Gość DonSterydo Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Na fotach od SMS wygląda to lepiej niż na medium IMHO. Pewnie to przez blur. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość pawel_k Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 dla mnie grafa w wyścigach ma przede wszystkim nie przeszkadzać - a ta tutaj zaprezentowana jest przynajmniej dobra, więc na prawdę nie ma co się czepiać. lepiej niech grafa będzie tylko dobra za to skupią się na grze i modelu jazdy to będzie cud malina. ja w każdym razie jaram się tym tytułem Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Na fotach od SMS wygląda to lepiej niż na medium IMHO. Pewnie to przez blur. Pewnie przez pogode ktora wybralem. Na medium najbardziej w dupe dostaja odbicia otoczenia z kaluzach. No i nie jest powiedziane ze wszystko bedzie na medium. Jak w kazdej multiplatformie, rozne efekty bedza mialy rozne ciecia (niekoniecznie wszystko na medium). Te, na ktore malo kto zwroci uwage mogli obciac bardziej zeby dac inne bajery lepszej jakosci. No i nie zapominajmy ze gra wyjdzie za rok, wiec jeszcze sporo moze sie zmienic Jesli chodzi o model jazdy to jest cholernie wymagajacy. FFB na poziomie innych pecetowych simow. Cytuj Odnośnik do komentarza
mattaman 294 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Wczoraj przełaczyłem wszystko na medium i wyglądało to słabo. Te fotki pokazują że będzie znacznie lepiej. Magik, tez ci tak kółko lata na boki podczas startu lub większych prędkości? Głównie występuje to w bolidach, nie było tego wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Hmm ja raczej jestem pozytywnie zaskoczony + obrazki z PS3 mają bardzo słabą jakość. Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 @mataman Kiera mi lata na boki czaami jak stoje w miejscu. Bug znany i obecnie nad tym pracuja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommy Dee 53 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Magik zasugerujcie na forum developera aby po ukończeniu Project CARS rozważyli stworzenie gry rajdowej z prawdziwego zdarzenia na tych samych zasadach co teraz - dostęp do wczesnej bety, otwartość na sugestie graczy, ogólnie w kickstarterowym duchu. Może mała petycja w tej sprawie? Nie wiem czemu ale mam wrażenie, że to są odpowiedni ludzie do tej roboty, Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 (edytowane) Takie sugestie juz padaly wielokrotnie i kto wie...moze cos z tego bedzie. Wkoncu pierwotnie rajdy rowniez mialy byc w CARS. Poki co kroi sie inny projekt oparty na tym samym systemie (cos w stylu Road Rash). Edytowane 16 Grudnia 2012 przez Magik Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcin_wawa 449 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Żałuję, że tutaj zajrzałem. Moje ciśnienie na tę grę rosło z każdą stroną czytaną w tym temacie. W 2013 roku wyjdzie tyle symulatorów na PC, że zacząłem przeglądać ceny pctów, które by to ogarnęły. Póki co mam ps3 i maka. Kupno pc chyba będzie przesadą. Jednak nic tak mnie nie jara jak dobry sim, a grafika tej gry rozwala łeb. 2013 rok będzie rokiem ciężkich wyborów... Prawdopodobnie nowa generacja konsol i świetne symulatory na PC. Pożyjemy, zobaczymy. Oby wersja na PS3 nie zawiodła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Szczerze mowiac...jesli nic Cie nie jara jak dobry sim to po prostu nie ma lepszego wyjscia jak kupno PC. GSC2012, rFactor, LFS, iRacing, NetKar Pro, GTR ... A przyszlosc rysuje sie sie rowie swietnie. pCARS, Assetto Corsa (polecam zajzec do odpowiedniego tematu), rFactor2, Raceroom Experience, GTR3. Tymczasem swit w pCARS http://www.youtube.com/watch?v=L3yjlEY4Lfg I pare nowych fotek z forum (nie moje:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Dodano kolejny klasyczny tor. Solitude Rennstrecke Pozatym dolszy 2 "beemki" BMW M3 E30 (1991) oraz BMW M3 GT (2012) Nowe auta nie maja jeszcze AO, niektorych tekstur czy shaderow, ale mozna zobaczyc probke uszkodzen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 (edytowane) Dodano Focusa RS Oraz Merca SLS Do tego Nurb i kilka inny torow dostaly mokra nawierzchnie. Edytowane 1 Lutego 2013 przez Magik Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Kolejny update. Dodano Renault Megane RS Robi sie tor testowy Porsche w Lipsku. Update shaderu odpowiedzialnego za krople na karoserii Do tego jak zwykle zmiany w modelu opon itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Nie chce nikt odsprzedać konta? :] Cytuj Odnośnik do komentarza
mattaman 294 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 (edytowane) Coś popieprzyli w ostatnim dostępnym dla mnie buildzie (417). Mam do wyboru tylko trzy widoki, wszystkie ze środka Dodatkowo nie da sie pojeździc po Monaco, auto odrazu zapada się pod tor. Edytowane 3 Marca 2013 przez mattaman Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Co do kamer to po prostu dodali kilka widokow i zostaly one podzielone na 3 grupy. W opcjach sterowania dodaj sobie klawisz do przelaczania miedzy poszczegolnymi grupami lub po prostu przytrzymaj dluzej przycisk zmiany kamery a gra przejdzie do nastapnej grupy Monaco faktycznie ma buga. To sie dzieje na torze czy w pit stopie? Jesli to drugie to mozesz dalej jezdzic w trybie TT i wyscigu. Dla reszty kolejny update RUF RGT-8 i BMW M3 E92 GT4 I kilka moich fotek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mattaman 294 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Dzięki za tip z kamerą W Monaco zapadam sie w pitstopie, dziś sprawdze TT w takim razie. Szkoda ze ostatnio nie ma eventów dla nas biednych szaraczków Cytuj Odnośnik do komentarza
mekelele 1 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Mam pytanie. JAk gram na padzie to pohamowaniu ( puszczeniu hamolca) gra przeskakuje o pare klatek. Jak gram na klawiaturze lub kierownicy problem nie wystepuje i gra się płynnie. Czy ktos z Was miał taki problem i wie jak go rozwiązać Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Wiecie moze czy bedzie mozna jeszcze kupic dostep do cotygodniowych buildow? Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Zdaje sie ze tak ale moze minac troche czasu zanim znowu bedzie mozna kupic toolpack. Aktualnie World Mass evelopment jest "przeswietlane" przez Financial Services Authority i na ten czas kupowanie/upgradowanie toolpackow zostalo zawieszone. Z innej beczki w ostatnim czasie duzo robia w kwesii modelu jazdy.Trwaja wzmozone prace nad nowym modelem opon. Testowanie roznych mieszanek, real timowy tyre flex. Duzo sie dzieje w kwestii pracy zawieszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
poli_x 1 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Drift przednionapędówką...<wow> Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 "Lift-off oversteer". Rzecz bardzo powrzechna powszechna w przednionapedowkach z silnikiem z lekkim tylem Nagle puszczenie gazu/dohamowanie przenosci wiekszosc masy na przod co powoduje niestabilnosc tylu i spora nadsterownosc do momentu dodania gazu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Planowana jest obsluga Oculus Rift Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 prawda to, że przesunęli premierę na 2014? Jeśli tak to bankowo chcą wydać pewnie ją równocześnie na next-geny Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Nieprawda Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi