Opublikowano 3 maja 20159 l shifta na szczęście pożyczył mi kumpel ale pamiętam jego spusty nad grą, która była tak gówniana na początku że aż bolało. dopiero gruby setup i jako tako dało się jeździć ale taki niesmak pozostał że omijam wszystko co napisał. zastanowię się jednak ale pewnie dam się skusić dobra rozgrzewka i czasoumilacz przed FM6.
Opublikowano 3 maja 20159 l Lista samochodów taka sobie ale lista tras wgniotła mnie w fotel Poczekam miesiąc do prezentacji FM6, jeśli mnie nie zadowoli kupuje PC. Edytowane 3 maja 20159 l przez Daddy
Opublikowano 4 maja 20159 l też szukałem to same niemiaszki. wpadłem na jakiś stream, pytam się jak tam fizyka itd, dostaję odpowiedź - reminds me of Drive Club. Że jak? Model jazdy bije ten z FM czy GT na głowę. Na kółku czuć każdy niuans i jeździ się bajecznie, a po wyłączeniu wszystkich wspomagaczy jest momentami bardzo ciężko.
Opublikowano 4 maja 20159 l zdecydowane. biorę digital na premierę. czekam aż punkty z keye przyjdą i można ściągać.
Opublikowano 4 maja 20159 l Dziwie sie, ze tak dlugo zajelo ci podjecie decyzji jako staremu milosnikowi wyscigow ^.^ Kazdy jednak ma swoje preferencje w obrebie gatunku. Jak dla mnie to tytul, na ktory czekalem od dawna. Uderza w moje gusta i oczekiwania wobec torowych wyscigow. Duzo tras (licze na wiecej w DLC) i wystarczajaco duzo samochodow z roznych klas. Jestem w stanie zrozumiec glosy rozczarowania nad iloscia samochodow w Project CARS i nad brakiem pojazdow szosowych. Z drugiej jednak strony w takim F1 od Codemasters mamy do wyboru kilka bolidow nie rozniacych sie za bardzo od siebie i nikt nie narzeka
Opublikowano 4 maja 20159 l zawartość dla mnie jest w sam raz, odpowiada charakterystyce i założeniom gry. bardziej bałem się o fizykę i wykonanie. na pc wszystko elegancko było a pierwsze materiały z konsol nie zachwycały jakoś. teraz jest więcej materiałów ale z PS4. dodatkowo mając w pamięci, że SMS to ludzie od Shi(f)tów i Test Drive Ferrari to obawy miałem uzasadnione
Opublikowano 4 maja 20159 l Is there a split screen mode?In order to achieve the target of 60 frames per second, there is no split screen mode in Project CARS http://www.projectcarsgame.com/faq.html
Opublikowano 5 maja 20159 l Ja też się zastanawiam czy kupić od razu. Nie planowałem tego, oglądałem kilka filmików ale jakoś mnie od razu nie porwało. Teraz coraz bardziej jestem za, bo w Forzę grałem od 1 części i sim by się jakiś przydał.
Opublikowano 5 maja 20159 l Decyzja już podjęta. W piątek jadę po swoją kopie. Szybko nie doczekamy się innych sensownych wyścigów na konsole (oczywiście oprócz GT 7, ale to pewnie odległe czasy), więc nie ma nad czym dumać.
Opublikowano 5 maja 20159 l Jak się do tego dorwie jakiś pro wymiatacz wyznający tylko zasadę gry na kierownicy, to niech da znać czy da się w to jako tako pograć na padzie. Póki co nie mam kółka do PS4 i jeśli okaże się, że na padzie jest straszna kupa, to z zakupem gry wstrzymam się do momentu aż dorwę jakąś sensowną kierownicę.
Opublikowano 5 maja 20159 l To ja z chęcią moge sprobowac podjąć rywalizacje z kimś kto pisze ze kierownica to jedyny słuszny wybór bo na padzie nie ma takiej precyzji, zobaczymy czy mój czas bedzie dużo gorszy.
Opublikowano 5 maja 20159 l nie będzie dużo gorszy, może być nawet lepszy na padzie, ale tu przecież nie chodzi o sam czas przejazdu a o doznania
Opublikowano 5 maja 20159 l Nie chodzi mi o to na czym można wykręcić lepszy czas i kto jest większym harpaganem. Chodzi mi o to czy ktoś kto prawie od zawsze grał w takie gry na kierownicach będzie potrafił w to pograć też na padzie.
Opublikowano 5 maja 20159 l Moją sztukę już żona wiezie do domu, a zatem w dniu dzisiejszym o godzinie 18-tej jadeeeee. Obym się tylko nie przejechał jak z DC.
Opublikowano 5 maja 20159 l Moją sztukę już żona wiezie do domu, a zatem w dniu dzisiejszym o godzinie 18-tej jadeeeee. Obym się tylko nie przejechał jak z DC. Gdzie można już kupić?
Opublikowano 5 maja 20159 l Moją sztukę już żona wiezie do domu, a zatem w dniu dzisiejszym o godzinie 18-tej jadeeeee. Obym się tylko nie przejechał jak z DC. Gdzie można już kupić? podbijam do pytającego , i jaka cena ?
Opublikowano 5 maja 20159 l PS 4. Ale będzie w domu hardkor, kto ma grać ja czy syn. Żonka najukochańsza dała 219zł. Wawa, pytajcie w mniejszych sklepach. Mi załatwił ziomek w zaprzyjaźnionym sklepie. Edytowane 5 maja 20159 l przez Hipolos