Opublikowano 22 marca 201312 l lol, a prawie każdy polski portal wczoraj opublikował ten news, że niby przesunęli. Dzięki za sprostowanie
Opublikowano 25 kwietnia 201311 l Pogrywam ostatnio w C.A.R.S. i postanowiłem spróbować jak mi pójdzie z montażem krótkiego filmiku:
Opublikowano 26 kwietnia 201311 l Chyba można być pewnym, że wcześniej czy później ta gra zagości na next genach. To będzie dla mnie prawdziwy system-seller. Oby tylko kierownice z current genów współpracowały z nowymi konsolami. No i marzę o tym dniami i nocami aby ktoś w Slightly Mad Studios wpadł na ten genialny pomysł i uznał za konieczne zaimplementowanie płynnej regulacji ustawień kamery tak jak to miało miejsce w poczciwym CMR 2.0 - regulacja widoku w każdej płaszczyźnie plus regulacja kąta wychylenia kamery na boki przy skrętach. To moim zdaniem już powinno być standardem od lat w grach wyścigowych a nie marne 4 widoki, które prawie zawsze wymagają korekty. Edytowane 26 kwietnia 201311 l przez Tommy Dee
Opublikowano 8 maja 201311 l Pozyskano licencje na Merca. 1952 300 SL W1941971 300SEL 6.8 AMG ‘Rote Sau’1989 Sauber C91990 190E 2.5-16 Evolution 2 DTM1998 CLK-LM2012 SLS AMG GT32012 C-Class Coupe DTM2013 A45 AMG2010 SLS AMG Coupé W najlblizszym czasie maja wprowadzic opcje prawdziwej pogody (gra sobie sprawdzi jaka pogoda jest aktualnie w realu i taka bedziemy mieli w grze ) I fajny gif pokazujacy prace zawieszenia na przykladzie Zondy. I kilka fot Edytowane 9 maja 201311 l przez Magik
Opublikowano 11 maja 201311 l Jest miazga. Zarzuciłbyś może jeszcze jakiegoś gameplaya... najlepiej z Circuit de Catalunya
Opublikowano 11 maja 201311 l 2 okrazenia z "nowymi" rodzajami oswietlenia. Okrazenia przejechane dosc "ostroznie".
Opublikowano 11 maja 201311 l To i ja dorzuce swóje okrążenie Lancerem. Gram jeszcze niestety na padzie i nie jestem może mistrzem kierownicy ale co tam
Opublikowano 13 maja 201311 l Dbałość o szczegóły urywa tyłek, ale oświetlenie to raczej poziom forzy gdzie samochody nieco plastikowo się prezentują. Bajkopisarze z polyphony chyba jednak lepiej radzą sobie w tym temacie. edit: chociaz u magika na pierwszym filmiku w pierwszych sekundach oswietlenie prezentuje sie zacnie. Edytowane 13 maja 201311 l przez Pajda
Opublikowano 16 maja 201311 l Nowe okrążenie lotusem. Nie wiem tylko czemu mi się obraz rozmazuje chyba 3 razy w tym filmiku, słabo to wygląda ale nie chce mi się tego renderować jeszcze raz dzisiaj więc zostawie jak jest. Edit: Fomula A na Monte Carlo: Edytowane 18 maja 201311 l przez Adi_TEAM LBN
Opublikowano 20 maja 201311 l Formuła na Hockenheimring Tym razem kamera z kasku. Edytowane 21 maja 201311 l przez Adi_TEAM LBN
Opublikowano 21 maja 201311 l Jest kozacko, zwlaszcza poprzedni post tam gdzie jest monte carlo <3 Szkoda,ze nikt sie nie podejmie zrobienia czegos na wzor tourist trophy od polyphony Niestety nie ma dobrych motocyklowych racerow.
Opublikowano 21 maja 201311 l Jak sie maja sprawy z kustomizacja pozjazdow? Mozna liczyc na cos w stylu FM?
Opublikowano 21 maja 201311 l Na tuning wizualny raczej nie ma co liczyc. W alphie gracze robia malowania w photoshopie i wrzucaja do gry.
Opublikowano 23 maja 201311 l Nowe okrążenie, tym razem Monza: Spróbowałem nagrać replay i chyba jednak zostane przy nagrywaniu gameplayu. Sporo ludzi się mnie pytało na pw o różne rzeczy związane z grą i zastanawiam się czy nie nagrać jakiegoś komentarza pokazującego mniej więcej co w tej chwili możemy znaleźć w pCARS. Ale to jak będę miał chwilkę.
Opublikowano 28 maja 201311 l Laguna Seca Zondą : Azure Coast Fordem Focusem: Drugi filmik trochę dupna jakość, przerzuciłem się na nagrywanie Dxtory i źle to ustawiłem.
Opublikowano 28 maja 201311 l Nie potrafilbym grac z takimi ustawieniami kamery. Dla mnie kamera musi byc sztywna....zadne shake effects, g-force czy spogladanie w zakrety nie w chodza w gre
Opublikowano 28 maja 201311 l A mi się całkiem fajnie gra hehe. Tyle, że w końcu muszę kupić jakieś G27 bo na padzie to przyjemnie się jeździ ale to jednak nie to samo Najlepiej by było mieć takie combo: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7yIDNmAhefs#! Dziś pstryknalem taka fotke z zamkiem w tle a tu reszta mojego latającego samochodu: Edytowane 3 czerwca 201311 l przez Adi_TEAM LBN
Opublikowano 6 czerwca 201311 l Wow zaje.biscie. Render forzy5 smiesznie przy tym wygląda Edytowane 6 czerwca 201311 l przez Pajda