Opublikowano 17 grudnia 201212 l O czym Wy rozprawiacie? Jakie kazirodztwo? O ile wiem Deb i Dexter mieli innych rodziców.
Opublikowano 17 grudnia 201212 l Siódmy sezon Dextera to najlepsze, co się przytrafiło temu serialowi od drugiego sezonu. Było zaje,biście. Deb dała do pieca . Nie mogę się doczekać ósmego sezonu. Podłoże pod ostrą jazdę bez trzymanki mają idealne!
Opublikowano 18 grudnia 201212 l Wywiad z Scott Buck UWAGA SPOILERY! Jednym z najważniejszych wydarzeń finału było postrzelenie LaGuerty przez Debrę. Życie siostry głównego bohatera kolejny raz się zmieni. - Debra będzie kolejny raz, kimś zupełnie innym, niż w poprzednim sezonie. Bez względu na to, co zrobił Dexter, ona zrobiła to po to, by ochronić osobę, na której jej bardzo zależy. To na pewno połączy ich jeszcze bardziej i wpłynie na ich związek - powiedział Buck. Śmierć LaGuerty będzie miała też ogromny wpływ na Angela. - Nigdy nie planowaliśmy pozbywać się Davida Zayasa z serialu. On oczywście powróci w kolejnym sezonie. Dla Batisty LaGuerta była nie tylko przełożoną i przyjaciółką, ale kimś, do kogo żywił głębokie uczucia - dodał Buck, zaznaczając, że Angel może szybko powrócić do pracy w Miami Metro. Bez względu na to, jak Deb i Dexter zatuszują morderstwo LaGuerty, ktoś na pewno szybko zacznie prowadzić śledztwo na własną rękę. - Zgadza się. Na stałę do serialu powróci Geoff Pierson, czyli Matthews. Prowadzimy z nim właśnie rozmowy, na temat jego występów w ósmym sezonie - zaznaczył prowadzacy produkcję ''Dextera'' - Tak naprawdę nigdy nie doceniliśmy w serialu LaGuerty za jej detektywistyczną pracę. Przeważnie wykazywała się świetną inteligencją i była dobrym politykiem. Dlatego stwierdziliśmy, że to ona odkryje prawdę o Dexterze i w ten sposób pokaże, że jest najlepszym detektywem, jakiego można sobie wyobrazić - powiedział Buck zapytany o to, dlaczego to właśnie LaGuerta odkryła sekret Dextera. - Lauren (aktorka grająca LaGuertę) dowiedziała się o tym, jak będzie wyglądał finał w połowie zdjęć do siódmego sezonu. Każdy jest zawsze rozczarowany, że musi odejść z serialu. Szczególnie, że była tak ważną postacią przez ostatnie lata. Lauren była jednak zachwycona, że może w całej fabule odegrać tak ważną rolę, a w swojej pracy była fantastyczna. Buck potwierdził również, że w ósmym sezonie powróci Hannah grana przez Yvonne Strahovski. - Czarna orchidea miała być odebrana jako wrogie pożegnanie - tłumaczy Buck. Niektórzy fani serialu nie wierzą w przyznanie się Hannah do otrucia Deb. Są zdania, że to Debra otruła się sama. - To całkiem zabawne, prawda? Cóż, widzowie mają nad czym myśleć. http://hatak.pl/aktu...inalowej_serii/
Opublikowano 18 grudnia 201212 l Autor No i do tego rozważają, że 9ty sezon jest możliwy, jeśli zamówi go stacja Showtime. Wtedy Buck tak zmodyfikuje fabułę, żeby rozciągnąć to o jeden sezon więcej. Nie pasi mi takie rozwiązanie. Finał był bardzo satysfakcjonujący, Carpenter mistrzostwo świata i flashbacki z Surprise Motherfucker też zajo.
Opublikowano 19 grudnia 201212 l Autor Ale to też nie jest jeszcze pewne, to narazie tylko pobożne życzenie Scotta Bucka.
Opublikowano 19 grudnia 201212 l No chyba nie po to była scena, w której zostawia czarnego kwiatka pod jego drzwiami i odchodzi z miną "ja cie zapier/dole (pipi)a (pipi)a", żeby się więcej nie pojawiła. IWONKA MUSI BYĆ. Finał w miarę satysfakcjonujący, chociaż nie zaskakujący. Trochę pchania akcji do przodu szczęśliwymi zbiegami okoliczności (sposób w jaki wyjaśnili skąd LaGuerta ma nagranie ze stacji benzynowej o_O Równie dobrze mogła powiedzieć, że znalazła w paczce cheetosów.)
Opublikowano 19 grudnia 201212 l Finał w miarę satysfakcjonujący, chociaż nie zaskakujący. no ciezko zeby byl zaskakujacy jak bob milky rzucil spojlera w szałcie.
Opublikowano 19 grudnia 201212 l Tym razem nie udało mi się nadziać. Mi s(pipi)ibąk przysłał pm przed finałem jak Rite zaje/bali.
Opublikowano 19 grudnia 201212 l mi tez, ale wlazlem na forum akurat po obejrzeniu wiec mi sie upieklo. ja kiedys mackowi piaseckiemu wyslalem pm z zakonczeniem 'american history x' jak napisal, ze idzie ogladac.
Opublikowano 19 grudnia 201212 l ja milanowi jak kończy się mgs4 <psotnik>. to chyba jeden z największych grzechów mojego życia, muszę pamiętać jak przed gwiazką pójdę do konfensjonału. finał był dobry.
Opublikowano 19 grudnia 201212 l Autor Ludzie spoilerujący innym zasługują na śmierć w męczarniach i biedzie.
Opublikowano 29 grudnia 201212 l Ostatni epizod moim zdaniem za szybko sie skonczyl (pif paf i zaraz sztuczne ognie; chociaz ja Debra plakala na koncu a Dex kucal w bezradnosci to jakos to jeszcze wygladalo). Caly sezon poprowadzony wielowatkowo za co plus ale np. watek Quinna i tej dupy slaby (no i co, upieklo mu sie za to zabicie, ot tak?). Chociaz z drugiej strony fajnie, ze skupili sie maks na dexie. Hannah zaje.bista chociaz, znow probili nas i wyszlo, ze nie ma takiej dupy, z ktora dexter bylby na 100% soba i mogl ufac. Ogolnie sezon bardzo dobry. I jak zwykle, jedyny oficjalny ranking: 1>4=7>6>2>3=5
Opublikowano 29 grudnia 201212 l Nie czytałem tematu bo nie chciałem sobie robić spoilerów.. Zatrzymałem się na 3 sezonie, oglądać dalej ?? Serial trzyma poziom?
Opublikowano 29 grudnia 201212 l 4 tak 5,6 nie 7 tak jak już zacząłeś to oglądaj, 4 sezon to must watch, a potem to już szkoda rzucać, bo dużo tego nie ma
Opublikowano 29 grudnia 201212 l 2>1=4>3>6=7>5 Zmieniłbym tylko 7>6 bo jednak Iwonka>uposledzony Hanks
Opublikowano 29 grudnia 201212 l 3 bida, 4 osom, 5 i 6 bida, 7 daje rade. Ale ogólnie jeśli ziewasz przy 1 i 2 to daj sobie spokój.
Opublikowano 29 grudnia 201212 l o 3 sezonie chyba są najbardziej skrajne opinie. Mnie tam trzymał w napięci a bracia Prado z Miguelem na czele to bardzo ciekawy wątek. Do dziś pamiętam scenę jak nakrył Dextera na zabójstwie . No i Skinner w postaci sub bossa też był całkiem spoko.
Opublikowano 29 grudnia 201212 l 6>2 bo a) nie jaral mnie doakes i jego madateksty b) wku.rwiala mnie lila (czy jak jej tam) c) watek religijnych zabojstw zawsze spoko
Opublikowano 29 grudnia 201212 l Lila to był rzeczywiście duży minus sezonu. Ale plusy ją przyćmiły. Zabójstwa religijne ok, ale młody Hanks to straszna c.i.p.ka i wszystko wyszło jakoś tak infantylnie/naiwnie.
Opublikowano 29 grudnia 201212 l Lila była mega, mega laską. No ale faktycznie, czasem miałam chęć wejść w ekran i nią rzucić. Szkoda, że ją zrobili taką chorą. Sezon z Miguelem już nawet zapomniałam, co średnio świadczy o nim. Ale ogólnie Dex faajny. Aż chciałoby się zostać seryjnym mordercą (marzenia z dzieciństwa)