Gość _Milan_ Opublikowano 4 lutego 2012 Opublikowano 4 lutego 2012 Mozesz słuchac, a my możemy sie śmiac, zenujace. Cytuj
ogqozo 6 559 Opublikowano 4 lutego 2012 Opublikowano 4 lutego 2012 (edytowane) Myślałem, że wegetarianin specjalnie wybrał najgłupsze zdjęcie ich, ale jak przejrzałem, to nie, wybrał najlepsze. Kolesie mają po 20 lat a to już ich trzecia płyta, czyli generalnie są czymś w stylu Justina Biebera. Ale polecam. Edytowane 4 lutego 2012 przez ogqozo Cytuj
Masorz 13 199 Opublikowano 4 lutego 2012 Opublikowano 4 lutego 2012 Bartek jest weganinem a nie wegetarianinem, pamiętaj, to różnica. Z tych rzeczy , które mnie najbardziej roz(pipi)iły w tym roku, to będzie - Mastodon - The Hunter (!!!) Immolation - Providence EP Crowbar - Sewer The Wicked Hand Machine Head - Unto The Locust Obscure Sphinx - Anaesthetic Inhalation Ritual (!!!) Devin Towmsend - Deconstruction Evile - Five Serpent's Teeth Nervecell - Psychogenocide (!!!) Obscura - Omnivium (!!!) Origin - Entity Decapitated - Carnival Is Forever DevilDriver - Beast Sepultura - Kairos Ulcerate - The Destroyers Of All Amon Amarth - Surtur Rising Septicflesh - The Great Mass Wiem, pewnie jeszcze w chuy zapomniałem. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 4 lutego 2012 Autor Opublikowano 4 lutego 2012 Weganin bluber pełen pedau. A Mastodon w dwóch powyższych notowaniach to srogi żart. Cytuj
Masorz 13 199 Opublikowano 4 lutego 2012 Opublikowano 4 lutego 2012 No jak się spodziewałeś Lewiathana 2, to rozumiem Twój ból. Cytuj
szaden 228 Opublikowano 4 lutego 2012 Opublikowano 4 lutego 2012 (edytowane) Płyta roku 2011: Blindead wyszło w zeszłym roku, a Myslovitz się nie jaram... Płyta roku 2011: Tom Waits - Bad As Me i Black Cobra - Invernal( ex aequo) Rozczarowanie roku 2011 Polska: Prawie wszystko co wyszło mnie rozczarowało, a szczególnie Tides From Nebula, które zapowiadało się, o wiele lepiej! Rozczarowanie roku 2011 świat: nowe Arctic Monkeys, Mastodon( słabe to strasznie!), Kanye West z Jay'em i nowa płyta Justice. Debiut roku 2011: Jeżeli chodzi o Polskę: Obscure Sphinx- Anaesthetic Inhalation Ritual, a jeżeli chodzi o światową, to trudno mi coś wskazać... Koncert roku 2011: Kanye West na Coke- kto nie był niech żałuje! Nadzieja roku 2012: Blur, nowa płyta QOTSA i Crosses( nowy projekt wokalisty Deftones). Edytowane 4 lutego 2012 przez szaden Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 4 lutego 2012 Autor Opublikowano 4 lutego 2012 W ogóle Mastodona nie oczekiwałem, a niżej z The Hunterem upaść się nie dało :____D 1 Cytuj
ogqozo 6 559 Opublikowano 4 lutego 2012 Opublikowano 4 lutego 2012 (edytowane) No nie jest to Łona i Weber, ale mają najlepszego rockowego perkusistę świata, więc se lubię czasem posłuchać. Edytowane 4 lutego 2012 przez ogqozo Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 5 lutego 2012 Opublikowano 5 lutego 2012 Płyta roku 2011: Tom Waits - Bad As Me no już myślałem, że nikt nie napisze. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 8 lutego 2012 Opublikowano 8 lutego 2012 Zapomniałem wspomnieć o płytach Death in Vegas, Noela Gallaghera i Davida Lyncha które zrobiły na mnie bardzo dobre wrażenie. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 lutego 2012 Opublikowano 8 lutego 2012 (edytowane) Płyta roku 2011 : Cast In Iron I - X Płyta roku 2011 : Pulling Teeth - Funerary http://www.youtube.com/watch?v=97PHBwR9n2I Rozczarowanie roku 2011 : Harms Way/Touche Amore/Crowbar/Victims Debiut roku 2011 : Seven Sisters of Sleep/Cast in Iron Koncert roku 2011 GYBE w Poznaniu, wiekszość na Asy i Fluffie Nadzieja roku 2012 Unsane/Ceremony/Baroness Wyróżnienia The Black Keys - El Camino Abolition - s/t Calm The Fire - There is no cure Backtrack - Darker Half Naysayer - Laid to Rest Tim Hecker - Ravadeath, 1972 Edytowane 8 lutego 2012 przez _Be_ Cytuj
django 549 Opublikowano 8 lutego 2012 Opublikowano 8 lutego 2012 Na GYBE bylo za goraco/ciasno/(pipi)owo i (pipi). Ale poza tym spoczko. Ja bym dodal Weedeater/Zoroaster bo te kombo mnie w sumie najbardziej zniszczylo na Asy. Godflesh spoko (chociaz troche naglosnienie (pipi)), EW troche za krotko (ale nie tak (pipi)owo jak unitra mowil). (pipi)a Eskulap, ja (pipi)ie. Zaorac. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 9 lutego 2012 Opublikowano 9 lutego 2012 Koncert roku 2011: Weasel Walter / Mario Rechtern / Sheik Anorak - CRK Wroclaw 01.04 Nadzieja roku 2012: Xaddax, Oxbow, Napalm Death, Whitey, Quok, Forbes/Young/Walter, Witchcraft, fF, wszystkie inne fajne zespoly z 2010 roku, ktore maja 2 letni cykl nagrywania Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi