Opublikowano 21 marca 201510 l Kupię tą grę chociażby tylko z powodu odtworzenia wyścigu Le Mans. Zawsze próbowałem to zrobić na PC, ale albo mody nie działały zbyt dobrze do GTR/rFactora albo z AI było coś zrąbane albo gra chodziła jak gó.wno przy więcej niż 30 aut. Aż się zastanawiam nad kupnem lepszej kierownicy... ta gra obsługuje 900 stopni obrotu? Edytowane 21 marca 201510 l przez MaZZeo
Opublikowano 21 marca 201510 l Ta gra jest reklamowana jako symulator, czemu mialaby nie obslugiwac 900 stopni? BTW Pierwsze playtesty mówią że gra jest bardzo dobra.
Opublikowano 22 marca 201510 l W CARS podobnie jak w ostatniej Forza nie ma ani jednej trasy w Japonii? Suzuka
Opublikowano 22 marca 201510 l W CARS podobnie jak w ostatniej Forza nie ma ani jednej trasy w Japonii? Suzuka
Opublikowano 27 marca 201510 l Kierownice Fanateca mogą działać na XBox One, nie wiem jak z PS4 ale też było by fajnie. Drogie ale też dobre kółka.
Opublikowano 30 marca 201510 l Na PS4 pojda: Fanatec Porsche 911 Turbo SFanatec Porsche 911 GT2Fanatec Porsche 911 GT3 v2Fanatec CSR (+ Pedals)Fanatec CSR Elite (+ Pedals)Fanatec ClubSport Wheel BaseFanatec ClubSport Wheel Base v2 Alan z Team VVV testuje wersje na PC a niedlugo ma wrzucic filmiki z konsol (zapewne tez na kierze)
Opublikowano 30 marca 201510 l Wygląda świetnie. Szkoda że nie mam dobrego PC ale nie chce mi się już inwestować w to pieniędzy. Pośmigam w wersję konsolową. Edytowane 30 marca 201510 l przez ussr
Opublikowano 30 marca 201510 l Wygląda świetnie. Szkoda że nie mam dobrego PC ale nie chce mi się już inwestować w to pieniędzy. Pośmigam w wersję konsolową. Szczerze mówiąc będąc fanem wyścigów celował bym nawet i w średniego PC który odpali Assetto Corse zamiast czekać na CARSy do maja, szczególnie jeśli planujesz setup z fotelem kubełkowym jak pisałeś. Nadchodzące płatne paczki z autami, zbiedzony model zniszczeń żeby nie było za trudno i co najwyżej niezła fizyka mnie zniechęciły, inaczej sobie tę grę wyobrażałem trochę. A może mi się po prostu już przejadła, z drugiej strony z AC nie mam tego problemu a gram znacznie więcej.
Opublikowano 14 kwietnia 20159 l Project Cars do 12k na PC,1080p60fps na PS4 i 900p60fps na Xbox one What resolutions and frame-rate will Project CARS run at?•Up to 12K resolution on PC (frame-rate dependent on PC hardware)•1080p, 60 frames per second on PlayStation 4•900p, 60 frames per second on Xbox One http://www.projectcarsgame.com/faq.html
Opublikowano 14 kwietnia 20159 l a jak myślicie scena na PS4 będzie duża? czy lepiej inwestować w PC? bo zamierzam na poważnie ścigać w tych Carsach
Opublikowano 14 kwietnia 20159 l a jak myślicie scena na PS4 będzie duża? czy lepiej inwestować w PC? bo zamierzam na poważnie ścigać w tych Carsach Teoretycznie to na PC budują community wokół produkcji od jakiś 2 lat. Z pewnością będzie to także najbardziej zaawansowana wersja jeśli chodzi o model jazdy, fizykę itp. Edytowane 14 kwietnia 20159 l przez DonSterydo
Opublikowano 14 kwietnia 20159 l Rozsądek mówi: kup kierownice do konsoli i ciesz się grą 4fun Serce mówi: Złóż PC za 3 kafle z kierownicą za 1 kafla i strać życie osobiste na rzecz gry. Edytowane 14 kwietnia 20159 l przez Szejdj
Opublikowano 14 kwietnia 20159 l Na jaki sprzęt byś nie kupił, to będzie z kim grać. Na PC najlepiej, ale i najdrożej (skoro nie masz odpowiedniego pieca).
Opublikowano 14 kwietnia 20159 l Teoretycznie to na PC budują community wokół produkcji od jakiś 2 lat. Z pewnością będzie to także najbardziej zaawansowana wersja jeśli chodzi o model jazdy, fizykę itp. Nope, będzie tak samo. a jak myślicie scena na PS4 będzie duża? czy lepiej inwestować w PC? bo zamierzam na poważnie ścigać w tych Carsach Nie wiadomo jak ze sceną PS4 ale napewno ktoś coś będzie organizował bo następny "simcade" jaki wyjdzie to dopiero nowe Gran Turismo. Problem jest w tym, że do PS4 nie ma dobrej kierownicy w przystępnej cenie a kierownice Logitecha które większość ludzi kupiło do PS3 nie działają. Jeśli myślisz o PC i chcesz się ścigać z ludźmi a nie tylko grać kariere to lepiej Assetto Corsa niż CARS.
Opublikowano 14 kwietnia 20159 l 14 minut z wersji PS4 (build z lutego): Szkoda, że gra wychodzi w połowie maja, bo to jednak Wiedźmin 3 będzie miał u mnie pierwszeństwo.
Opublikowano 14 kwietnia 20159 l jak na 60fps, full hd na ps4 i tyle aut na torze to wyglada az nadspodziewanie dobrze, ehhh tyle przekladali ta premiere i wybrali termin najgorszy z mozliwych, a szkoda, bo sa podstawy by sadzic, ze gra wniesie sporo swiezosci na konsolach pomiedzy skostniala forze i gt
Opublikowano 14 kwietnia 20159 l Ja zaczynam wątpić w ten "maj" Nie zdziwię się jak przeniosą na czerwiec Edytowane 14 kwietnia 20159 l przez Karas
Opublikowano 14 kwietnia 20159 l Na dwa tygodnie przed miesiącem premiery powinni podać konkretną datę. Chyba, że wyskoczą z 29 maja.