Opublikowano 27 grudnia 201113 l Widział już ktoś? W necie krąży już jakaś tam wersja ale bez napisów. Nie mogę doczekać się filmu! Pierwsza część świetna, obejrzałem ją chyba z 4 razy i nie mogę doczekać się kontynuacji. Niby dwójka dzieje się w 1831, bezpośrednio po wydarzeniach z jedynki. Wczoraj jak jeszcze w kinie puścili trailer to już w ogóle zajarałem się mega.
Opublikowano 27 grudnia 201113 l Jak mozna ogladac z neta cos tak paskudnego ???. Pierwsze senase juz w sylwestra, mam to w planach. PIerwsza czesc rewelacja, oby i ta utrzymala poziom.
Opublikowano 29 grudnia 201113 l Autor Racja, dużo gorszy od pierwszej części. Ale zakończenie daję nadzieję na trójkę. Miejmy nadzieję lepszą. Mimo wszystko obejrzeć warto
Opublikowano 31 grudnia 201113 l Ogladalem w kinie na premiere i w sumie film byl tak dobry jak pierwsza czesc ogladajac filmy Ritchiego trzeba liczyc sie z tym ze jest to jak ogladanie odcinkow Tom and Jerry czyli zas to samo ale bawisz sie swietnie
Opublikowano 17 stycznia 201213 l Fabula i scenariusz nie tak dobry jak w pierwszej czesci, ale Downey Jr. zagral tak rewelacyjnie, ze nadrabia wszystko. Film jest znacznie weselszy jak pierwsza czesc, co w sumie nie kazdemu moze sie spodobac. Dokladnie, bawilem sie swietnie.
Opublikowano 17 stycznia 201213 l Spoko film może faktycznie oczko niżej od poprzednika, warto iść do kina na seans w cyfrowej jakości bo screener w tym wypadku to jakaś porażka i nie mówcie o filtrach i innych badziewiach, kino to kino.
Opublikowano 17 stycznia 201213 l Oglądanie wersji screener jakiegokolwiek filmu uwłacza ludzkiej godności.
Opublikowano 18 stycznia 201213 l Można. Nie wiem, czemu nie miałbyś najpierw obejrzeć pierwszej, ale generalnie to oddzielne historie.
Opublikowano 19 stycznia 201213 l Bez pierwszej czesci to mozna w sumie nie skumac motywu z pierwsza scena ale nie jest ona niezbedna do dalszego ogladania. A pytanie mam bo jednej rzeczy nie skapowalem. Mianowicie w scenie w pociagu jak to sie stalo, ze typ, ktory mierzyl do splatanych bohaterow mial "zakorkwana" lufe? Nie wychwycilem tego w retrospekcji. Co Holmes tam umiescil i kiedy?
Opublikowano 25 stycznia 201213 l Właśnie wróciłem z kina. Film trzyma poziom pierwszej części. Humor, akcja, jak i wzruszenia Polecam.
Opublikowano 27 stycznia 201213 l Nie widziałeś tej emotki na końcu zdania ? Jeżeli nie popłakałeś się gdy szerlok prawie umarł w pociągu, a później podczas finałowej batalii to masz serce z kamienia!!
Opublikowano 30 stycznia 201213 l Hahahaha, 2razyjot wyrywa tą obrazkową ripostą. A co do filmu to bylem w zeszłym tygodniu w kinie. Zgadzam się z opinią która tu padła - film trzyma poziom 1ynki, chciaż żadnych wzruszeń nie uświadczyłem Ja szedłem głównie ze względu na występ Noomi Rapace, i średnio jestem usatysfakcjonowany, bo jej rola była mocno 2go planowa i jakoś wole ją w ojczystym języku [ojczystym dla niej ma się rozumieć ). Jeszcze miałem wrażenie że troszku film przepchano gdzie się tylko dało efektami. No ale co kraj, to obyczaj. Film przyjemny, taka cz. I po liftingu z zachowaniem zalet oryginału.
Opublikowano 17 kwietnia 201212 l warto obejrzec dla finalowej sceny idealnie skonczona czesc... Edytowane 17 kwietnia 201212 l przez Szymek_PL_
Opublikowano 22 kwietnia 201212 l WTF?! Co ze mną nie tak? Czy jestem jedynym gościem, któremu ten film nie przypadł do gustu? Robert D.Jr mimo kunsztu wcale go nie ratuje!
Opublikowano 22 kwietnia 201212 l Ufff. Kamień mi spadł z serca. Chociaż zapewne niedługo posypią się hejty na mojego posta...
Opublikowano 22 kwietnia 201212 l Ufff. Kamień mi spadł z serca. Chociaż zapewne niedługo posypią się hejty na mojego posta... As You wish. Hejtuje Twój post, idź się zabij.
Opublikowano 23 kwietnia 201212 l Właśnie obejrzałem. Gorszy niż pierwsza część ale i tak świetny film. Ucieczka przez las wbiła mnie w fotel Edytowane 23 kwietnia 201212 l przez chris85
Opublikowano 2 maja 201212 l Za cholerę nie mam czasu do kina iść... są jakieś informacje nt wersji BR, jakie dodatki, kiedy premiera? Wiadomo coś?
Opublikowano 2 maja 201212 l Wychodzi w przyszłym tygodniu. Wpisz sobie tytuł w jakimś sklepie czy Allegro i raz-dwa znajdziesz wszystkie informacje wypisane.
Opublikowano 3 maja 201212 l Ta akcja na końcu z wodospadem to myślałem, że wyjdę z kina przed monitorem mało cali r5. Niby jak on to przeżył? I co z tym złym z brodą? Bez sensu.