Skocz do zawartości

C.A.R.S.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem czy było, ale z tego co ten Pan mówi, to w karierze od razu będziemy mieli dostęp do wszystkich samochodów. Argumentuje to tym, żeby gracz skupiał się na doskonaleniu swojej techniki jazdy, a nie na tym ile jeszcze kasy musi uzbierać na ulubiony samochód. Ja takie tłumaczenie kupuję. :)

Edytowane przez Marcin_wawa
Opublikowano

Odnosnie kierownic do tej gry. Czy na Logitech G25 tez nie pojdzie na PS4?

Nie pójdzie żaden Logitech na dzień dzisiejszy.

To jest skandal ! Ludzie płacili nie małe pieniądze za te kiery Logitecha i co nadchodzi nowa generacja i mają oddać je na złomowanie bo nie będą wspierane ?Sam posiadam DFGT i pograłem tylko w GT i w F1, z checią bym pograł w C.A.R.S i co teraz mam inwestować w jakies nowe gónwo ?! bo przecież granie w tą grę na padzie nie ma dla mnie  sensu :/

Opublikowano

Odnosnie kierownic do tej gry. Czy na Logitech G25 tez nie pojdzie na PS4?

Nie pójdzie żaden Logitech na dzień dzisiejszy.

To jest skandal ! Ludzie płacili nie małe pieniądze za te kiery Logitecha i co nadchodzi nowa generacja i mają oddać je na złomowanie bo nie będą wspierane ?Sam posiadam DFGT i pograłem tylko w GT i w F1, z checią bym pograł w C.A.R.S i co teraz mam inwestować w jakies nowe gónwo ?! bo przecież granie w tą grę na padzie nie ma dla mnie  sensu :confused:

https://twitter.com/LogitechG/statuses/496042493155094528

Opublikowano

20min gameplay

Niech wypowie się ktoś kto miał styczność z wersją na PC

Ale mam wrażenie że gameplay pochodzi z PS4, model jazdy jest chyba mega uproszczony, grafika średnia, ogólnie szału nie ma, do wersji PC nie ma nawet startu.

Opublikowano

To jest z PC a nie PS4.

Nie wiem jake ustawienia itd. ale SMS nie wypuscilo zadnych gameplayow z PS4.

Ogolnie nie martwilbym sie o wersje na PS4 gdyby nie fakt ze na nowych konsolach nie pogramy na wiekszosci kierownic :(

W kazdym razie jest nowy trailer.....

Opublikowano

jak się okaże, że SMS nas oszukuje to krew się poleje

Sprecyzuj.

W jakiej kwesti mieliby oszukiwac?

I w jaki sposob mieliby to robic skoro od ponad 2 lat gra jest dostepna/grywalna dla 80 tysiecy osob.

Opublikowano (edytowane)

Przede wszystkim model jazdy - ma być fullsim z fizyką i modelem jazdy jak w rfactor a nie forza czy gran turismo. Te gameplaye czy filmiki z E3 mnie zmartwiły bardzo.

Po drugie grafika - oczekuje poziomu Forza 5 co najmniej, z tymi wszystkimi kropelkami na karoserii, czy śladami wody na asfalcie.

I nie życzę sobie żadnych naleciałości z Shiftów.

Oczywiście mowa o wersji na PS4.

Edytowane przez Szejdj
Opublikowano

To jest z PC a nie PS4.

Nie wiem jake ustawienia itd. ale SMS nie wypuscilo zadnych gameplayow z PS4.

Ogolnie nie martwilbym sie o wersje na PS4 gdyby nie fakt ze na nowych konsolach nie pogramy na wiekszosci kierownic :(

W kazdym razie jest nowy trailer.....

Można też oglądać gameplaye z gamescomu pochodzące z ps4, szału nie ma, nie wiem czemu, ale mam straszne obawy co do tej gry od samego początku.

Oby mnie zaskoczyła pozytywnie.

Opublikowano (edytowane)

Ja mam obawy co do wersji konsolowych. Bo dobre symulacje na konsolach można policzyć na palcach jednej reki.

Edytowane przez Szejdj
Opublikowano

Na razie C.A.R.S z tego co widac na konsole to wielka niewiadoma .I no właśnie ja postanowiłem ze  nie zainwestuje w ten tytuł dopóki  nie zostanie przetestowany przez innych,szkoda.

Opublikowano

Ten tytul jest testowany przez innych od ponad 2 lat :D

Dostep do alphy/bety ma jakies 80 ludzi.

@ EX4cT

Jak zamierzasz grac na padzie to szkoda czasu.

W pCARS powinno sie grac tylko i wylacznie na kierownicy.

Kolejny filmik Rene Rasta :P

Opublikowano

Poczatkowo chcialem zrobic filmik z szybkim okrazeniem po mokrym, ale po n-tym wypadnieciu z toru stwierdzilem ze nie nie dam rady ujarzmic tej besti.

Zatem gameplay z cyklu "staram sie jakos utrzymac na torze" :P

• Plusik 6
Opublikowano (edytowane)

Magik, a jakie ustawienia i na jakim grasz sprzęcie? Bo zastanawiam się czy na moim kompozaurze w ogóle to się odpali (plan awaryjny jeśli wersja konsolowa będzie mocno odstawać od PC i w zależności jak będzie z obsługą Logitechów na konsoli). No i wygląda bosko i wydaje się, że prowadzenie też full-sim-hardkor  :sorcerer:

P.S. Obiekty w lusterku ostro znikają  :nea:  Wiem, że to w sumie detal i w czasie jazdy nie rzuca się tak w oczy, ale jednak jak się jest widzem to taka łyżka dziegciu w beczce miodu. No i w końcu w lusterko też się czasem patrzy podczas ścigania ;)

Edytowane przez Luqat
Opublikowano

Mam 3 letniego zloma, ktory nie bardzo nadaje sie do grania w pCARS.

Znikajace obiekty w lusterku sa pewnie przez zredukowane ustawienia (otoczenie, refleksy, cienie = medium).

Generalnie sam jestem w kropce bo nie wiem ktora wersje wybrac.

Z jednej strony slaby PC, ktory to ledwo ciagnie ale z DFGT.... z drugiej PS4 gdzie bedzie ladniej/plynniej.....ale na padzie to zupelnie inna gra :(

Opublikowano

Kupiłem rury 2 calowe w PVC 12 metrów na początek, powoli buduje swoje nowe siedzisko pod pCars. Całość zamknie się w kwocie 700 zł z fotelem kubełkowym.

W dniu premiery gdy okaże się jak z kierownicami to podejmę decyzje, grać na konsoli czy może jednak na PC. Chciałbym jednak na PS4 :(