Skocz do zawartości

C.A.R.S.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HAHAHA WTF, przecież to się zachowuje gorzej niż alpha build z przed roku. I tu nie żartuje

Build z maja zeszłego roku jak jeszcze nawet wnętrze auta nie było oteksturowane. Co prawda inny mercedes ale można zobaczyć, że auto nie zachowuje się tak niedorzecznie jak na gameplayu z E3

Na tym filmiku z E3 później jak oddalił kamere widać, że jedzie prawdopodobnie ze wszystkimi wspomagaczami i asystami, może to jest zepsute. Tak czy inaczej ten gameplay wygląda komicznie. I jeszcze ta kierownica  :teehee:

Ja tam nie widzę w tym filmiku nic śmiesznego oprócz tej katapulty w pierwszym zakręcie na pierwszym okrążeniu. Jedyne co mnie martwi to input lag z kierownicy (chyba, że źle z montował materiał). Poza tym wygląda super.

Opublikowano

Moje customowe ustawienia kamery z kasku.

Standardowa "helmet cam" jest dla mnie niegrywalna wiec postanowilem tak dopasowac ustawienia zeby gralo sie przyjemnie/naturalnie, nie tracac przy tym imersji.

W skrocie....zredukowalem patrzenie w zakret, poszedlem bardziej w strone przechylania glowy, wywalilem wiekszosc dodatkowych efektow (g-force, shake itd.)

• Plusik 7
Opublikowano

Chętnie wezmę udział w takim wyścigu w online... Będzie potrzebny wjazd do pit stopu, by pójść do kibelka. ;)

Później cię znajdą martwego na kanapie, a lekarz stwierdzi zgon z powodu wycieńczenia spowodowanego długotrwałym graniem, lepiej daruj sobie taki rozgłos.

A tak na serio to fajnie tylko kierownica by się przydała a ta którą pokazaliście to cena jest po prostu zaporowa  

Opublikowano

No kurde. Nie mam ani PS4 ani mocnego PC'a, ale chyba będzie trzeba wyjechać na 2 miechy za wodę i zarobić, bo C.A.R.S może być racingowym mesjaszem. 

na konsole, jak najbardziej tak.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie było jej w Shift 2, więc zakładam że niemal na pewno nie będzie w p.Cars. 

Lista aut to kopia tej z Shift 2 z kilkoma dodatkami. Wiem że padnie krytyka ale ja to widzę tak. Ten samo developer ma więc prawo wykorzystać te same licencje. Co jakiś czas ujawnia jakie to auto pojawi się w grze a ludzie się tym onanizują jakby to była jakaś mega niespodzianka. 

Będzie Apollo, będzie Zonda R i BMW m1 PROCAR  :thumbsup:  a cała reszta dla mnie to tylko zapychacz. 

jakiś racing rig chyba zacznę budować pod te gre. 

Opublikowano

Nie trolling tylko realne przypuszczenia. Taka prawda, PS4 czy X0 to nie są mocarne sprzęty i takich tekstur na konsolach nie będzie.

PS4 ma 8gb DDR5, o jakosc textur bym sie nie martwil.