poli_x 1 Opublikowano 18 września 2012 Opublikowano 18 września 2012 Dosyć śmiała teoria Podobno nadzieja matka głupich Cytuj
Magik 1 125 Opublikowano 19 września 2012 Opublikowano 19 września 2012 Mozg rozyebany http://www.youtube.com/watch?v=MnkxcJIpqlg&hd=1 http://vimeo.com/49721469 3 Cytuj
porschman 3 Opublikowano 22 września 2012 Opublikowano 22 września 2012 Ciekawe jak bardzo okrojona będzie to wersja na konsole, bo ten filmik zapewne z kompa na kilka tys. zł. Cytuj
Linek 187 Opublikowano 22 września 2012 Opublikowano 22 września 2012 Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że oglądając ten filmik, w głowie miałem moje marzenia z dzieciństwa i to, jak sobie wyobrażałem wyścigi idealne. Ten czas nadszedł, to właśnie ta gra. Szkoda tylko, że muszę sobie załatwić nowego PCta, ale teraz mam przynajmniej cel. Cytuj
Magik 1 125 Opublikowano 23 września 2012 Opublikowano 23 września 2012 Ja bym nie skreslal szans ze wyjdzie na next geny...zwlaszcza ze gra wyjdzie pewnie nie predzej niz za rok Nordschleife zaczyna nam coraz bardziej przypominac prawdziwy:) http://www.youtube.com/watch?v=jLrQQneUtMY&feature=plcp Cytuj
MaZZeo 14 240 Opublikowano 23 września 2012 Opublikowano 23 września 2012 Moim zdaniem bardzo rozsądne byłoby zaczekanie na next geny albo przynajmniej nowego klocka. W tej chwili samochodóki na current genach bardzo słabo się sprzedają, nie wiem konkretnie z jakich powodów ale takie są fakty. CARS przedstawia taki poziom graficzny, że wydając ją na X360/PS3 musieliby ją okroić do poziomu RACE Pro czy coś w tym stylu. Przesuwając ją na nowe konsole zainteresują sporo większą ilość osób, bo byłaby to najprawdopodobniej jedyna dostępna samochodówka na next geny. I wielu posiadaczy nowych sprzętów, nawet niespecjalnie zainteresowani ścigałkami, zakupiliby ten tytuł by poczuć nową generację Cytuj
Magik 1 125 Opublikowano 23 września 2012 Opublikowano 23 września 2012 Skoro planuja to wydac na WiiU to nie wierze ze odpusciliby sobie Nextboxa, jesli ten tyjdzie na czas:) Anyway...Suzuka http://www.youtube.com/watch?v=04IdO_6qvjk&feature=plcp Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 23 września 2012 Opublikowano 23 września 2012 (edytowane) Suzuka genialna, kocham ten tor generalnie po filmikach sposób prowadzenia bardzo przypominają mi stare dobre GTR2 - czyli jazda musiała być bardzo delikatna i płynna, agresywna jazda była ciężka do uzyskania i surowo karana... oby tylko model jazdy dał radę bo sama koncepcja i wygląd gry bardzo ładnie spełnia moje wyobrażenia o idealnej grze wyścigowej, czego nie można niestety powiedzieć o serii Gran Turismo (którą broni tylko model jazdy na kierownicach, bo jako gra sama w sobie i to co chce sobą prezentować to kompletna porażka)... a dobrze by było mieć porządną alternatywę... Edytowane 23 września 2012 przez pawel_k 1 1 Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 23 września 2012 Opublikowano 23 września 2012 A tam bez przesady z tą łagodnością Koleś na Nurbie strasznie sie wlecze, a do tego robi błędy Cytuj
Magik 1 125 Opublikowano 23 września 2012 Opublikowano 23 września 2012 (edytowane) Koleś na Nurbie strasznie sie wlecze, a do tego robi błędy Spie*dalaj A tak powaznie to nie nie byl zaden hot lap tylko chcialem pokazac zmiany jakie dokonali w ostatnim czasie Mysle ze panowie z SMS odwalaja kawal dobrej roboty. Takie male porownanie. O ile jest jeszcze duzo do zrobienia jesli chodzi o wyglad otoczenia tak sam tor, zakrety, wzniesienia sa oddane juz bardzo przyzwoicie (a warto nadmienic ze ten tor jest w bardzo wczesnym stadium i caly czas go poprawiaja ) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kqdjTO7vUmA Edit. Mataman...jaki masz nick w pCARS? Probujesz swoich sil w eventach? Edytowane 23 września 2012 przez Magik Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 23 września 2012 Opublikowano 23 września 2012 Coś tam jeżdżę Niestety jako junior nie mogę we wszystkich Kiedy wreszcie dadzą tego Nurba nam maluczkim Nick -mataman Cytuj
Daddy 4 240 Opublikowano 24 września 2012 Opublikowano 24 września 2012 Mozg rozyebany http://www.youtube.com/watch?v=MnkxcJIpqlg&hd=1 http://vimeo.com/49721469 moc! Jeśli ta gra nie wyjdzie na next geny to już wiem że się wkurwię po zobaczeniu wersji na ps360. Cytuj
Magik 1 125 Opublikowano 27 września 2012 Opublikowano 27 września 2012 "Preview" mokrych warunkow. Foty nie mialy byc do wgladu publicznego bo to bardzo wczesna wersja z ktorej panowie z SMS nie sa jeszcze zadowoleni ale skoro i tak juz wyciekly na neogaf to nie zaszkodzi sie podzielic:P 3 Cytuj
Magik 1 125 Opublikowano 9 października 2012 Opublikowano 9 października 2012 Dodano Nurburgring GP :> No i jest w koncu multiplayer dla userow z kontem senior+! W przyszly piatek bedzie dla fullmember+, pozniej reszta Kurcze, gram w to juz od kilku miechow ale dbalosc o szczegoly ciagle potrafi zadziwic. Dla przykladu porownanie "bebechow" Pagani (warto dodac ze widac jak pracuja resory ) pCARS Real Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 10 października 2012 Opublikowano 10 października 2012 No i mamy małe początki kariery oraz wreszcie BMW Dziś muszę Nurba sprawdzić. Cytuj
Magik 1 125 Opublikowano 12 października 2012 Opublikowano 12 października 2012 (edytowane) Buld 322 zawiera w sobie prewsza wersje nowego modelu opon. Zeby go sprawdzic trzeba dodac "-seta" do pliku .exe Aha i to dotyczy sie tylko Formuly 1. Jak zamierzacie jezdzic innymi furami to po prostu skasujcie -seta. Ja poki co nie potrafie opanowac bolidu (non stop baczek:P) Edit. mozna probowac z innymi furami. Po po prostu nie maja one jeszcze odpowiednich opon do nowego STM. W kazdym razie dla mnie jest znacznie trudniej utrzymac tyl. Edytowane 12 października 2012 przez Magik Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 13 października 2012 Opublikowano 13 października 2012 Niestety BMW dostałem tylko w tych eventach a Nurba jak nie było tak nie ma. Co za porażka. Cytuj
poli_x 1 Opublikowano 13 października 2012 Opublikowano 13 października 2012 A kiedy bedzie mozna zobaczyc konsolowy build? Cytuj
Magik 1 125 Opublikowano 18 października 2012 Opublikowano 18 października 2012 (edytowane) @mataman Czas na upgrade toolpacka @polix Raczej nie w najblizszym czasie. a tak pozatym... Edytowane 18 października 2012 przez Magik Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 19 października 2012 Opublikowano 19 października 2012 (edytowane) A pitole Poczekam Ty masz Team membera? Edytowane 19 października 2012 przez mattaman Cytuj
Magik 1 125 Opublikowano 19 października 2012 Opublikowano 19 października 2012 Jak juz ugradowac to do fullmembera:p Wtedy masz pelna gre za free a cena gry zapewne bedzie wynosila wiecej niz cena toolpacka A ja mam Seniora Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 19 października 2012 Opublikowano 19 października 2012 Seniora?! Jesteś szalony Cytuj
poli_x 1 Opublikowano 19 października 2012 Opublikowano 19 października 2012 Sami kopią głeboki dół pod sobą,faszerują nas grafiką z PC,wszedzie co tydzien zdjecia i trailery i gameplaye,za pół roku dadza gameplay z xboxa 360 i nikttej gry nie kupi tak duża będzie przepaść Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi