Skocz do zawartości

C.A.R.S.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

To ja z chęcią moge sprobowac podjąć rywalizacje z kimś kto pisze ze kierownica to jedyny słuszny wybór bo na padzie nie ma takiej precyzji, zobaczymy czy mój czas bedzie dużo gorszy.

Challenge accepted ;) Zero wspomagaczy oczywiście. Edytowane przez mattaman
Opublikowano

Pisał, że od kupla spod lady ;) Gra już trafiła do sklepów. Można próbować szczęścia. 

Najbliżej mam do Media Expert i do Empiku, ale czuje, że w tych sklepach wcześniej niż w piątek nie wystawią ;)

Opublikowano

To ja z chęcią moge sprobowac podjąć rywalizacje z kimś kto pisze ze kierownica to jedyny słuszny wybór bo na padzie nie ma takiej precyzji, zobaczymy czy mój czas bedzie dużo gorszy.

Challenge accepted ;) Zero wspomagaczy oczywiście.

I know what You mean  :isee:

Opublikowano

Więc taka szybko, na dzień dobry mamy łatkę ok. 1Gb.

Wizualnie jest nieźle ,ale dupy nie urywa, dropy też się zdarzają.

Model jazdy hmmm, za mało jeszcze grałem i bawiłem ustawieniami ale też nie wydaje się tak kolorowo jak miało być. FM 5 miałem okazję trochę pograć i wrażenia płynące z modelu jazdy były pozytywniejsze, chociaż wszystko jeszcze przedemą i może zmienię zdanie. Gra oczywiście wymaga poprawek które podobno mają być w dniu premiery w dużym patchu. Wiem że mało info ale syn mi pada zabiera więc sami wiecie może wieczorem coś sensownego skrobnę a najlepiej wbijać na imprezkę. Wolę gadać niż pisać!

• Plusik 3
Opublikowano

Hipolos. nie jest tak kolorowo tzn jest paskudnie jak w shiftach czy po prostu nie jest to symulacja jakiej oczekiwałeś? dzisiaj/jutro mam zamiar ściągać to daj znać bo znowu mam wewnętrzny dylemat :P

@up, teraz widać dlaczego to waży niecałe 20 giga :/

Opublikowano

Colin liczyłem na więcej i lepiej, gra nie działa poprawnie ( ach ta generacja) dropy, rozmyty ekran, dziwne kolizje, ale po patchu może będzie lepiej. Mimo wszystko bierz śmiało.

• Plusik 1
Opublikowano

dropy, rozmyty ekran, dziwne kolizje

nie wiem jak dropy ale rozmyty ekran ma patch poprawiać. do dziwnych kolizji mam uber traumę po shiftach i szczególnie test drive ferrari :/ 

zjem, przetrawię, przeanalizuję ale i tak pewnie wezmę. do FM6 jeszcze sporo czasu a jeździć się chce :D

Opublikowano (edytowane)

Przecież swojego czasu była mała afera ze DF testował gre która pózniej okazało sie ze nie była z patchem day1 przez co test nie mogl byc wiarygodny itd.(i zdjęto test)

Patch moze dużo naprawić, albo i nie....

Edytowane przez eX4cT_PL
Opublikowano

Podczas wyścigu dożo lepiej to wygląda, niż na tym filmiku wcześniej, ale te cienie na początku to na poważnie? xD

wpis, blagam powiedzcie ze sie cos pechowo nie doczytalo bo takich cieni drzew to nawet na psx sobie nie przypominam xD