Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

to wyzej co wkleil chris85 to gameplay z PC ?

Tak, PC

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 158 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pstryczek w nos w strone Codemasters   http://www.youtube.com/watch?v=uCtiKDRvPW4&feature=player_embedded

• Pozyskano licencje na Merca.   1952 300 SL W194 1971 300SEL 6.8 AMG ‘Rote Sau’ 1989 Sauber C9 1990 190E 2.5-16 Evolution 2 DTM 1998 CLK-LM 2012 SLS AMG GT3 2012 C-Class Coupe DTM 2013 A45 AMG 2010 S

• Moje customowe ustawienia kamery z kasku. Standardowa "helmet cam" jest dla mnie niegrywalna wiec postanowilem tak dopasowac ustawienia zeby gralo sie przyjemnie/naturalnie, nie tracac przy tym imers

Opublikowano

Ciekawe jak duże będą cięcia w oprawie. Ale jakby nie było CARS + Forza 5+ horizon 2 i zimowe wieczory mi nie straszne :D

Opublikowano

Tak, PC

Ktoś oblatany w temacie pieców powie mi, co muszę kupić (jakie podzespoły) żeby to tak wyglądało?

PS. a tak serio - czy uważacie, że jest szansa na taką jakość na ps4/xbox one?

Opublikowano

Tak, PC

Ktoś oblatany w temacie pieców powie mi, co muszę kupić (jakie podzespoły) żeby to tak wyglądało?

PS. a tak serio - czy uważacie, że jest szansa na taką jakość na ps4/xbox one?

Ha hah hah ha :D Dobre ;)

Opublikowano

i5 2500k i GTX 670 starczały, aby carsy śmigały u mnie na Ultra w FHD. To było w połowie roku. Teraz jest jeszcze lepiej pod względem optymalizacji.

Edytowane przez iDAK

Opublikowano

wiem, że było ale Siusiu pytał wyżej o wersje na PS4 to mu wrzuciłem

Opublikowano

Project CARS zostalo przesuniete na wczesny 2015, mowi sie o marcu.

Opublikowano

Project CARS zostalo przesuniete na wczesny 2015, mowi sie o marcu.

Najlepszy NEWS EVER !!!! Dłużej się naciesze DriveClub  :banana:

Opublikowano

Nie chcę nic gadać, ale wiedziałem podświadomie, że będzie obsuwa. I tak już często były obsuwy, więc kolejna mnie nie dziwi. 

Opublikowano

Prace nad grą i tak ciągną się w nieskończoność więc co znaczy kilka miesięcy opóźnienia. Może biorą przykład z lekkiej obsuwy z serwerami w DC i chcą to jednak dopracować żeby nie było wpadki. Niech więc pracują, mają wydać grę wyścigową stulecia. 

Opublikowano

Wszyscy znają historie takich gier, których premiery były przesuwane by na koniec okazały się wielką kupą. Tu będzie to samo, przynajmniej w wersjach konsolowych, PC może uratują. Pamiętajcie moje słowa.

Opublikowano

Dokladnie, nie znam jeszcze gry ktorej stale przekladana premiera wyszlaby jej faktycznie na dobre. Gier nie przeklada sie po to aby cos doszlifowac (zwykly kit od wydawcow/devow ktory wszyscy lykaja), tylko dlatego ze cos jest nie tak.

Bardziej jednak martwilbym sie wersji o konsole niz PC ;)

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Technicznie rzecz biorac to jest piarwsza obsuwa bo poprzednio gra nie miala sztywnej daty premiery :P

Opublikowano

zero zaskoczenia, wiedziałem to już dawno, widocznie chcą dodać jeszcze możliwość grania na pralkach Samsunga.

Opublikowano

Na PC będzie dobrze. Niewiadomą są wersje na konsole.

Opublikowano

dokładnie, PC uratują, wersja konsola będzie na poziomie NFS SHIFT

Opublikowano

Oby nie. Forza Motorsport przyda się poważna konkurencja.

Opublikowano

No żeby skały srały to do samochodówek niezbędny jest PC niestety :/

Opublikowano

dokładnie, PC uratują, wersja konsola będzie na poziomie NFS SHIFT

Szanuje Shift jak niewielu graczy, i mam nadzieje że twoje słowa będą prorocze ;) Już dziś widać po filmikach na youtube że ta gra na konsoli dość mocno zbliżona jest właśnie do NFS'a. 

Za to wersja PC'towa będzie wybajerzona pod sam sufit. Obsługa kierownic, multimonitorów, dojdą mody robione przez graczy, kamery, skiny, auta, tory. Oj będzie się działo na blaszakach. 

Opublikowano

Czekalem na 24 listopada jak dzieciak na przyjscie sw. Mikolaja. Ekscytacja rosla z dnia na dzien. Planowanie budzetu na konsole, kolko i gre, az tu nagle pfff balon pekl, powietrze uszlo :) Poczatkowo bylem zawiedziony ale teraz sobie mysle, ze moge poczekac te 4 miesiace dluzej. Niech SMS sobie ten diamencik w spokoju szlifuje ;)

Opublikowano

Dla wersji konsolowych obsuwa to dobra wiadomosc IMO.

Wystarczy porownac demko z E3 do aktualnego.

Na E3 mielismy totalnie zwalone sterowanie, 16 aut na trasie i annimacje ok 45fps.

Po paru miechach jest w miare stabilne 60fps przy 24 autach. Dodatkowo dolozyli kilka efektow poprawili niebo itd.

Mysle ze dodatkowy czas zaprocentuje ;)