Skocz do zawartości

C.A.R.S.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że oglądając ten filmik, w głowie miałem moje marzenia z dzieciństwa i to, jak sobie wyobrażałem wyścigi idealne. Ten czas nadszedł, to właśnie ta gra. Szkoda tylko, że muszę sobie załatwić nowego PCta, ale teraz mam przynajmniej cel.

Opublikowano

Moim zdaniem bardzo rozsądne byłoby zaczekanie na next geny albo przynajmniej nowego klocka. W tej chwili samochodóki na current genach bardzo słabo się sprzedają, nie wiem konkretnie z jakich powodów ale takie są fakty. CARS przedstawia taki poziom graficzny, że wydając ją na X360/PS3 musieliby ją okroić do poziomu RACE Pro czy coś w tym stylu. Przesuwając ją na nowe konsole zainteresują sporo większą ilość osób, bo byłaby to najprawdopodobniej jedyna dostępna samochodówka na next geny. I wielu posiadaczy nowych sprzętów, nawet niespecjalnie zainteresowani ścigałkami, zakupiliby ten tytuł by poczuć nową generację :)

Gość pawel_k
Opublikowano (edytowane)

Suzuka genialna, kocham ten tor :) generalnie po filmikach sposób prowadzenia bardzo przypominają mi stare dobre GTR2 - czyli jazda musiała być bardzo delikatna i płynna, agresywna jazda była ciężka do uzyskania i surowo karana... oby tylko model jazdy dał radę bo sama koncepcja i wygląd gry bardzo ładnie spełnia moje wyobrażenia o idealnej grze wyścigowej, czego nie można niestety powiedzieć o serii Gran Turismo (którą broni tylko model jazdy na kierownicach, bo jako gra sama w sobie i to co chce sobą prezentować to kompletna porażka)... a dobrze by było mieć porządną alternatywę...

Edytowane przez pawel_k
  • Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Koleś na Nurbie strasznie sie wlecze, a do tego robi błędy :P

Spie*dalaj :D

A tak powaznie to nie nie byl zaden hot lap tylko chcialem pokazac zmiany jakie dokonali w ostatnim czasie ;)

Mysle ze panowie z SMS odwalaja kawal dobrej roboty.

Takie male porownanie.

O ile jest jeszcze duzo do zrobienia jesli chodzi o wyglad otoczenia tak sam tor, zakrety, wzniesienia sa oddane juz bardzo przyzwoicie (a warto nadmienic ze ten tor jest w bardzo wczesnym stadium i caly czas go poprawiaja :) )

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kqdjTO7vUmA

Edit. Mataman...jaki masz nick w pCARS?

Probujesz swoich sil w eventach?

Edytowane przez Magik
Opublikowano

"Preview" mokrych warunkow.

Foty nie mialy byc do wgladu publicznego bo to bardzo wczesna wersja z ktorej panowie z SMS nie sa jeszcze zadowoleni ale skoro i tak juz wyciekly na neogaf to nie zaszkodzi sie podzielic:P

21ywuhg.jpg

01xrujn.jpg

01byhu46.jpg

15geuro.jpg

12v4ute.jpg

• Plusik 3
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dodano Nurburgring GP :>

No i jest w koncu multiplayer dla userow z kontem senior+!

W przyszly piatek bedzie dla fullmember+, pozniej reszta :)

Kurcze, gram w to juz od kilku miechow ale dbalosc o szczegoly ciagle potrafi zadziwic.

Dla przykladu porownanie "bebechow" Pagani (warto dodac ze widac jak pracuja resory :D)

pCARS

10h94kn.jpg

Real

12-pagani-huayra.jpg

Opublikowano (edytowane)

Buld 322 zawiera w sobie prewsza wersje nowego modelu opon. Zeby go sprawdzic trzeba dodac "-seta" do pliku .exe

Aha i to dotyczy sie tylko Formuly 1.

Jak zamierzacie jezdzic innymi furami to po prostu skasujcie -seta.

Ja poki co nie potrafie opanowac bolidu (non stop baczek:P)

Edit. mozna probowac z innymi furami. Po po prostu nie maja one jeszcze odpowiednich opon do nowego STM.

W kazdym razie dla mnie jest znacznie trudniej utrzymac tyl.

Edytowane przez Magik