marjano 161 Opublikowano 2 stycznia 2012 Opublikowano 2 stycznia 2012 nowy jarmush > nowy anderson > prometheus > napisanie i obrona pracy mgr >>>>>>>>>> tarantino >>>>>>>>>>>>>>>>>. hobbit Cytuj
kubicz 189 Opublikowano 3 stycznia 2012 Opublikowano 3 stycznia 2012 yup http://www.youtube.com/watch?v=uWlmhMSnVdM Czekam i ja. Zapowiada sie dobre kino akcji. Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 3 stycznia 2012 Opublikowano 3 stycznia 2012 Z tych, które powinny w tym roku wyjść w Polsce, przychodzą mi na myśl: - Django (po ostatnim filmie już wiemy, że Tarantino stać na nakręcenie najlepszego westernu ostatnich 40 lat) - Looper ("Bracia Bloom" byli niedocenieni, ale tutaj, z obsadą w stylu Gordon-Levitt i Bruce Willis, powinno być lepiej) - Gravity (powrót duetu Cuaron/Lubezki 6 lat po "Ludzkich dzieciach" - szykuje się coś srogiego) - Cloud Atlas (sześć powiązanych opowieści: po dwie Wachowskich i Toma Tykwera, fabuła przy której "Źródło" wygląda jak Teletubisie: intrygujące) - Amazing Spider-Man (Andrew Garfield ma talent i warunki, by stworzyć tu jedną z najlepszych kreacji w historii szlagierowego kina, no i Mark Webb za kamerą) - The Master (nowy film największego obecnie reżysera amerykańskiego - chyba starczy, żeby wyczekiwać) - wszystkie filmy z Fassbenderem - Ted (nie jestem fanem Family Guy, ale chcę zobaczyć Wahlberga wyzywanego przez pluszowego misia) Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 4 stycznia 2012 Opublikowano 4 stycznia 2012 (edytowane) Dodałbym Hansel and Gretel: Witch Hunters kolesia od Dead snow, będzie lekkie, krwawe, zabawne kino. Edytowane 4 stycznia 2012 przez Wiolku Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 5 stycznia 2012 Opublikowano 5 stycznia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=mHhieh0q_-A oby nie wyszło z tego takie g*wno jak z "Duże Dzieci" Cytuj
Cahir aep Callah 59 Opublikowano 10 lutego 2012 Opublikowano 10 lutego 2012 Obecnie chyba The Counselor, choć dopiero jest w bardzo wczesnej fazie. Reżyseria: Ridley Scott. Scenariusz: Cormac McCarthy. Główną rolę Ridley zaproponował Michaelowi Fassbenderowi. Więcej pisać chyba nie trzeba. Cytuj
relampagio 0 Opublikowano 11 lutego 2012 Opublikowano 11 lutego 2012 Powiem wam, że z niedoczekaniem czekam na: "xXx - The Return of Xander Cage"--> Vin Diesel wraca do akcji "Shady Talez" --> To ze względów Eminem'a. "I że cię nie opuszcze" --> 10 lutego wbiło do kin, mam zamiar się wybrać. To narazie tyle choć jest tego dużoo więcej. Pozdr. :> Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 The Raid Z recki: The Raid is a bone-breaking, gut-punching, action movie triumph. The combination of a great premise, brilliantly-inventive direction, incredible fight sequences and spirited performances makes it easy for us to already proclaim that The Raid is the action movie of the year. ołje Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 23 marca 2012 Opublikowano 23 marca 2012 (edytowane) Oczywiście World War Z ale z tego co dosłowanie przed chwilą sie dowiedziałem raczej nie ma na co czekać. Czy w książce były biegające zombie? Nie, więc na cholerę pakują je do filmu? Przecież to nie ma być film akcji tylko dramat, (pipi). Jak czytam, że remake "Dnia żywych trupów" z 2008 był lepszy niż oryginał bo był biegające zombie to mnie krew zalewa. W ogóle co za debil wymyślił biegające zombie? Wszystko zaczęło się od "28 dni później" gdzie mieliśmy jakąś chorobę zakaźną, podobną do wścieklizny, Tylko, że w tym filmie nie było słowa o zombie dzięki czemu wszystko trzymało się kupy. No i na dokładkę jakiś debil przesunął u nas w Polsce premierę Prometeusza z powodu Euro 2012. Co ma jedno do drugiego to ja nie wiem? I tak pójdę do kina bo chcę, żeby kręcono więcej takich filmów. Ciekawe tylko ile osób nie wytrzyma i ściągnie film z internetu. Edytowane 23 marca 2012 przez rkBrain Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 27 marca 2012 Opublikowano 27 marca 2012 Oglądałem film dokumentalny o Kuklinskim, mocna rzecz. Ciekawe jak wyjdzie film, główny aktor może dać radę. Ja czekam na Prometeusza i nowego Batmana i ew. God Bless America. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Opublikowano 3 kwietnia 2012 (edytowane) Jest gdzieś więcej informacji o nowym Jarmuschu oprócz wampiry + Swinton + Hurt ? e: + hiddleston zamiast fassbendera Edytowane 3 kwietnia 2012 przez mate5 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Opublikowano 6 kwietnia 2012 (edytowane) nie bardzo trailer 12 kwietnia. aha jgl nie wystąpi jednak u tarantino - kolidowałoby to z produkcją jego reżyserskiego debiutu, w którym obok niego samego główną rolę zagra scarlett johannsson. Edytowane 6 kwietnia 2012 przez tk___tk Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Kolejna kopalnia wiedzy. Postaram się obejrzeć wszystkie. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 30 kwietnia 2012 Opublikowano 30 kwietnia 2012 Zobaczyłem dzisiaj w kinie i się zakochałem Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 2 maja 2012 Opublikowano 2 maja 2012 (edytowane) "xXx - The Return of Xander Cage"--> Vin Diesel wraca do akcji Kij z tym. Będzie nowy Riddick! Stary news, ale dziwię, że nikt nie wymienił... *plotka* Vin Diesel zgodził się poświęcić część gaży za to, że wytwórnia nie będzie ugrzeczniać fimu na siłę dla niższego ratingu... Edytowane 2 maja 2012 przez Accoun Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 Vin Diesel ostoją prawdziwego kina. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 A ja czekam na to http://www.youtube.com/watch?v=gmG7RLHC-xU&hd=1 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 10 maja 2012 Opublikowano 10 maja 2012 http://youtu.be/yc3Ab52uqM8 !!! 3 Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 11 maja 2012 Opublikowano 11 maja 2012 Konkretny. Film z miejsca wskakuje do czołówki oczekiwanych. W końcu przypomnieli sobie o kinie gangsterskim, no i zajebiście. To już któryś z kolei zapowiedziany na ten i przyszły rok. Btw Nolte jaki dziad :o Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 11 maja 2012 Opublikowano 11 maja 2012 no za(pipi)isty trailer.. szczegolnie hip hop uzyty jako podklad muzyczny rotfl Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 11 maja 2012 Opublikowano 11 maja 2012 Nie czekam na żaden film, bo - nie oszukujmy się - nic ciekawego od dłuższego czasu już nie wychodzi... 3 Cytuj
Cahir aep Callah 59 Opublikowano 11 maja 2012 Opublikowano 11 maja 2012 Nie czekam na żaden film, bo - nie oszukujmy się - nic ciekawego od dłuższego czasu już nie wychodzi... Na to czekam bardzo bardzo. http://www.youtube.com/watch?v=dS9jc3BnLRc Cytuj
Razel 6 Opublikowano 12 maja 2012 Opublikowano 12 maja 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=uWlmhMSnVdM Oczywiście najbardziej oczekiwany film tego roku to The Raid. Edytowane 12 maja 2012 przez Razel 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi