Gość Kasias Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 (edytowane) Nowy Batman od Rocksteady ponoć nazywać ma się tak i trafi na PS4 i XOne za rok - http://www.batcave.com.pl/2013/12/czy-wlasnie-poznalismy-tytul-nowej-gry-z-serii-arkham/ Do momentu zapowiedzi - zapewne gdzieś w okolicach lutego i marca - padnie jeszcze z 10 podtytułów dla tej gry, która - nie oszukujmy się - powstaje na pewno. Liczę na naprawdę nową jakość gameplayową i wizualną, bo Arkham Origins było mimo wszystko dużym krokiem wstecz względem genialnego AC. Edytowane 9 grudnia 2013 przez Kasias Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 24 grudnia 2013 Opublikowano 24 grudnia 2013 Prawdopodobnie będzie to coś związanego z fabularnym DLC. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 24 grudnia 2013 Opublikowano 24 grudnia 2013 (edytowane) Ja mam nadzieję, że jak najszybciej zapowiedzą wersję goty na nextgeny w 1080p/60fps. Nie po to pominąłem klatkującą wersję na currentgeny, aby teraz nie doczekać się "jedynej, słusznej" wersji. Ale skoro taki Injustice zawitał na nextgeny, to pewnie Nietoperek w wersji fullHD jest tylko kwestią czasu (nie zdziwiłbym się jakby całą trylogię przenieśli). Edytowane 24 grudnia 2013 przez MBeniek Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 24 grudnia 2013 Opublikowano 24 grudnia 2013 Ja bym wolał zapowiedź prawdziwego next-gen Batmana (4). Co do "klatkującej wersji- mnie w ogóle to nie przeszkadzało a raczej o tym nie myślałem, oraz klatkuje tylko podczas wgrywania danych i tyle, nie wiem o co całe halooooooooo Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 25 grudnia 2013 Opublikowano 25 grudnia 2013 Batman 4 od Rocksteady to pewniak, ale watpie ze 31 grudnia juz go zapowiedza. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 25 grudnia 2013 Opublikowano 25 grudnia 2013 To bedzie zapowiedz singlowego DLC. Nie nastawiajcie sie na next genowego Gacka. Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 25 grudnia 2013 Opublikowano 25 grudnia 2013 Pewnie pierwsze zapowiedzi pojawią się za jakiś rok. Nietoperz wychodzi średnio co dwa lata. Chociaż nie wiadomo czym zajmuje się Rocksteady od czasu ukończenia AC. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 26 grudnia 2013 Opublikowano 26 grudnia 2013 Oby kolejna część wyszła już tylko na next-geny. Ze starych sprzętów zbyt wiele już nie wycisną, a będą tylko ograniczać nowe konsole. Do AO właśnie pojawił się pierwszy materiał z easter eggami i innymi ciekawostkami. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 28 grudnia 2013 Opublikowano 28 grudnia 2013 "REMINDER: Save the date December 31st for a special event!" Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 31 grudnia 2013 Opublikowano 31 grudnia 2013 "REMINDER: Save the date December 31st for a special event!" Nic nie ma. ;/ Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 1 stycznia 2014 Opublikowano 1 stycznia 2014 (edytowane) http://www.eurogamer.pl/articles/2014-01-01-fabularne-dlc-do-batman-arkham-origins-z-mr-freeze-w-roli-glownej-raport http://www.ppe.pl/news-26082-wszyscy_czekali_na_nowego_batmana_a_dostali___.html Mr. Freeze powróci. Ps. Poszukuję chętnych do boostingu/grania w multi na Xboxie 360. Edytowane 1 stycznia 2014 przez [InSaNe] Cytuj
escobarek 37 Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 Wie ktoś może czy wersja zamówiona z amazona czy innego game.co.uk będzie miała polskie napisy? Cytuj
adwen 0 Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 mam problem!!!! jak wyjść z hotelu gotham???. drzwi w barze z widokiem które otwierały się w fabule po powrocie po znajdźki nie otwierały się.. Pomóżcie Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 25 lutego 2014 Opublikowano 25 lutego 2014 Z Mr Freezem powalczymy 22 kwietnia. Miodzio. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 1 marca 2014 Opublikowano 1 marca 2014 Nowy Batman od Rocksteady prawdopodobnie zostanie zapowiedziany w przyszłym tygodniu (pewnie Game Informer) Domniemane logo. Przepowiednia Azraela z AC brzmiała "From the ashes of Arkham, the fires will rage and Gotham will burn....." więc... Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 3 marca 2014 Opublikowano 3 marca 2014 Takie banerki pojawiły się w sieci Gamestop. Prawdopodobny tytuł to Batman Arkham Knight, a premiera jest przymierzana na 8 października. Wiadomo, że Rocksteady od dawna dłubie nad kolejnym Batmanem. Mam nadzieję, że gierka wyjdzie tylko na next-geny (co nie jest takie oczywiste gdy wydawcą jest Warner), bo stare konsole to tylko ograniczony balast dla nowych pomysłów i rozwiązań w gameplayu. Chcę już nowej jakości i chuj. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 3 marca 2014 Opublikowano 3 marca 2014 (edytowane) Siedzę i myślę - cóż Rocksteady mogłoby zrobić, żeby zainteresować mnie nowym Batmanem. Zmiana formuły? No raczej. Ale na jaką? Chciałbym, żeby dali sobie spokój z bezpłciowym wielkim terenem, który jest tylko zapchajdziurą między kolejnymi zamkniętymi lokacjami. Skupienie się wyłącznie na PC/PS4/XO? Na pewno, z tym, że wątpie aby WB odpuściło sobie ludzi posiadających stare konsole. Aha, i błagam, bez Jokera. Edytowane 3 marca 2014 przez ragus Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 3 marca 2014 Opublikowano 3 marca 2014 Stawiam, że będą wzorowali się po części na jednym z najlepszych komiksów - Powrocie Mrocznego Rycerza. O ile Arkham Origins można uznać za adaptację "Batmana: Rok Pierwszy" tak teraz niech Rocksteady postawi na finał. Zresztą, ci co ograli na 100% Arkham City pamiętają przepowiednię Azraela. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 4 marca 2014 Opublikowano 4 marca 2014 Chciałbym, żeby dali sobie spokój z bezpłciowym wielkim terenem, który jest tylko zapchajdziurą między kolejnymi zamkniętymi lokacjami. Najlepiej cofnąć teraz serię w rozwoju. Zupełnie nie zgadzam się z zarzutem, że teren to zapchajdziura. Arkham City było idealnie zagospodarowane, do tego stopnia, że z początku przytłaczała masa atrakcji. Zadania poboczne, kompletowanie zagadek, niszczenie kamer/balonów itp, wykonywanie zadań typowo fizycznych jak np przelot nad Arkham przez 250m bez dotykania podłoża, później jeszcze dochodzi skanowanie kluczowych obiektów. Także było co robić. WB Montreal wzięło się na bary z Gotham kopiując poprzednie rozwiązania i tu może rzeczywiście teren nie do końca został odpowiednio wykorzystany, ale wierzę, że Rocksteady sobie poradzi i sprawi, że miasto choć trochę zacznie tętnić życiem. Przy czym nie oczekuję tutaj miejskiego zgiełku jak w GTA, bo to kompletnie nie pasuje do Gotham i gościa w przebraniu nietoperza, który działa raczej nocą. Dzisiaj zostanie pokazana okładka nowego GI, najprawdopodobniej chodzi o nowego Batmana. Cytuj
Mejm 15 332 Opublikowano 4 marca 2014 Opublikowano 4 marca 2014 No fajnie by bylo jakby gotham bylo choc troche zaludnione a tworcy nie musieli wymyslac historyjki w stylu "wydarzenia dzieja sie w czasie swieta 4 lipca wiec wszyscy wyjechali za miasto na piknik". Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 4 marca 2014 Opublikowano 4 marca 2014 Z game.co.uk Grywalna Harley i Batmobil. http://www.game.co.uk/en/batman-arkham-knight-134784 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi