANE Hell Yeah Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 U mnie to samo, a na maila dostalem kod na DLC! Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 618 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 (edytowane) Potwierdzam, czyli jednak jutro gramy Może sie Milan wypowiedzieć? Bo w sb pisał, że rozczarowanie. I co to za kod na mailu? na stroje? Edytowane 23 Października 2013 przez Il Brutto Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 No wlasnie - gdzie ci piraci, czekamy na pierwsze opinie tak jak bylo z GTA V. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrCpl 4 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Również dostałem maila że nietoperek już do mnie leci Owe DLC jest chyba na plansze z multi ? Na stroje są w każdym pudełku z Batmanem a muve od siebie dodawał dlc z planszami bodajże Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Launch trailer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 No wlasnie - gdzie ci piraci, czekamy na pierwsze opinie tak jak bylo z GTA V. Właśnie cholera, nawet ja teraz czekam, bo niestety po drugiej stronie barykady teraz jestem . Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Wychodzi na to, że jest już znana kolejna ocena od GamesMaster 97%. A launch trailer wyjebany, choć w serii ten nadal jest najlepszy. http://www.youtube.com/watch?v=r9fSkcAYyZ8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Look4z 16 Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 (edytowane) Mam, gram, kupowałem w muve.pl - kurier dostarczył zamówienie przed południem. Pierwsze wrażenia po ok. 2h grania: stary dobry Batman. Ten sam klimat, gameplay. Na razie nie odkryłem nic nowego. Moim zdaniem to Arkham City 1.5. Co drażni to klatkowanie i cięcie dźwięku w trakcie gry i cutscenkach. W poprzednich częściach tego nie było. No i grafa wydaje mi się trochę gorsza. Fani Gacka nie powinni być zawiedzeni - dostajemy więcej tego co znamy i lubimy. Pozostałych ta część raczej nie przekona. Edytowane 24 Października 2013 przez Look4z Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Coś warte są te dodatki? Mam w pudełku KNIGHTFALL PACK i DEATHSTROKE CHALLENGE PACK - to tyko mapy i stroje czy dodaje coś do singla tak jak to było z Catwoman w AC? TIP: Absolutnie nic nie czytałem i nie oglądałem o grze więc jak coś to nie bijcie że nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Nie, nie ma dodatkowych elementów do singla. Fabularne DLC pojawi/pojawią się później. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 618 Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Jak wyżej - stary, dobry Batman. W gameplayu nie mia żadnych zmian. Z tego co pamiętam to zmieniło się rozwijanie umiejętności postaci. Miasto identyczne póki co jak w AC, przynajmniej początkowe miejscówki. Na razie ciężko stwierdzić o ile mapa jest większa od poprzedniej części. Więcej napiszę wieczorem jak zawalcze z jakimiś bossami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 co z tym klatkowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 618 Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 U mnie nie klatkuje ale gram na klocku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Pytanie do tych co grają: nietoperz jest tym razem bardziej mroczny i agresywny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Look4z 16 Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 U mnie gra łapie zacinki - niektóre dość bolesne. No i dropy animacji się zdarzają :confused: @up - nie zauważyłem większej agresji i mroku Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 (edytowane) Dobra spedzilem z gra poltorej godziny i podziele sie pierwszymi spostrzezeniami. Jak chyba juz wiadomo, jestem fanem Batmana a seria Arkham w obecnej generacji to absolutna perla. Splatynowalem poprzednie czesci i tutaj rowniez nosze sie z takim zamiarem. Ale do rzeczy. Pierwszy kontakt z gra jest bardzo dobry. Mroczny, swietny poczatek dobrze otwiera gre. Arkham Asylum i Arkham City mialy kapitalne otwarcia i tutaj poprzeczka byla wysoko zawieszona. Udalo sie. Wraz z poczatkiem przychodzi pierwszy minus - grafika jest slabsza niz w Arkham City. Glownie przez tekstury, ktore sa slabsze niz w AC i AA. Nie wiem dlaczego, skoro Holmes mowil, ze pracujac nad Origins mieli zaawansowany tool set UE3 z AC i mogli od razu brac sie za tworzenie gry. Czuc, ze majsterkowali przy freeflow combat. Bez obaw, dalej jest responsywny na takim poziomie jak w AC, z tym, ze calosc wydaje sie wolniejsza. Plus za to, ze na hardzie jest trudniej niz w AC i jak spozni sie z kontra to przeciwnicy potrafia przypier.dolic, ale rozwijajac Batsuit gra stanie sie zapewne latwiejsza. Kolejnym minusem dla mnie jest to, ze (spoiler z pierwszej godziny gry) pokonujac pierwszego bossa, eliminujemy pierwszego zabojce zanim Wayne dowiaduje sie w ogole, ze tropi go 8 asasynow. Poznajac ich wszystkie sylwetki, Killer-Croc jest juz odfajkowany jako zalatwiony. Nie spodobalo mi sie to . Oddac trzeba, ze pierwsza walka z bossem jest bardzo dobra. Udane wejscie Kiedy mamy juz cale miasto do dyspozycji, jest to fajne uczucie jak z Arkham City, kiedy Wayne przywdzial stroj. Wydaje sie, ze bedzie mnostwo rzeczy do roboty, co cieszy. Ciekawe jest tez to, ze Batman prawie nikogo jeszcze nie zna i przy pierwszym spotkaniu z Enigma nie ma pojecia kim on jest No i to o co pytacie - tak, Arkham Origins na razie jest najbardziej mroczny w serii. Zdecydowanie bardziej od AC i troche bardziej od AA. Jak w ogole mozecie tego nie zauwazac? :| Obawiam sie jednak tego, ze zalatwienie wszystkich zabojcow pojdzie naprawde bardzo szybko. EDIT 1: Fajnym smaczkiem jest to, ze Batman inaczej traktuje zloczyncow, a inaczej policjantow. Tych pierwszych leje niemilosiernie i lamie kosci, a tych drugich traktuje bardziej delikatnie. EDIT 2: Karny kutas nalezy sie WB Montreal za zmiane w sterowaniu i zamienieniu R1 z R2. Na razie ciagle je myle i zamiast szybkiego bataranga wlaczam tryb detektywistyczny i na odwrot. Kurde Przyjemne bylo uczucie jak wlecialem do Starego Gotham to od razu poznalem Zaulki. Od razu czlowiek poczul sie jak w domu. Edytowane 24 Października 2013 przez Voytec 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 618 Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Póki co to nie martwiłbym się o zabójców bo walczę z jednym z pierwszych i aż mnie to frustruje. Ale prawdopodobnie będą to ciekawe walki skoro mieli czerpać z walki z Freezem z poprzedniej części. Spoiler z początku gry: Na pewno KC jest liczony jako 1 z 8 zabójców? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Karny kutas nalezy sie WB Montreal za zmiane w sterowaniu i zamienieniu R1 z R2. Na razie ciagle je myle i zamiast szybkiego bataranga wlaczam tryb detektywistyczny i na odwrot. A nie przypadkiem L1 i L2? Bo pod R2 w AA i AC są kucki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Karny kutas nalezy sie WB Montreal za zmiane w sterowaniu i zamienieniu R1 z R2. Na razie ciagle je myle i zamiast szybkiego bataranga wlaczam tryb detektywistyczny i na odwrot. A nie przypadkiem L1 i L2? Bo pod R2 w AA i AC są kucki. Jak jakas kobieta za kolkiem, pomylilem lewa strone z prawa Masz oczywiscie racje, chodzi o R1/R2. Propsy dla gry za Alfreda. Kazda jego wypowiedz sie slucha z przyjemnoscia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi