Opublikowano 19 listopada 201212 l Odnoszę wrażenie że to najlepszy odcinek spośród odcinków wszystkich seriali jakie do tej pory widziałem. Deb + rozmowa w barze = W O W ! ! !
Opublikowano 19 listopada 201212 l Deb była świetna. Fajny odcinek, najlepszy sezon gdyby nie postac trinitiego.
Opublikowano 19 listopada 201212 l Scena z Deb na tarasie (fantastycznie zagrane!), scena w Barze z Isaakiem... Ja pier,dolę, ten sezon jest coraz lepszy. Oni chyba cały piąty i szósty sezon zlecili jakimś małpom, by napisać siódmy (i mam nadzieję jeszcze lepszy ósmy).
Opublikowano 19 listopada 201212 l Zminusujcie mnie, ale za nic nie rozumiem zachwytów tym sezonem. Motyw Hanny mnie strasznie irytuje. La Guerta też się ociąga. Masuki prawie nie ma. Genialnego duetu Quinn&Batista też już nie ma. Sam Dexter jedynie spoko i się nie pi3rdoli vide poderżnięcie gardła zabójcy. No i Sirko jest całkiem charyzmatyczny.
Opublikowano 19 listopada 201212 l No ja sadze ze tu chodzi o ten wielki kontrast przy poprzednich dwóch sezonach, serial dexter ogolnie nie jest za dobry. Pełno tu brzydkich ludzi.
Opublikowano 19 listopada 201212 l Autor No (pipi)a i ZNOWU dobry odcinek, aż pod koniec nie chciałem, żeby Dex zabijał Isaaka. Wyznanie Debry też mocarne, no i nawet Masuka coś śmiesznego zayebał. Odcinek skradła jednak scena z Jaimie z bikini.
Opublikowano 19 listopada 201212 l o własnie, tak myslalem czy pokaza jej tylek, no i tez pokazali <swintuch>
Opublikowano 19 listopada 201212 l Zimny sku,rwiel, który wbija ludziom srubokrety w glowy nagle rozkleja sie w barze dla pedalow i z pasja opowiada o swojej homoseksualnej milosci xD Do tego masa czośniackich dialogow, niby przypadkowe wypadniecie breloczka w kwiecisty wzor czy akcja z wyczajeniem zielska(co to (pipi) bylo) Jak wchodzilem do tematu to bylem pewien fali hejtu i krecenia beki a tu czytam, ze za(pipi)isty odcinek xd
Opublikowano 19 listopada 201212 l "Hannah, nigdy nie mogłem tak z nikim rozmawiać o moich zabójstwach" Nie licząc Harry'ego, Lumen, meksykańca i teraz Deb Edytowane 19 listopada 201212 l przez Hela
Opublikowano 20 listopada 201212 l "Hannah, nigdy nie mogłem tak z nikim rozmawiać o moich zabójstwach" Nie licząc Harry'ego, Lumen, meksykańca i teraz Deb wtedy nie kończyło się to ruchańskiem.
Opublikowano 21 listopada 201212 l Dobry odcinek, nie podobały mi sie tylko sceny z bachorami. Mam nadzieje, że wyjadą w pizdu w nastepnym odcinku i nie bedziemy musieli juz ich ogladac.
Opublikowano 21 listopada 201212 l tak edit: link: http://pl.wikipedia.org/wiki/Dexter_(serial_telewizyjny)#Odcinki Edytowane 21 listopada 201212 l przez Wściekły Pies
Opublikowano 26 listopada 201212 l Kolejny dobry, i bardzo zaskakujący odcinek. Trzy do końca, a główny bad-guy nie żyje - tego w Dexterze jeszcze nie było.
Opublikowano 26 listopada 201212 l Dzięki za spoiler :< Nie jest mi Cię żal, bo powinieneś przewidzieć, że w dniu pojawienia się nowego odcinka pojawią się spoilery w temacie serialu.
Opublikowano 26 listopada 201212 l Dexter w tym odcinku pobawił sie w agenta 47 - przebrany, wtopiony w otoczenie, zabija w najmniej oczekiwanym miejscu kosą w plecy i (pipi) xD
Opublikowano 26 listopada 201212 l Oczywiście spojlery z nowego odcinka. Czy ta głupia piz,da przestanie wreszcie wszystko mieszać? Jakim cudem ona przeżyła tyle lat i niby jeszcze po drodze wszystkich mordowała, jak tutaj nie potrafi usiedzieć na du,pie kilku godzin bez rozrabiania? Śmierć Jurga mnie zasmuciła, taki w porządku koleś... No i co to za akcja z tą raną postrzałową? Co to za wytłumaczenie, że kula już jest w środku? Mieli za to czas przetransportować się na łodkę i wypłynąć w romantyczny rejs?
Opublikowano 26 listopada 201212 l Po niezłym starcie trochę ch,ujowy się ten sezon zrobił. 3 zjada go dupom
Opublikowano 26 listopada 201212 l raven_raven - Hannah nie miała pewności, czy Dexowi się uda spełnić oczekiwania Sirko, więc dobrze zrobiła biorąc sprawy w swoje ręce. Nie skończyłoby się dla niej dobrze, gdyby Jurg dowiedział się o śmierci swojego bossa.