Voytec 2 761 Opublikowano 24 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2014 Szczerze to ok polowy kampanii z podstawki. Czegos dluzszego od wspomnianego DLC z Harley. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 300 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2014 Ou, czyli jedno posiedzenie przed konsola i pufff, dodatek zaliczony. I takie powinny być dodatki. Rach ciach i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2014 Tylko po co przepłacać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2014 Dodatek kupiony i warty swojej ceny. Najlepsze DLC do gier z serii Arkham. Zupelnie inna liga w porownaniu do Herley Quinn's Revenge. Ciekawa historia, swietne miejscowki, lepiej wykorzystany potencjal lodu niz w Arkham City. Najbardziej bylem ciekaw walki z Freezem i musze powiedziec ze czesciowo jestem usatysfakcjonowany, a czesciowo zawiedziony. Ale jest fajnie urozmaicona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 29 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2014 Dla fanów gratka, kapitalne smaczki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 24 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 834 Opublikowano 24 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2014 Okładka mistrz, wiadomo czy blackgate bedzie w komplecie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 24 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2014 Na razie tylko oferta w niemieckim sklepie i okładki na PS3/X360/PC. Wątpię czy będzie tam Blackgate, bo to jednak autonomiczny tytuł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 24 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2014 NO! Na to czekalem. Wszystkie batmany do tej pory zakupione w wersji goty. Castlevania Mirror of Fates tez osobny twor a w wersji kompletnej Lords of Shadows dali kod do zassania. Wiec nadzieja jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 24 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2014 Ciekawe, czy będą też remastery na PS4. Każda część wyglądająca przynajmniej tak jak na maksymalnych ustawieniach na PC (Origins zyskałoby najwięcej) i łyknąłbym kolekcję jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 17 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2015 Odkopuje. Pytanie - czy ktos z forum chcialby zrobic trofea online. Z tego co sie orientuje potrzeba 8 osob i dobrze by bylo zeby wszyscy byli z polski bo przy multi duzo jest komunikacji. Dawajcie znac. Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 17 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2015 Jezus Mejm, faktycznie chce Ci się to robić? :facepalmz: To jest naprawdę straszna katorga, spyta się Darkinighta i Kalinha. Nie dość, że zebrać 8 osób graniczy z cudem, to jeszcze roboty przy tym strasznie dużo. Poczytaj te trofea, tam też trzeba pograć samemu a teraz serwery świecą pustkami (wiem, bo sam niedawno próbowałem po prostu samemu pograć). Powiem Ci tak, jeśli będzie ekipa to wbijam, ale generalnie odpuściłem bo szkoda mi czasu, ani to przyjemne ani fajne, a satysfakcji zero. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 18 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2015 No jestem fanatykiem batmana i wszystkie gierki do tej pory byly na 100% wiec chce sprobowac. Poza tym, wbilem juz kilka trudnych trofeow wiec nie podchodze do tego jak do wyzwania, bo wiadomo, ze przy kazdym trzeba troche pracy wlozyc i nic nie przychodzi latwo. Zreszta patrzac na psnprofiles to ludzie je wbijaja, wiec jest to jednak do zrobienia. I dlatego najpierw chce sprobowac skompletowac ludzi z polski (najlepiej z foruma) bo latwiej bedzie sie dogadac. Zalozylem osobny temat w dziale z trofeami, obserwuj. Moze ktos kto juz ma platyne tez by chcial pomoc. Sam niedawno pomagalem przy Wipeoucie mimo, ze swoja juz dawno wbilem. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 18 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2015 Ja właśnie zacząłem grać. Nie jestem fanem batka ale dwie poprzednie części prawilnie ograne, problem w tym że jestem świeżo po Wieśku 3, więc wsio smakuje jak dykta growa. Pytanie mam do długości gry. Ile mniej wiecej trwa główny wątek? I ile gdzieś trzeba poświecić czasu na ukończenie z robieniem co ważniejszych zadań pobocznych (bez zbieractwa i innych czelendży)? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 18 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2015 12-15h Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 19 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2015 Thx! Da rade wyłączyć gdzieś te statystyki na 1/4 ekranu po każdej walce ? ( ile nam doszło expa itp.). Strasznie do wgurwia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi