Opublikowano 26 listopada 201212 l Autor Dobre odcinke i teraz pewnie Dexter zemści się na tym kolesiu co zayebał Sirko, kurde zapomniałem jak ma na imię No i jaka ulga, że tamto okazało się być foilerami.
Opublikowano 27 listopada 201212 l No i co to za akcja z tą raną postrzałową? Co to za wytłumaczenie, że kula już jest w środku? Mieli za to czas przetransportować się na łodkę i wypłynąć w romantyczny rejs? Też rzuciło mi się to w oczy. Brak logiki w szczytowej formie. Poza tym Hannah leżała już w kałuży krwi i powinna zejść. Sirko powinien przeżyć i zostać kochankiem Dextera...
Opublikowano 27 listopada 201212 l Autor Hannah po pierwsze nie leżała w kałuży krwi a po drugie dostała tylko kosą pod żebro. Isaac dostał kulkę w wątrobę. Jak się musicie na siłę czepiać to chociaż czepiajcie się czegoś co jest.
Opublikowano 27 listopada 201212 l Isaac dostał w lewą okolicę lędźwiową ew. w śródbrzusze a wątroba jest z prawej strony, powyżej pępka. Najgroźniejsze w tym przypadku mogło być trafienie aorty brzusznej w co wątpię, bo rana jest bardziej z boku. Hannah nie powinna przeżyć bo jest nudna i jak to baba- wszystko psuje.
Opublikowano 27 listopada 201212 l Isaac dostał w lewą okolicę lędźwiową ew. w śródbrzusze a wątroba jest z prawej strony, powyżej pępka. Najgroźniejsze w tym przypadku mogło być trafienie aorty brzusznej w co wątpię, bo rana jest bardziej z boku. Hannah nie powinna przeżyć bo jest nudna i jak to baba- wszystko psuje. propsuję, dokładnie o to chodzi dobrze zapowiadający się sezon zrobił się nagle totalnie z du,py ;/ Podejrzewam, że ostatnie 3 odcinki będą służyły jedynie przygotowaniu gruntu pod Grande Finale, 8 sezon. Pewnie ta brzydka stara (pipi) La Guerta wreszcie się skapnie, że Rzeźnikiem z Zatoki jest Dexter i sezon skończy się niczym pierwszy, ale już z oskarżeniem wysuniętym bezpośrednio w Dexa. Jest już za mało czasu, by zdarzyło się coś ciekawego. Zostaje liczyć na to, że ósmy sezon utrzyma formę od początku do końca i uratuje cały ten serial.
Opublikowano 27 listopada 201212 l Na mój gust jest kałuża. Edytowane 27 listopada 201212 l przez Shankor
Opublikowano 27 listopada 201212 l Masorz oglądał inną wersji, chyba lecącą po teletubisiach bo tam krwi nie było. No i z rną postrzałową brzucha można sobie smignąć ze statku do auta, autem przejażdżka do harboru i tam już romantik sanszajn, popływamy sobie łódką aż do śmierci. No nie robmy jaj, kazdy wie, ze te motywy lacznie z zabojstwem na strzelnicy byly poprostu slabe. Po dobrych odcinkach trafil się gorszy no i trudno. Nikt z glodu nie umrze przeciez.
Opublikowano 28 listopada 201212 l Autor Hannah upadła na 2-litrowy karton z sokiem pomidorowym a Isaac nie chciał się ratować ponieważ bez Victora jego życie nie miałoby już sensu, o czym sam wspominał. Voila :potter:
Opublikowano 2 grudnia 201212 l w tym sezonie interakcje deb i dextera pierwsza klasa, w każdym odcinku można znaleźć jedną-dwie bardzo dobre sceny. do końca może wcale nie być tak nudno bo jeszcze została sprawa tego podpalacza, którą spokojnie można fajnie rozciągnąć aż do początku finałowego odcinka.
Opublikowano 3 grudnia 201212 l ruchałbym mocno No, 10 odcinek bardzo fajny. Fajnie, że urwali ten wątek podpalacza, jakiś dziwny był. No, ostatnie dwa odcinki to czas dla LaGuerty i Mattewsa, by zdali sobie sprawę, kto jest naprawdę Rzeźnikiem. Coś czuję, że za dwa tygodnie będziemy zdychali z ciekawośći . No i Dexter zabijający bez zwracania uwagi na kodeks, to jest pierwszy krok do totalnego mayhemu !
Opublikowano 3 grudnia 201212 l szkoda, że cały wątek bractwa kashka okazał się fillerem, który nic nie zmienił
Opublikowano 3 grudnia 201212 l kurde na koniec wychodzi niezly bałagan a tylko 2 adcinki Laguerta Ten cynk od starszego na Hanne te całe (pipi) z Quinnem
Opublikowano 3 grudnia 201212 l Autor Mimo zamknięcia wątku Isaaca odcinek dał radę. Bobby jako stary Hannah też wyrobił.
Opublikowano 4 grudnia 201212 l Ten policjant, który wiedział, że Ice Truck był bratem Dexa i że młody Dex widział jak mu matkę pocieli, tak jak Butcher tnie swoje ofiary, to ja nie wiem... 2+2=derp
Opublikowano 4 grudnia 201212 l Możliwe jest, że zdaje sobie z tego sprawe i chce ochronić Dextera. W końcu powiedział laguercie, że to on z nim pogada, bo coś tam + ciagle stara sie ja odciagnac od tego, ze to dex. Zobaczymy za tydzien.
Opublikowano 4 grudnia 201212 l http://www.youtube.com/watch?v=ikiOZcvg4d0&feature=player_embedded !! Zakisiłby ogóra;)
Opublikowano 4 grudnia 201212 l właśnie wyguglowałem, że podkładała głos pod mirande z ME więc jak ją prułem shepardem to prawie tak jak bym ją pruł na żywo
Opublikowano 4 grudnia 201212 l fajne nawiązania do tego co jest w książkach późniejszych o dexie z dark passengerem: "you have devil inside you, bwoy" etc.
Opublikowano 10 grudnia 201212 l o ile zakład, że ta (pipi) Debra sama się otruła, by skierować podejrzenia Dexa na Hannę?
Opublikowano 10 grudnia 201212 l Ona liczy na Harrisona2 z Dexterem i zrobi wszystko by do tego doszło. W finale dexter ją upoluje i przebije nozem
Opublikowano 10 grudnia 201212 l Na bank się sama otruła =/ Jaaa, smutne to było, Hanka i Dex pasowali do siebie i mogło być dobrze, ale niestety... I za tydzień finał, boje się trochę, że skończy się tak jak poprzedni sezon, w momencie w ktorym la guerta go nakryje ostatecznie i ze w nastepnym sezonie znowu bedzie pier.dolenie sie z nią w tajemniczy przed resztą świata. Drugi scenariusz jakiego się boje to zabicie la guerty przez Dexa i pogrzebanie sprawy. Wtedy pewnie ten ziomek przejąłby pałeczke i w nastepnym sezonie bawil sie w detektywa jak laguerta w tym. Ma być pierd.olniecie z grubej rury, w końcu ostatni season cliffhanger tego serialu.