Opublikowano 13 listopada 201212 l Nie spodziewałem się, że ten serial tak podniesie swój poziom i wróci na właściwy tor. Szczególnie po ostatnich dwóch sezonach, happyendach i innych lumenach. Szkoda jedynie, że kwestie Masuki lub Debry nie kradną całych odcinków, jak kiedyś.
Opublikowano 13 listopada 201212 l Autor No ostatnio jak Masuka coś tam odpowiedział chyba Dexowi (w przedostatnim odcinku) to yebłem śmiechem. A wczorajszy znowu bardzo dobry, (pipi)a wiedziałem, że Coto uratuje ten serial.
Opublikowano 13 listopada 201212 l Zanosi się na niezły twist. Dexter nie zabiję tej dupery i może dojść do sytuacji, że Debra sama wymeirzy sprawiedliwość. Co na to dex? Nie mogę się otrzasnąć, że ten spisany na straty serial, tak bardzo podniósł swój poziom. Dosłownie wsyztsko wydaję się lepiej zrobione, zagrane i fabularnie interesującę. może dlatego, że to przedostatni sezon i scenarzysci mogli pójść na całość.
Opublikowano 13 listopada 201212 l Fabuła wszystkich odcinków do końca, enjoy. http://i.imgur.com/pgHFX.jpg
Opublikowano 14 listopada 201212 l Bardzo dobrze. Tęsknię za jego mordą. Jak będzie rzucać "motherfuckami" to będę bardzo content.
Opublikowano 14 listopada 201212 l Nie mam zamiaru tego czytać ale może ktoś bez spoilerów napisac czy szykuje się jakieś mocne guwno na zakonczenie sezonu?
Opublikowano 14 listopada 201212 l Autor (pipi)a dobrze, że tylko tak pobieżnie zerknąłem i nawet zapomniałem o co chodziło z Deb.
Opublikowano 14 listopada 201212 l Figaro nie śmiej się z nich, bo w przypływie złości jeszcze nam przyiebią niezakrytego spoilera i będziemy w (pipi)e
Opublikowano 14 listopada 201212 l Módl się, żeby nie pisali o Dexterze w PE, hehehe, czaisz? hehehe. hehe.
Opublikowano 14 listopada 201212 l Komodo moglby byc naczelnym kacika filmowo-serialowego, to jedyny sluszny wybor. Szkoda mi Sirko bo napewno padnie w tym sezonie a po Rzymie nie widziałem go w innych produkcjach a to calkiem fajny aktor jest.
Opublikowano 14 listopada 201212 l Hrubaz Ty głupi ch,uju, DZIĘKI (pipi)O ? http://img259.imageshack.us/img259/8619/2204355.swf
Opublikowano 14 listopada 201212 l wrócimy do tej dyskusji po 7 sezonie, bo teraz boję się już czytać ten temat ;/
Opublikowano 15 listopada 201212 l co czarna wyniuchala na dextera? bo nie zajarzylem o co chodzilo z ta lista.
Opublikowano 19 listopada 201212 l Mocarny nowy odcinek, który Deb kradnie w całości. Scena w barze, sir!