Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Kupię tą grę chociażby tylko z powodu odtworzenia wyścigu Le Mans. Zawsze próbowałem to zrobić na PC, ale albo mody nie działały zbyt dobrze do GTR/rFactora albo z AI było coś zrąbane albo gra chodziła jak gó.wno przy więcej niż 30 aut. Aż się zastanawiam nad kupnem lepszej kierownicy...

ta gra obsługuje 900 stopni obrotu?

Edytowane przez MaZZeo

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 157,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pstryczek w nos w strone Codemasters   http://www.youtube.com/watch?v=uCtiKDRvPW4&feature=player_embedded

• Pozyskano licencje na Merca.   1952 300 SL W194 1971 300SEL 6.8 AMG ‘Rote Sau’ 1989 Sauber C9 1990 190E 2.5-16 Evolution 2 DTM 1998 CLK-LM 2012 SLS AMG GT3 2012 C-Class Coupe DTM 2013 A45 AMG 2010 S

• Moje customowe ustawienia kamery z kasku. Standardowa "helmet cam" jest dla mnie niegrywalna wiec postanowilem tak dopasowac ustawienia zeby gralo sie przyjemnie/naturalnie, nie tracac przy tym imers

Opublikowano

Ta gra jest reklamowana jako symulator, czemu mialaby nie obslugiwac 900 stopni?

BTW

Pierwsze playtesty mówią że gra jest bardzo dobra.

Opublikowano

W CARS podobnie jak w ostatniej Forza nie ma ani jednej trasy w Japonii? Suzuka :(

Opublikowano

Kierownice Fanateca mogą działać na XBox One, nie wiem jak z PS4 ale też było by fajnie. Drogie ale też dobre kółka.

Opublikowano

Na PS4 pojda:

Fanatec Porsche 911 Turbo S
Fanatec Porsche 911 GT2
Fanatec Porsche 911 GT3 v2
Fanatec CSR (+ Pedals)
Fanatec CSR Elite (+ Pedals)

Fanatec ClubSport Wheel Base
Fanatec ClubSport Wheel Base v2

Alan z Team VVV testuje wersje na PC a niedlugo ma wrzucic filmiki z konsol  (zapewne tez na kierze)

Opublikowano

Wygląda świetnie. Szkoda że nie mam dobrego PC ale nie chce mi się już inwestować w to pieniędzy. Pośmigam w wersję konsolową. 

Edytowane przez ussr

Opublikowano

Wygląda świetnie. Szkoda że nie mam dobrego PC ale nie chce mi się już inwestować w to pieniędzy. Pośmigam w wersję konsolową. 

Szczerze mówiąc będąc fanem wyścigów celował bym nawet i w średniego PC który odpali Assetto Corse zamiast czekać na CARSy do maja, szczególnie jeśli planujesz setup z fotelem kubełkowym jak pisałeś. Nadchodzące płatne paczki z autami, zbiedzony model zniszczeń żeby nie było za trudno i co najwyżej niezła fizyka mnie zniechęciły, inaczej sobie tę grę wyobrażałem trochę.

A może mi się po prostu już przejadła, z drugiej strony z AC nie mam tego problemu a gram znacznie więcej.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Project Cars do 12k na PC,1080p60fps na PS4 i 900p60fps na Xbox one

What resolutions and frame-rate will Project CARS run at?
•Up to 12K resolution on PC (frame-rate dependent on PC hardware)

•1080p, 60 frames per second on PlayStation 4

•900p, 60 frames per second on Xbox One

http://www.projectcarsgame.com/faq.html

Opublikowano

a jak myślicie scena na PS4 będzie duża? czy lepiej inwestować w PC? bo zamierzam na poważnie ścigać w tych Carsach  :daddy:

Opublikowano

a jak myślicie scena na PS4 będzie duża? czy lepiej inwestować w PC? bo zamierzam na poważnie ścigać w tych Carsach  :daddy:

Teoretycznie to na PC budują community wokół produkcji od jakiś 2 lat. Z pewnością będzie to także najbardziej zaawansowana wersja jeśli chodzi o model jazdy, fizykę itp.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Rozsądek mówi: kup kierownice do konsoli i ciesz się grą 4fun

Serce mówi: Złóż PC za 3 kafle z kierownicą za 1 kafla i strać życie osobiste na rzecz gry.

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Na jaki sprzęt byś nie kupił, to będzie z kim grać. Na PC najlepiej, ale i najdrożej (skoro nie masz odpowiedniego pieca).

Opublikowano

Teoretycznie to na PC budują community wokół produkcji od jakiś 2 lat. Z pewnością będzie to także najbardziej zaawansowana wersja jeśli chodzi o model jazdy, fizykę itp.

Nope, będzie tak samo.

Nie wiadomo jak ze sceną PS4 ale napewno ktoś coś będzie organizował bo następny "simcade" jaki wyjdzie to dopiero nowe Gran Turismo. Problem jest w tym, że do PS4 nie ma dobrej kierownicy w przystępnej cenie a kierownice Logitecha które większość ludzi kupiło do PS3 nie działają.

Jeśli myślisz o PC i chcesz się ścigać z ludźmi a nie tylko grać kariere to lepiej Assetto Corsa niż CARS.

Opublikowano

14 minut z wersji PS4 (build z lutego):

Szkoda, że gra wychodzi w połowie maja, bo to jednak Wiedźmin 3 będzie miał u mnie pierwszeństwo.

Opublikowano

jak na 60fps, full hd na ps4 i tyle aut na torze to wyglada az nadspodziewanie dobrze, ehhh tyle przekladali ta premiere i wybrali termin najgorszy z mozliwych, a szkoda, bo sa podstawy by sadzic, ze gra wniesie sporo swiezosci na konsolach pomiedzy skostniala forze i gt

Opublikowano

Ja zaczynam wątpić w ten "maj" 

Nie zdziwię się jak przeniosą na czerwiec ;)

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Na dwa tygodnie przed miesiącem premiery powinni podać konkretną datę. Chyba, że wyskoczą z 29 maja.