Figaro 8 221 Opublikowano 11 czerwca 2012 Opublikowano 11 czerwca 2012 (edytowane) 1-4 części są najlepsze. Undergroundy mi nie podpasiły, American Wasteland miał jeden plus, a mianowicie fajny kawałek muzyczny http://www.youtube.com/watch?v=i02rHivgU3g, a Proving Ground to jakaś niezrozumiała beznadzieja. Ale myślę o Project 8. Problem w tym, że zdobycie tej gry na PS3 graniczy z cudem. Edytowane 11 czerwca 2012 przez Figaro Cytuj
Emet 1 090 Opublikowano 11 czerwca 2012 Opublikowano 11 czerwca 2012 1, 2, 3, 4 - mistrz, sporo dalej U1 i AW. @up: Nie tykaj Project 8. Grałem, przeszedłem (aż sam się sobie dziwie...) i... ta gra to totalna padaka. Przy nim Underground 2 to jak gra-objawienie. Nie dosć, że framerate tragiczny, fizyka lewa, grafika czerstwa, lipny design poziomów (są nieciekawe i nie idzie tak intuicyjnie ciągnąć combo jak w poprzednich częściacyh). W dodatku jak jesteś zalogowany do PSN to za każdym razem jak pojawia się okienko informacyjne (ktoś offline/online lub wiadomość) gra freezuje na czas jego wyświetlania. Po tym ścierwie zraziłem sie trochę.. i zrezygnowałem z zakupu PG. 1 Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 12 czerwca 2012 Autor Opublikowano 12 czerwca 2012 To tylko mnie podobał się Underground 2? IMO jedna z lepszych części (choć fakt, ujackassowienie nie musiało się podobać), w przeciwieństwie do wychwalanej przez niektórych "czwórki" (choć pomysł na "pro challenge" i dodatkowe zadania dla koksów bardzo mi się spodobał). Inna sprawa, że grałem tylko w te części z PC + THPS1. Po części też dlatego nie lubię AW (choć gra sama w sobie też mniej się spodobała od poprzedniczek) - miała jeden z gorszych portów, w jakie grałem - w którym np. wyłączenie wibracji dawało więcej FPSów... nawet, jak grasz na klawie! Reszta części śmigała, jak na konsolach, a nawet była płynna przy nagrywaniu FRAPSem. Cytuj
rajnerGT 159 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 A mi się bardzo podobała 4 w wersji... PSX niby okrojona, mniejsze miejscówki ale grało mi się o wiele lepiej niż w wersji na PC. No i miała niektóre levele, których nie było w innych wersjach o ile dobrze pamiętam:) Cytuj
Tobi1989PL 1 Opublikowano 16 czerwca 2012 Opublikowano 16 czerwca 2012 (edytowane) Nie będzie splitscreena. Niech ich xxxxxx zatrzeli, bo niby nie zdążą. :angry2: Edytowane 16 czerwca 2012 przez Tobi1989PL Cytuj
yaczes 14 483 Opublikowano 17 czerwca 2012 Opublikowano 17 czerwca 2012 1, 2, 3, 4 - mistrz, sporo dalej U1 i AW. @up: Nie tykaj Project 8. Grałem, przeszedłem (aż sam się sobie dziwie...) i... ta gra to totalna padaka. Przy nim Underground 2 to jak gra-objawienie. Nie dosć, że framerate tragiczny, fizyka lewa, grafika czerstwa, lipny design poziomów (są nieciekawe i nie idzie tak intuicyjnie ciągnąć combo jak w poprzednich częściacyh). W dodatku jak jesteś zalogowany do PSN to za każdym razem jak pojawia się okienko informacyjne (ktoś offline/online lub wiadomość) gra freezuje na czas jego wyświetlania. Po tym ścierwie zraziłem sie trochę.. i zrezygnowałem z zakupu PG. http://www.metacritic.com/game/xbox-360/tony-hawks-project-8 Cytuj
Emet 1 090 Opublikowano 18 czerwca 2012 Opublikowano 18 czerwca 2012 Właśnie przez to (i przez fakt, że to jedna z moich ulubionych serii) dałem się wciągnąć w bagno, zwane Project 8 <_< Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 23 czerwca 2012 Opublikowano 23 czerwca 2012 Dla mnie TH to tylko THPS2&THPS3 grane na PieCu. Czwórka juz wybitnie mi nie smakowala, a recenzje kolejnych czesci, nie napawajace optymizmem (jakoby zbliżyły sie do poziomu 2 i 3) jakos nie naklonily mnie nawet do ich sprawdzenia. Deskorolka umarła. Do teraz... Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 18 lipca 2012 Opublikowano 18 lipca 2012 2 gameplay'e z X'a http://www.gamersyde.com/stream_tony_hawk_s_pro_skater_hd_tony_hawk_hd_2_first_maps-27659_en.html http://www.gamersyde.com/stream_tony_hawk_s_pro_skater_hd_tony_hawk_hd_2_next_maps-27660_en.html Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 19 lipca 2012 Opublikowano 19 lipca 2012 Kurde wspomnienia wracają i aż chce się w to zagrać już teraz, ale przewidywana cena (55 PLN chyba to było) odstrasza bo w grze jest mało plansz (7?). Pogram 30 minut i po grze ? Trzeba dokładnie przemyśleć zakup. Odnośnie filmiku to aż strach patrzeć co ten ktoś wyczynia, bo jeżdzi tak nieudolnie jakby to był jego pierwszy Tony Hawk. Cytuj
Gość Opublikowano 19 lipca 2012 Opublikowano 19 lipca 2012 (edytowane) Ej no, a nie pamiętasz jak za czasów PSXa tłukłeś do znudzenia te same (ok może w większej ilości) plansze po 1000x wykręcając coraz to lepsze wyniki? Dla mnie właśnie o to tu chodzi. Mam nadzieje, że spotka mnie tak samo wysokie replayabillity jak wówczas, gdy trzepałem Kareemem Campbellem na Szaraku i cieszyłem michę. Odnośnie premiery - czekamy aż do zakończenia xboksowego Summer of Arcade? Edytowane 19 lipca 2012 przez Gość Cytuj
Texz 670 Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 Na iPhone wyszedł już całkiem dawno porcik Tony'ego 2. Taki 100% port ze wszystkim co oferował oryginał. Pocinałem w niego ostro, co prawda na iPadzie... Kwestia sterowania też mnie zaskoczyła bo po pewnym czasie człowiek zapominał że stuka w szybkę. Po co to piszę? Sam nie wiem. Po prostu fajnie mi się tam grało. A ten remake mi się nie podoba. Wolałbym wersję z PC na PS3/X360 i tyle. Mogliby podbić tekstury ale nic ponad to. Osobiście bardziej mnie teraz jara stukanie w szybkę na iPadzie w oryginalnego Tony'ego, niż ściskanie fizycznego pada i granie w to ... coś. Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 kurde czekam od początku zapowiedzi (rekordy z THPS 1/2 były w Extrimie) a teraz posiadając PS3 muszę czekać i to jeszcze nie wiadomo ile Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 W jakimś filmiku widziałem że wersja na PS3 premierę będzie miała dopiero w trzecim kwartale. Cytuj
gigant84 2 Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 :-) Stary dobry THPS2. Zostały mi tylko 3 niebieskie triki do wbicia i tak już od 12 lat??? Raz na jakiś czas odpalam na PSX tą grę i szukam, szukam, szukam. Dziś widziałem jakiś trailer z tej nowej wersji. Stary podkład muzyczny w tle, a ja jak za dzieciaka oglądałem i śpiewałem FONETYCZNIE piosenkę pod nosem. Łezka się w oku zakręciła. Piękne czasy dzieciństwa, kiedy to człowiek całe wakacje grał na konsoli, biegał z kumplami po podwórku i chodził na basen na ul. Ślężną we Wrocławiu. Dawać mi tu tą grę raz, dwa! Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 21 lipca 2012 Autor Opublikowano 21 lipca 2012 (edytowane) Odnośnie filmiku to aż strach patrzeć co ten ktoś wyczynia, bo jeżdzi tak nieudolnie jakby to był jego pierwszy Tony Hawk. Niewykluczone, że pierwszy na krzyżaku od pada z X360. Edytowane 21 lipca 2012 przez Accoun Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 21 lipca 2012 Opublikowano 21 lipca 2012 (edytowane) No i się potwierdziło że premiera najprawdopodobniej we wrześniu. Posiadacze maszynek Microsofu szaleją na wirtualnej desce w Tony Hawk's Pro Skater HD już od środy, ciesząc michę odświeżonym klasykiem. Dla użytkowników PlayStation 3, Robomodo ma dwie wiadomości - jedną całkiem dobrą i drugą z cyklu "o ja pier..." Fani przycisnęli dewelopera na Facebooku i otrzymali przybliżoną datę premiery szpila na PSN. To ta dobra wiadomośc. Złą jest to, iż miłośnicy sprzętu Sony dostaną swoje THPS HD dopiero pod koniec sierpnia, albo - co bardziej prawdopodobne - na początku września. Jako powód obsuwy standardowo podawana jest chęć dopracowania oferowanego produktu. Czy warto drzeć szaty? Gra spotkała się z dość mieszanymi recenzjami, które w chwili obecnej przekładają się na średnią rzędu 67% w serwisie Metacritic. Mnie osobiście Tony w HD nie porwał - sędziwy wiek materiału bazowego zrobił swoje. http://www.ppe.pl/ne...iem_na_PS3.html Edytowane 21 lipca 2012 przez Square Cytuj
Texz 670 Opublikowano 21 lipca 2012 Opublikowano 21 lipca 2012 Dostaniemy jakaś poprawioną wersję? Do września całkiem spory kawał czasu. Cytuj
KamileQ 27 Opublikowano 13 sierpnia 2012 Opublikowano 13 sierpnia 2012 Temat przycichł, a znamy datę premiery na PSN - 28 sierpnia, info z oficjalnego fb. Cytuj
yaczes 14 483 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Opublikowano 14 sierpnia 2012 (edytowane) Nie macie niestety na co czekac - gra jest zyebana. Zupelnie inna fizyka, pozmieniane miejscowki - nie chce sie w to grac. Mogli dac konwersje z dreama i by byl git - Edytowane 14 sierpnia 2012 przez Dave Czezky Cytuj
Karas 433 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Heh a liczyłem na THPS takiego samego jak dwójka na szaraku tyle że w nowej oprawie. Najbliżej jej do której części ? Będę wiedział czy w ogóle się jeszcze nim interesować. Cytuj
yaczes 14 483 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Opublikowano 14 sierpnia 2012 W sumie do zadnej - to nowy twor i nowy feeling. Niestety Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Opublikowano 14 sierpnia 2012 A w wywiadach zarzekali się, że chcą w jak najlepszym stopniu oddać feeling pierwszych cześci jeżeli chodzi o gameplay. Mam nadzieję że wrzucą demo tak jak na X'a. Cytuj
Karas 433 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Nie obadam dema to nie zainwestuje w ciemno skoro nie umieją dotrzymać słowa heh Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi