Skocz do zawartości

Tony Hawk's Pro Skater HD

Featured Replies

Opublikowano

Zawsze mi się marzył właśnie taki remake, TA SAMA gra z poprawioną grafą i nic więcej.

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 123
  • Wyświetleń 13,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Bez klasycznego soundtracku nie ma żadnych szans na powrót.

• Szok, co nie?

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

A mi brakuje dobrych kawałków z dwójki.   http://www.youtube.com/watch?v=7B2mgw6pWrc   http://www.youtube.com/watch?v=Es8qCts03IQ

Opublikowano
  • Autor

Potwierdzono pierwsze DLC - z planszami z THPS3.

Tyle dobrego, że na Facebooku można podobno głosować na to, które mają odnowić...

Opublikowano

Chyba 55 złotych. Ja to kupuję od razu i nawet kupię DLC z planszami z THPS3. Mogliby rzucić kawałki z "trójki" też.

Opublikowano

kurde, niech nareszcie powiedza kiedy ta premiera, bo juz usiedziec nie moge :)

czekam tez jeszcze na JET SET RADIO, bo 10 lat temu cioralem ostro w obie pozycje.

Opublikowano

Łezka w oku! Pamiętam jakby to było wczoraj, gdy zakupiłem THPS 2 na poczciwego PSX'a i ciorałem co noc, by przejść grę WSZYSTKIMI zawodnikami na 100% (!). To było szaleństwo, ale udało się. Dzięki temu odblokowałem wszystkie bonusy i dodatkowych zawodników. A potem wpadł mi w ręce któryś tam numer PSX Extreme... Gdzie, o ile pamiętam w listach do kącika sportowego, ktoś podał kod na odblokowanie wszystkiego w THPS 2. No cóż... Ja byłem dumny, że samodzielnie przeszedłem grę wszystkimi zawodnikami na 100% :)

Opublikowano

Mi wystarczy Superman do szczęscia, bo to najbardziej kojaży mi się z początkiem Tonego. A będzie w tym HD revelsal czy jak tam się zwało czy tylko tricki z dwóch pierwszych części gry?

Opublikowano

A będzie w tym HD revelsal

Niestety nie będzie reversala.

Opublikowano

kurde jak powycinali sporo rzeczy , żeby nie wyszło z tego: tony hawk's pro skater HDlc

Opublikowano

Ale mi pasuje data premiery! Wracam z nad morza i jeszcze 3 dni uropu będę miał by pograć. Ciekawe jakie będzie multi.

Opublikowano

Zastanawiam sie czy jest jakas szansa na wydanie gry na plycie - moim zdaniem powinni ja wydac rowniez w normalnej, sklepowej wersji w dobrej, przystepnej cenie. ;)

Opublikowano

Może wyjść dobra gierka, moim ulubiony hawkiem była gra z cyfrą 4, pamiętam jak w cd-action ją dali to w multi online z kumplem jeździliśmy po noobkach aż miło :P

Moj ulubiony fragment.

Opublikowano

A dla mnie od czwórki już zaczęło przynudzać, zresztą nie przypominam tam sobie żadnej nowości wzbogacającej gameplay jak to było z manualem w dwójce i revertem w trzeciej części. Dodali chyba tylko robienie trików w miejscu, co było mało przydatne.

Opublikowano

1/2/3 reszty Tony Hawk'ów nie pamiętam.

Opublikowano

Po 3ce dobry byl jeszcze project 8.