Skocz do zawartości

C.A.R.S.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Szprota
Opublikowano

Są już jakieś screeny/gameplaye/whatever z wersji konsolowych CARS?

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 10.08.2012 o 21:26, Square napisał(a):

Roślinność wygląda mega, ale ten drugi samochód jedzie plastikiem (pierwszy też trochę). W ruchu pewnie wygląda to jeszcze lepiej. No i aliasing kłuje w oczy. Magik to twoje screeny ?

Tak moje:)

Dorzuce jeszcze kilka :P

1e3y3b.jpg

2mdl821.jpg

iojiah.jpg

30rxua8.jpg

j6icub.jpg

@Lionel

Kiedy byly jakies foty z X360, ale to bylo zanim dali dynamiczna zmiane pory dnia itp.

Plan jest taki by current genowa wersja byla czyms w pomiedzy pecetowymi ustawieniami medium/high w 720p na dx9.

Ja jednak licze na next geny:P

Edytowane przez Magik
  • Plusik 3
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Nie probowalem jeszcze :D

Ogolnie strasznie dziwny FFB jest w nowym buildzie, nie moge sie przyzwyczaic.

Edit. Odpalilem Event i 1:25,7.

Edytowane przez Magik
Opublikowano (edytowane)
  W dniu 8.09.2012 o 14:56, mattaman napisał(a):

Wreszcie menu jakoś wyglada w tym buildzie. Jaki masz czas w evencie który teraz jest?

są 4 eventy ;) ale ten z FA chyba najlepszy

W dniu 8.09.2012 o 16:30, Magik napisał(a):

Nie probowalem jeszcze :D

Ogolnie strasznie dziwny FFB jest w nowym buildzie, nie moge sie przyzwyczaic.

u mnie wręcz przeciwnie, krok w dobrą stronę, ciekawie to wygląda jak koła zablokujesz :D

edit

zmieniales cos w ustawieniach? bo standardowe sredno sie na monze nadaja

Edytowane przez filipppek
Opublikowano (edytowane)

Na plus zdecydowanie czucie nierownosci.

No wlasnie z tym ciagnieciem kiery podczas blokowanie kol mam problem. Imo zbyt mocny efekt.

Podobnie jak za mocno skrecisz i przod zaczyna tracic przyczepnosc. W Audi DTM kiera staje staje sie prawie calkowicie luzna. W F1 z kolei jest lepiej (po prostu mniejsza waga kiery).

Moim zdaniem powinno byc wlasnie tak ze przy podsterownosci kiera traci swoja wage a przy blokowaniu traci prawie caly opor. Takie mocne szarpanie to dla mnie przegiecie.

Z drugiej strony FFB w tym buildzie nie oddaje zawieszenia/wagi a tylko i wylacznie opony (setting przygotowany do testowania nowego modelu opon) wiec pewnie to ulegnie zmianie :)

Edit. Zmienilem bodaj ustawienie skrzydel (5).

Generalnie nie potrafie jezdzic FA i na Monzy non stop mam problem na szykanach :D

Edytowane przez Magik
Opublikowano
  W dniu 9.09.2012 o 16:54, mattaman napisał(a):

4 eventy? Ja mam jeden, z formułką. Czas 1:40;3xx więc chyba Magic o innym piszesz :D

strzaleczkami (mogą byc nie widoczne, ja tak mam, na czuja to zrobilem) sobie przełącz

Opublikowano

Nie chciałby ktoś podzielić się kontem? Chętnie bym sprawdził pCARS, bo mam akurat na stanie dość mocnego PCta i kierownicę:) Jakbym był usatysfakcjonowany to pomyślę nad kupnem :)

Opublikowano

No niby tak, ale jak bym miał możliwość to wolałbym najpierw odpalić testowo i sprawdzić czy w ogóle ruszy to u mnie, jeżeli tak to jak, czy kierownica będzie działała itd :) Jak nikt nie będzie chętny pożyczyć to pewnie kupię ten średni pakiet comiesięczny.

Opublikowano
  W dniu 15.09.2012 o 17:59, Szejdj napisał(a):

C2D@3.3GHz, 4GB DDR2 i HD6870. Grałbym w rozdziałce 1650x1050. Potrafisz coś powiedzieć? :)

sam mam podobny sprzęt (C2D@3.6, GTX260, ta sama rozdziałka), szału nie ma, ale jak nie przesadzisz z ustawieniami to jeździć można (nawet w 60< fps w time trial albo free practice, z AI nie wiem bo raczej nie testuje) :) zreszta chyba gdzies do miesiaca mozna bez powodu zarządać zwrotu pieniędzy wiec raczej nic nie tracisz