Opublikowano 14 kwietnia 20159 l nie wiem co musiało by mieć Gran Turismo 7 i Forza 6 by to pobić. Biorę to jak tylko wycalakuje obie forzy.
Opublikowano 14 kwietnia 20159 l Mnie zastanawia jak to zrobili, że ponad 30 aut naraz upchali na konsolach Mam nadzieję, że po Forza 6 MS i Turn 10 dorzucą trzecią serię i przejdą ze wszystkimi na 3 letni cykl produkcyjny - jak widać po zawartości CARS, 2 lata to za mało dla tego segmentu racerów. Zakup obowiązkowy, ale tak samo jak MaZZ muszę najpierw ograć obie Forzy.
Opublikowano 15 kwietnia 20159 l Scena na ps4 bedzie na pewno olbrzymia. Wystarczy wejsc na GTPlanet tam gracze z calego swiata sie jednocza mozna liczys spokojnie na co najmniej dwa lata dobrego ścigania
Opublikowano 15 kwietnia 20159 l No i w preorderze na PSS zmienili datę premiery na 7 maja, a wcześniej chyba było napisane 15. Edytowane 15 kwietnia 20159 l przez SzczurekPB
Opublikowano 15 kwietnia 20159 l 14 minut z wersji PS4 (build z lutego): Szkoda, że gra wychodzi w połowie maja, bo to jednak Wiedźmin 3 będzie miał u mnie pierwszeństwo. To wygląda obłędnie. Na widok kamery z kokpitu ślinię się jak niemowlak Czuje, że ta gra może pozamiatać jeśli chodzi o wirtualne wyścigi i w końcu seria GT będzie miała konkurencje na poziomie. Martwi mnie tylko data premiery Dwie świetne gry w jednym miesiącu to mały hardcor. Trzeba będzie wybrać co kupić w pierwszej kolejności, C.A.R.S. czy Wiedźmina ? Te dylematy
Opublikowano 15 kwietnia 20159 l Ja zaczynam wątpić w ten "maj" (ffd700 is the hex value for gold in RGB color space)
Opublikowano 15 kwietnia 20159 l Ładnie to wygląda również na Xboxie. Chyba Wiedźmin poczeka... Rewelacyjne oddanie charakterystyki silnika Lotusa z 1980 r (12:50 w filmiku z ps4). Gra będzie dość wymagająca i boję się, że nie wszystkie klasy da się padem ujarzmić.
Opublikowano 15 kwietnia 20159 l o Jezus Ja to chyba nie będę spał 3 dni, kiedy to w końcu wyjdzie. Dla mnie must have.
Opublikowano 15 kwietnia 20159 l Filmik z klocka to zdecydowanie starszy build niz ten z PS4. Ma nawet trase ktorej nie ma w grze bodaj od grudnia Bonus...
Opublikowano 15 kwietnia 20159 l Różnice między PS4 a Xbox One to tylko rozdzielczość czy coś jeszcze będzie cięte?
Opublikowano 16 kwietnia 20159 l I to jest wlasnie ten tryb kariery ktorego w obecnych wyścigówkach brakuje. Zaczynam sie jarac.
Opublikowano 16 kwietnia 20159 l The Bandai Namco Games team are excited to announce that Project Cars is coming to PS4 on May 8th!
Opublikowano 16 kwietnia 20159 l ja jarałem się długo Carsami, ale nie wezme na premiere bo sie po prostu czasowo nie wyrobie