pawelgr5 1 507 Opublikowano 16 grudnia 2011 Opublikowano 16 grudnia 2011 Bez klasycznego soundtracku nie ma żadnych szans na powrót. Jak będzie opcja wrzucenia własnej muzyki z dysku to chyba przeżyjesz Swoją drogą, jak to już ktoś napisał, mogliby wrzucić revert. Bardzo do tego przywykłem i teraz trochę głupio by było nie mieć opcji przedłużania comba na rampie. Cytuj
mishka 5 Opublikowano 16 grudnia 2011 Opublikowano 16 grudnia 2011 Aż mi się przypominają stare dobre czasy jak to każdy chciał być pro skaterem, kupowało się dechę i uczyło najprostszych tricków typu ollie. oj ile sie kasy w skateshopie wydalo na porzadna deske ktora teraz gdzies sie wala w garazu, nie ruszana od wielu wielu lat Cytuj
Texz 670 Opublikowano 16 grudnia 2011 Opublikowano 16 grudnia 2011 Bez klasycznego soundtracku nie ma żadnych szans na powrót. Jak będzie opcja wrzucenia własnej muzyki z dysku to chyba przeżyjesz Swoją drogą, jak to już ktoś napisał, mogliby wrzucić revert. Bardzo do tego przywykłem i teraz trochę głupio by było nie mieć opcji przedłużania comba na rampie. Revert wprowadzono bodajże w trójce więc nie kapuję po co miałby się tu pojawić. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 16 grudnia 2011 Opublikowano 16 grudnia 2011 Dla urozmaicenia rozgrywki ? Ja jestem ciekaw czy dadzą manuala w jedynce. Cytuj
SimonK 29 Opublikowano 16 grudnia 2011 Opublikowano 16 grudnia 2011 Szkoda ze muzy z oryginalu nie bedzie... modle sie zeby byl support do wlasnej muzy z dysku to sobie sam puszcze Del the funky homosapien! Millencolin! Dub Pistols! 50% za(pipi)istosci tej gry = muza Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 16 grudnia 2011 Opublikowano 16 grudnia 2011 Dla urozmaicenia rozgrywki ? Ja jestem ciekaw czy dadzą manuala w jedynce. Właśnie. Nie muszą, a nawet nie powinni wypuszczać takich samych gier jak tą dekadę temu. Revert, czy wprowadzony w dwójce manual to podstawa do klejenia długiego combo. Bez tych usprawnień obecnie TH straciłby sporo na grywalności. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 16 grudnia 2011 Opublikowano 16 grudnia 2011 (edytowane) Ostatni Tony, ktorego w miare ogralem i byl spoko to malo popularny Project 8. Jedyny w miare fajny TH po THPS3. Jesli chodzi o system to moze byc ten z THPS2, ew. revert z THPS3 dodatkowo. To wystarczy - pozniej dodawali praktycznie same bzdury na sile. Edytowane 16 grudnia 2011 przez Czez Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 17 grudnia 2011 Autor Opublikowano 17 grudnia 2011 Dla urozmaicenia rozgrywki ? Ja jestem ciekaw czy dadzą manuala w jedynce. Właśnie. Nie muszą, a nawet nie powinni wypuszczać takich samych gier jak tą dekadę temu. Revert, czy wprowadzony w dwójce manual to podstawa do klejenia długiego combo. Bez tych usprawnień obecnie TH straciłby sporo na grywalności. No. Jakby robili zwykły remake jednej części, to jeszcze, ale skoro robią taki miszmasz, to IMO nie jest to wykluczone. Zwłaszcza, że revert i manual to chyba najbardziej znaczące zmiany w gameplayu serii... Z resztą, jakiego "manuala w jedynce"? Skoro to jedna część z planszami z dwóch pierwszych części, a nie właśnie THPS1HD z dorzuconymi planszami z dwójki... 1 Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 17 grudnia 2011 Opublikowano 17 grudnia 2011 Łezka w oku jak sobie przypomnę ile godzin spędziłem nad druga częścią, po to by przejść grę każdym zawodnikiem na 100%. Myślę, że na wersje HD się skuszę. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 31 grudnia 2011 Opublikowano 31 grudnia 2011 http://www.thpshd.com/ Stronka Hawk'a z odliczaniem ujawniła...... forum. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 20 stycznia 2012 Opublikowano 20 stycznia 2012 Potwierdzone miejscówki oraz zawodnicy: - Warehouse - School - School II - Dawnhill Jam - Mall - Hangar - Venice - Marseilles - Tony Hawk - Riley Hawk - Rodney Mullen - Nyjah Huston - Eric Koston - Chris Cole - Lyn-z Adams Hawkins - Andrew Reynolds Więcej info http://www.ppe.pl/ne..._Skater_HD.html Cytuj
Grez 33 Opublikowano 20 stycznia 2012 Opublikowano 20 stycznia 2012 miałem kupić skate 3, lecz jak dowiedziałem się o tym remaku to pojawiła się nadzieja na świetny powrót w chwale. Czekam na recenzje i jezeli okaże się że to stary dobry TH to bez zastanowienia go kupie, lecz jeżeli zawiodą to papa. . . . . . . Cytuj
Emet 1 100 Opublikowano 20 stycznia 2012 Opublikowano 20 stycznia 2012 Szkoda tylko, że nie będzie reverta... Cytuj
SimonK 29 Opublikowano 21 stycznia 2012 Opublikowano 21 stycznia 2012 Ja mam nadzieje ze dodadza support do wlasnej muzy - wtedy mozna olac ich nowy, hujowy soundtrack i odpalic sobie playliste z wlasnymi kawalkami Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 Niby tak, ale mogli pododawać jakieś szczegóły, bo wygląda to bardzo sterylnie. Zobaczymy w ruchu jak się będzie prezentować. Cytuj
Gość Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 Huh, jak ten czas w naszej branży leci... Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 (edytowane) Pierwszy gameplay - Edytowane 7 marca 2012 przez zalef88 Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 7 marca 2012 Autor Opublikowano 7 marca 2012 Mam pewne wrażenie, że poprzednie "normalne" części były nieco płynniejsze (ale może mi się tylko wydaje - dawno nie grałem). Co nie zmienia faktu, że wygląda całkiem, całkiem... Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 Z grawitacją przesadzili, ale za to obniżyli szybkość animacji kreconej deski czyli spoko. No otoczenie plastikowe i puste się wydaję nie jaram się. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=bGgY5buFi2s&hd=1 http://www.youtube.com/watch?v=pmpoVm1iR0k&hd=1 Cytuj
Igor67 142 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Ładnie to wszystko wygląda w porównaniu ze starym Tonym. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi