easye 3 389 Opublikowano 19 grudnia 2011 Opublikowano 19 grudnia 2011 Zastanawiam sie ostatnio nad kupnem komputera. Moj stary notebook doprowadza mnie juz do szalu, do codziennego szybkiego korzystania mam tablet, ale niestety czasami musze popracowac przy komputerze. Ktos testowal komputery all in one ? Ostatnio sie zastanawiam nad: Lenovo IdeaCenter A320-1 i3 6GB 21,5 LED HD Może ktoś testował ? Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 19 grudnia 2011 Opublikowano 19 grudnia 2011 Podaj swój budżet to wtedy będzie łatwiej coś zaproponować, chociaż i tak jestem zdania, że iMac jest tutaj bezkonkurencyjny Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 19 grudnia 2011 Autor Opublikowano 19 grudnia 2011 Ale potrzebuje komputera do pracy, system musi byc windowsowy. Budzet to wlasnie 2800 zl, ale caly czas sie zastanawiam, czy notebook, stacjonarka, czy cos takiego Cytuj
shy4 53 Opublikowano 28 grudnia 2011 Opublikowano 28 grudnia 2011 lap/notebook=al in one to jeden grzyb czy kupisz laptopa czy all in one to praktycznie to samo Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 8 stycznia 2012 Opublikowano 8 stycznia 2012 lap/notebook=al in one to jeden grzyb czy kupisz laptopa czy all in one to praktycznie to samo LOL Jeśli to to samo to powiesz mi, że komputer All in One też wsadzisz do torby i pójdziesz z nim np. do szkoły? Cytuj
shy4 53 Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 (edytowane) chodzi o podzespoły lolku masz to co w lapie wpakowane za monitorem.... Edytowane 9 stycznia 2012 przez shy4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi