Masorz 13 197 Opublikowano 5 stycznia 2013 Autor Opublikowano 5 stycznia 2013 1=2>4=7>>>5>6>3 jak dla mnie 1 Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 5 stycznia 2013 Opublikowano 5 stycznia 2013 W czym 3 był gorszy od 5 i 6? Z tego co pamiętam(bo raczej ktoś zwróciłby uwage na to) nie było jeszcze w nim tych dziur i kretynizmów w scenariuszu. Postać Migela prado nawet dawała rade a Skinner był całkiem klimatyczny Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 5 stycznia 2013 Autor Opublikowano 5 stycznia 2013 No ja się totalnie wynudziłem, historia tree trimmera była z du.py a i dziury też się zdarzały tylko chyba na tym etapie ludzie się tak nie czepiali. Cytuj
ofsajd 1 112 Opublikowano 13 stycznia 2013 Opublikowano 13 stycznia 2013 ten sezon do śmierci pedała był okej, później straszny paździerz, zakończenia innego nie mogli wrzucić. w 8. sezonie Debra od(pipi)ie Dexa, tak to się skończy. zobaczycie! Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 13 stycznia 2013 Opublikowano 13 stycznia 2013 Jak tak będzie to tu wrócę i dam Ci plusa. Nie zdzierżyłbym kolejnego sezonu. Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 16 stycznia 2013 Opublikowano 16 stycznia 2013 (edytowane) Skończyłem siódmy sezon i powiem tak : pierwszy raz się tak wynudziłem oglądając Dexa. Po przeskoku prawie z dnia na dzień z oglądania BB to w ogóle wrażenia średnie. W każdym razie : - zamulający wątek romansu (ZNOWU kobieta, która zna "prawdziwego" Dexa), mimo, że fajna laska, to postać choojowa - męczące już rozkminy Dexa o PRAWDZIWYM Dexie - wątek Ukraińców wypadł całkiem nieźle, szkoda, że okazał się w sumie wątkiem pobocznym (no i zaczęła się trochę telenowela z Isaakiem robić już później) - ograniczony udział postaci drugoplanowych, w sumie szkoda, no ale rozumiem. - kilka tanich patentów i zagrywek Ósmy oczywiście obejrzę, liczę, że potrzyma mnie trochę bardziej w napięciu. W S07 ostatnie dwa, może trzy EPy mnie trochę mocniej wciągnęły. Edytowane 16 stycznia 2013 przez kotlet_schabowy Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 Dopiero obejrzałem ostatni odcinek 7 części Dextera, który ponad miesiąc czekał na moim dysku. Końcówka strasznie mocna, z dobrą muzyką, kilka nonsensów jak zwykle to jak się dexowi udało schwytać Hectora, to jak Hanna łatwo uciekła ze szpitala, to jak la guerta pojechała sama do portu bez wsparcia policji i w sumie poprzednich 11 odcinków mogło nie być. Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 27 stycznia 2013 Opublikowano 27 stycznia 2013 Ja zrozumiałem tak, że LaGuerta nie bardzo mogła wezwać wsparcie bo obiecała Thomasowi zostawić sprawę Bay Harbor Butcher. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi