Devil-01 1 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 (edytowane) Witam , idą święta więc przymierzam się do zakupu czegoś co zapewni mi rozrywkę moblie . Lubię Sony a ostatnio zakochałem się w nintendo.Gram dużo i wiadomo jak do gier to konsola ale miałem PSP i szkoda było mi trochę kasy na gry.Nawet ostatnio kupiłem sobie 2 lecz ich nie przeszedłem bo bardziej jarały mnie duże platformy. Gry na sprzęt Appla wyglądają całkiem spoko,są niedrogie i dość długie . Niech mi ktoś powie jak dokładnie kupuje się gry na Ipoda - jak wygląda płatność i jak wygląda aktualizacja takiego sprzętu oczywićie wersja 4G .Jak wygląda sprawa z wspieraniem go gdy wyjdzie nowa wersja gdyż chciałbym cieszyć się nim chociaż rok .Czy lepszym wyborem będzie konsola - proszę o uargumentowanie . Założyłem tu temat lecz pasuje on do kilku działów wiem Edytowane 15 Grudnia 2011 przez Devil-01 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Jak chcesz tylko sobie pograć to lepiej sobie kup 3DS/PSP, masa gier do tego łatwa przeróbka (chociaż gry na PSP są bardzo tanie teraz). Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 (edytowane) Witam , idą święta więc przymierzam się do zakupu czegoś co zapewni mi rozrywkę moblie . Lubię Sony a ostatnio zakochałem się w nintendo.Gram dużo i wiadomo jak do gier to konsola ale miałem PSP i szkoda było mi trochę kasy na gry.Nawet ostatnio kupiłem sobie 2 lecz ich nie przeszedłem bo bardziej jarały mnie duże platformy. Gry na sprzęt Appla wyglądają całkiem spoko,są niedrogie i dość długie . Niech mi ktoś powie jak dokładnie kupuje się gry na Ipoda - jak wygląda płatność i jak wygląda aktualizacja takiego sprzętu oczywićie wersja 4G .Jak wygląda sprawa z wspieraniem go gdy wyjdzie nowa wersja gdyż chciałbym cieszyć się nim chociaż rok .Czy lepszym wyborem będzie konsola - proszę o uargumentowanie . Założyłem tu temat lecz pasuje on do kilku działów wiem Z grami na i-urządzenia bywa różnie - są perełki, ale jest też sporo typowego "crapu", na plus jest jednak to, że - poza kilkoma przypadkami, np. Machinarium - wszystkie gry ładnie działają na wszystkich już nie najnowszych urządzeniach począwszy od tych 3-ciej generacji (w przypadku iphona - 3gs) do ostatnich. Aktualizacja systemu na iOS 5.x jest również dostępna dla większości urządzeń (bez tych najstarszych). Czego by nie mówić o Apple to jednak stara się wspierać możliwie wszystkie urządzenia. Płatność: konto masz powiązane z kartą płatniczą, przy zakupie musisz podać hasło potwierdzające operację, odpowiednia kwota jest ściągana z twojego konta aktualnym kursem (zakupy na appstore robimy w EURO) Edytowane 16 Grudnia 2011 przez Andreal Cytuj Odnośnik do komentarza
Biały 55 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Warto dodać, że na Appstore bardzo często mają miejsce różnego rodzaju promocje - obniżki cen aplikacji (w tym gier) oraz DARMOWE dystrybucje pełnych wersji (w tym również głośnych i świetnych tytułów). Warto to rozważyć, na "większe" platformy nie otrzymasz gier za darmo, nie licząc wyjątków dzięki playstation plus, mówimy oczywiście o legalnym gamingu. Od siebie dodam tylko tyle, że posiadałem platformy przenośne zarówno Sony jak i Nintendo, w pewnym momencie niestety nie miałem już czasu na częstą grę, przesiadłem się na Ipoda i nie żałuję ani trochę - sprzęcior spełnia swoje zadanie w 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza
mataman 35 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Jeżeli teraz kupisz IP4 to masz 2-3 lata spokoju. przez ten okres napewno będzie wspierany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Devil-01 1 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Dzięki za odpowiedź . Nie spodziewałem się a tu jednak super Zdecydowałem się na zakup Ipoda 4G gdyż zalezy mi na muzyce i grach a sprzęt podobno typowo audiofeelski hehe. Nie ma problemu aby zmienić sprzęt co 1,5-2 lata więc ok . Jeszcze raz wszystkim D-Z-I-A ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi