Skocz do zawartości

Tony Hawk's Pro Skater HD

Accoun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

To nie jest DLC, lepiej sprawdz dokladnie co ten skrot oznacza. To przeciez gra jak kazda inna, wiec warto sprawdzic demo, na X360 jest to dlaczego mialoby go nie byc rowniez na PS3.

Edytowane przez saptis
Opublikowano

Mu chodzi o to że demo to DLC czy że nowy Tony to DLC więc demo nie potrzebne ?

Skoro przed premierą było wiadomo, że pocięli grę to dla mnie nie jest to godne nazwania kompletną grą. Pseudo gra która ma łączyć elementy dwóch gier, a nie oferuje nawet połowy tego co jedna gra z serii THPS...

Opublikowano

Pocieli, nie pocieli - dla hardkorowych fanów serii, którzy z przymusu odpuścili dwie poprzednie odsłony serii - absolutny must-have.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Do DLC wybrali chyba najgorszą mapę z trójki z lotniskiem. Gdzie Kanada? :o

Lotnisko jest jest bardzo dobrą mapą :D A tym bardziej bardzo rozpoznawalną. Pomyłką jest mapa w grze "Downhill Jam" dla Mnie najgorsza mapa w całej serii TH :(

Opublikowano (edytowane)

Gra wciąga jak kilkanaście lat temu! Miód. Ale jest trochę bugów, jak choćby zapadanie się postaci w tekstury. No i nie wiem jak u innych, ale mi się nie zapisują punkty. Tylko w Warehouse mam zapisane punkty na Leaderboards a w innych planszach już nie :/

Ahh, łezka w oku jak to kiedyś THPS2 przeszło się każdym zawodnikiem na 100%.

Edytowane przez Emtebe
Opublikowano

Czy wersja na PS3 jest jakoś ulepszona względem tej z X360 ? Obsuwę premiery niby tłumaczyli chęcią dopracowania produktu. Opłaca się kupować za tą zawyżoną cenę ? I czy wiadomo coś o obniżce za dodatek przez to że musielismy czekać prawie 2 miesiące ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wczoraj kupilem, dzis gram.

smierdzi crapem.

nie ten feeling. nie ta fizyka.

cos skopali chyba z manualem, bo 2h za mna, a ja nadal nie moge manualem spiac ze soba dwoch skokow (teraz przy wylaczaniu gry zajrzalem do help'a i w sekcji manual opiwuja go tak zeby bic G-D/D-G w trakcie jazdy albo po ladowani - WTF? a gdzie switch?)

mnostwo jakichs takich zaciec i zawieszen sie trafia na roznych elementach, np. zadanie z dzwonkami w szkole katowalem chyba pol godziny, bo wallride'ow nie chcial robic, gdzie na pc robilo sie je na wszystkim: od tablic, przez jadace auta, po siatki metalowe.

muzyka brzmi jak mp3 128kbps.

slowmotion taki jakby w tej grze byl... nie ta dynamika :(

thps gralem tylko na pc, wiec mam problem z padem tutaj i musze powiedziec, ze ta gra zdecodowanie latwiej sie prowadzi z klawiatury.

niedawno ogralem (po raz tysieczny) thps3 na pc i czekalem z wywalonym jezorem na thps na ps3. jak juz do niego usiadlem, to zaczynam zalowac wydanej kasy.

albo dzis bede zalowal wydanej kasy, albo bede cieszyc sie platyna... jeszcze daje jej szanse... moze znow sie zakocham ;)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Kupiłem grę w promocji i nie żałuję tych pieniędzy, bo gra się świetnie.

Jedno pytanie - revert został dodany w DLC, tak?

Opublikowano

No właśnie też się zdziwiłem, jak przed chwilą go wykonałem.

Opublikowano (edytowane)

Z ciekawości aż odpaliłem grę i faktycznie revert działa bez dodatku. Z tym będzie jeszcze łatwiej dostać się na szczyt tabeli :D

Byłby ktoś chętny pograć przez neta?

Edytowane przez cwieri
Opublikowano

Również się skusiłem, bo za taką cenę to grzech nie brać. Przeszedłem narazie 3 pierwsze plansze na 100%, ale od samego początku grałem z bananem na twarzy. Nie mam już tego skilla jak za normanego grania w THPSy, ale myslę że wszystko wróci z czasem.