Gość Kasias Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 DLC do Arkham Origins + Blackgate: Deluxe Edition i do 14 października powinniśmy przeżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Nowy kostium z nadchodzącego dodatku, który będzie dostępny od 22 kwietnia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkknight 54 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Pobrałem online i dla mnie padaka. Ps. Z tej ustawki to chyba nic nie wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) ale Wy chcecie robic ustawkę żeby wbijać trofea, czy normalnie pograć? Ja bym w to po prostu pograł z jakąś ogarnietą ekipą, ale na wbijanie trofeów mi szkoda czasu. Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez ShtaS Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) Możemy pograć 'normalnie' skupiając się na zrobieniu dwóch poyebanych trofek: Predator Paragon - Take down 6 different Elites in a match, using 6 different methods as Batman or Robin in multiplayer (czyli trzeba na 6 RÓŻNYCH sposobów zdjąć 6 RÓŻNYCH przeciwników grając Batkiem lub Robinem) I Like Those Odds - As a Hero, defeat 4 Elites within 40 seconds without using melee in multiplayer (czyli trzeba jako Batek lub Robin zdjąć 4 przeciwników nie używając kwadratu. Bardzo łatwe na ustawce - czterech ludków zbiera się w jedno miejsce, a Hero odpala wybuchowy żel) Imo, wyżej wymienione trofea, są prawie niemożliwe do wykonania samodzielnie. Jak je wbijemy, to możemy grać dla zabawy, chociaż multi jest tak słabe, że nie wiem czy w ogóle zabawa będzie. Ja bankowo będę grał do czasu wbicia maksymalnego poziomu doświadczenia. Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Kalinho_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Trochę gameplayu z DLC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Trzaskają trochę tych dodatków. Nic dziwnego, że nie mają czasu na załatanie błędów w podstawce. "Inicjacja" to tylko nowe mapy wyzwań czy coś więcej? Poczekam aż pojawią się pakiety DLC do kupienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Ja czekam az pojawi sie wydanie Complete Edition zawierajace wszystkie wydane do tej pory DLC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Tak w ogóle to dodatek chyba wyciekł, bo kilka dni temu było sporo filmów z Cold, Cold Heart. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 W tym wielkim pancerzu Mr. Freeze wygląda jeszcze groźniej niż w Arkham City. Myślę, że będzie to najsilniejszy boss w Origins, tak samo jak było to w AC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) Właśnie sobie gram w Origins, Już 16h nabiłem, a jeszcze chyba tak z połowa fabuły do zrobienia. Generalnie to jestem zaskoczony bo nie myślałem, że fabularnie będzie na tyle wciągające, sama postać młodszego Batmana dobrze nakreślona, no i Joker wcale nie męczy, a wręcz intryguje Przerywniki filmowe pierwsza klasa Edytowane 19 Kwietnia 2014 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Bo to jest praktycznie ten sam poziom co poprzednie Batmany. Jedyne co mnie wkurza to rwanie animacji podczas eksploracji Gotham. Widoczne najczęściej podczas walki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) Bo to jest praktycznie ten sam poziom co poprzednie Batmany. Jedyne co mnie wkurza to rwanie animacji podczas eksploracji Gotham. Widoczne najczęściej podczas walki. Gram na X360 i żadnego rwania nie mam, a na pewno nie podczas walki (a przynajmniej nie takie, które by się rzucało w oczy). Czasem jakieś minimalne zwolnienie podczas lotu Batmanem, ale incydentalne. Edytowane 19 Kwietnia 2014 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Bo to jest praktycznie ten sam poziom co poprzednie Batmany. Jedyne co mnie wkurza to rwanie animacji podczas eksploracji Gotham. Widoczne najczęściej podczas walki. Gram na X360 i żadnego rwania nie mam, a na pewno nie podczas walki (a przynajmniej nie takie, które by się rzucało w oczy). Czasem jakieś minimalne zwolnienie podczas lotu Batmanem, ale incydentalne. Też ogrywałem na 360 i też nie miałem dropów czy jakiś bugów więc nie kumam o co chodzi nagonką na tego Batka. A sama gra solidna. Takie 7. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Całkiem możliwe, że problem spadku animacji dotyczy głównie PS3. Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 No ja grałem na premierę na PS3 i nie miałem dropów, więc jeśli dotyczy ps3 to nie wszystkich. Mam fata 80gb. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Podczas sejwowania gra tnie się jak emo gimbus, a że sejwowanie następuję po zaliczeniu każdego zadania lub odnalezieniu wziątki, to batek tnie się dość często (grałem na PS3). Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) Kupiłem Cold, Cold Heart w pre-orderze, dzisiaj po 14. mogłem już ściągnąć i zainstalować. Tak też zrobiłem, niestety DLC nie widać ani w menu, ani w fabule gry (już różnie kombinowałem). Znaczy to, że WB "odblokuje" to dopiero jutro w Europie, czy coś znowu spieprzyli? Edit. Taa, mogłem grać po północy, czyli już 23.04. Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez Kasias Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) Cold, Cold Heart Świetne DLC, bijące na głowę sklecone zdecydowanie na siłę Harley's Quinn Revenge dla Arkham City. Mamy nowy kombinezon, nowy sposób radzenia sobie z przeszkodami, ale to już było wiadomo ze zwiastunów. Co ważne, oprócz nowych zamkniętych pomieszczeń, twórcy oddali nam dwie dzielnice w Południowym Gotham, gdzie oprócz bitki mamy także do "kolekcjonowania" trzy rodzaje znajdziek, co znacznie wydłuża czas zabawy. Co do samej historii, to taki gamingowy remake odcinka "Heart of Ice" z Batman: The Animated Series, a to oznacza, że jest bardzo dobrze. Jest co robić, misja jest stosunkowo długa i urozmaicona fajnymi zadaniami, Mr. Freeze robi robotę, klimat oddano bezbłędnie. Dodatek zdecydowanie wart tych 39 zł. Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez Kasias 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Ile zajmuje przejscie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Mniej więcej tyle co dodatek do Arkham City, jakieś 2h na samo zaliczenie gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) 4 h, licząc czas przejścia fabuły + czyszczenie wszystkich znajdziek. Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez Kasias Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Ou, czyli jedno posiedzenie przed konsola i pufff, dodatek zaliczony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 A co ty chciałeś, 8 h? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi