krzysiucd 9 Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 (edytowane) Witam. Prosze o pomoc w zakupieniu zrapki na MSP dla kont USA. Na naszych "polskich" www taka zdrapka to koszt ok 80 zl. Konkurencyjna cena widnieje wylacznie na keye ale tam niestety brak dostepnosci. Pytanie brzmi, czy ktos ma wiedze i checi aby zakupic taka zdrapke np ze strony Amazon http://www.amazon.co...s/dp/B000B9RI14 lub http://www.pcgamesupply.com/buy/xbox-360-live-1600-points-code/ Koszt to 20 $ co przy obecnym kursie jest atrakcyjna cena. Nigdy nie kupowalem za pomoca takich serwisow, i nie mam wiedzy czy do tej ceny nie dolicza sie innych kosztow co w tym przypadku zrowna sie z cena zakupu "u nas ". Jesli tak jest to prosze o wyprostowanie mojego podejscia i grzecznie ide zakupic za 80 zl bez dyskutowania Bede wdzieczny za odpowiedz. Edytowane 27 grudnia 2011 przez krzysiucd Cytuj
Stona 569 Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 (edytowane) Amazon: Shipping: This item is also available for shipping to select countries outside the U.S. Sprawdzałeś czy PL jest na liście? Wysyłka pewnie wyjdzie DROGO. Co do tego drugiego, to nie wiem czy wystarczy się zarejestrować z adresem JAKIMKOLWIEK , bo z tego co widzę to wysyłają mejlowo więc nie powinno być problemu. edit. coś się z(pipi)ało w poście ;/ Edytowane 27 grudnia 2011 przez Stona Cytuj
krzysiucd 9 Opublikowano 28 grudnia 2011 Autor Opublikowano 28 grudnia 2011 Szczerze, to liczylem, ze ktos tam juz ma konto i zakupi to dla mnie. Przeraza mnie kwestia platnosci "gdzies tam komus w USA" z mojego ukochanego banku BGŻ. Nigdy tego nie robilem, i nie wiem ile czasu potrzebuje przelew aby dotrzec na miejsce. Inna sprawa, ze z tego co otrzymalem na PW chyba trzeba dac zarobic posrednikowi na naszych ojczystych serwisach. Szkoda tylko, ze na zdrapce wartosci 60 zl chca zarobic 20 zl ale to juz inna historyjka. Dziekuje za odpowiedz i prosze o zamkniecie tematu. Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 28 grudnia 2011 Opublikowano 28 grudnia 2011 Przy dzisiejszym kursie dolara z karty ściągnie około 71-72zł (płatność kartą kredytową). Doliczając do tego wysyłkę nie wychodzi tak różowo, a firmy chcą zarobić, opłacić VAT etc. . Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 29 grudnia 2011 Opublikowano 29 grudnia 2011 Na ultimie czy muve.pl możesz teraz kupić 2100 MSP za ~60zł kupić Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 30 grudnia 2011 Opublikowano 30 grudnia 2011 Krzysiu potrzebuje na USA. Cytuj
Zmianowy 3 Opublikowano 1 stycznia 2012 Opublikowano 1 stycznia 2012 S Przeraza mnie kwestia platnosci "gdzies tam komus w USA" z mojego ukochanego banku BGŻ. Zawsze możesz założyć konto w PayPalu Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 2 stycznia 2012 Opublikowano 2 stycznia 2012 Zrób tym sposobem z mieszkaniem w ambasadzie polskiej w USA, Shoguna tak kupiłem i działa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi