Skocz do zawartości

C.A.R.S.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, lipa dla tych którzy nie zdążyli, ludzie rzucają wręcz pieniędzmi w ekran na widok tej gry. Ale testerów widocznie jest wystarczająco dużo a biorąc pod uwagę, że gra sama się broni swoim wyglądem to zarobią więcej wypuszczając pełną grę zamiast robić zwyczajny early access dla każdego.

Gość Kasias
Opublikowano

Na blogu PS gość ze studia napisał, że te screeny robili poprzez Share na padzie - bez żadnej podbitki, itp. Wygląda to ślicznie.

Opublikowano

Ciekawe jak to sie ma do PC

Jest ok, jeśli ma działać w 60 klatkach tak jak pisali.

Ciężko ocenić, pewnie pojawią się jakieś porównania. Narazie jest jedno ale nie pokazuje zupełnie nic http://gamingbolt.com/project-cars-in-game-ps4-vs-pc-comparison-shows-hardly-any-difference

Kilka fajnych fot (z wersji PC) pokazujących przywiązanie developerów do detali

053.jpg

057.jpg

022.jpg

017.jpg

0101.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wersja konsolowa to chyba będzie jakiś potworek...

Gameplay z E3 z PS4

http://www.gamersyde.com/download_project_cars_ps4_gameplay-32314_en.html

Ponoć gra chodziła w 30fps (a są głosy, że nawet nie do końca stabilnych). Graficznie niedorobione i trochę kulawe (niedorobione odbicia w karoserii, cienie w niskiej rozdzielczości i ogóle szału nie robi)... ale największy żart to zachowanie samochodu.

Co się z nim dzieje? Ruchy kierownicy też nie mają żadnego powiązania z tym co się dzieje... Zakładam, ze na PC to tak nie wygląda.. Wygląda to jak jakaś alpha Shifta 1 z podrasowaną grafiką (w końcu baza silnika pochodzi właśnie z niego).

Oni zaczęli robić konwersję na PS4 miesiąc temu, czy jak? Strach pomyśleć co będzie w takim razie na XOne.. o WiiU nawet nie ma co wspominać.

Opublikowano (edytowane)

HAHAHA WTF, przecież to się zachowuje gorzej niż alpha build z przed roku. I tu nie żartuje

Build z maja zeszłego roku jak jeszcze nawet wnętrze auta nie było oteksturowane. Co prawda inny mercedes ale można zobaczyć, że auto nie zachowuje się tak niedorzecznie jak na gameplayu z E3

Na tym filmiku z E3 później jak oddalił kamere widać, że jedzie prawdopodobnie ze wszystkimi wspomagaczami i asystami, może to jest zepsute. Tak czy inaczej ten gameplay wygląda komicznie. I jeszcze ta kierownica  :teehee:

Edytowane przez UberAdi
Opublikowano

Hmm, PCta i tak nie mam tak mocnego żeby w pełni cieszyć się pCars więc pozostaje mi konsola. Liczę że naprawdę przyłożą się do tej gry. W Shift'y grałem jak opętany, potem TD: Ferrari Racing Legends też więc nawet skiepszczone w ten sposób Cars ogram. 

Na bezrybiu i rak ryba. 

Opublikowano

Wersja konsolowa to chyba będzie jakiś potworek...

Gameplay z E3 z PS4

http://www.gamersyde.com/download_project_cars_ps4_gameplay-32314_en.html

Ponoć gra chodziła w 30fps (a są głosy, że nawet nie do końca stabilnych). Graficznie niedorobione i trochę kulawe (niedorobione odbicia w karoserii, cienie w niskiej rozdzielczości i ogóle szału nie robi)... ale największy żart to zachowanie samochodu.

Co się z nim dzieje? Ruchy kierownicy też nie mają żadnego powiązania z tym co się dzieje... Zakładam, ze na PC to tak nie wygląda.. Wygląda to jak jakaś alpha Shifta 1 z podrasowaną grafiką (w końcu baza silnika pochodzi właśnie z niego).

Oni zaczęli robić konwersję na PS4 miesiąc temu, czy jak? Strach pomyśleć co będzie w takim razie na XOne.. o WiiU nawet nie ma co wspominać.

Wiedziałem że tak będzie, zresztą o tym pisałem już dawno temu, niech zrobią sobie jeszcze konwersje na pralki Samsunga.