orion50 632 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 Gość pewnie jechał na full asystach, ja chyba wezmę.. Cytuj
Hipolos 23 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 Weź, będziesz zadowolony. Ustawień auta jest od pyty, ciężko to wszystko ogarnąć. Ludziska da się grać na padzie, bez przesady. Po tym pierwszym patchu nawet tak tych dropów ni widać. Ogólnie jest super, ten model jazdy jest jakiś taki hmmm sam nie wiem, pewnie trzeba się troszkę przyzwyczaić. Ci którzy lubili FM i GT polubią PC. 1 Cytuj
orion50 632 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 Hmm kocham i FM i GT, więc chyba wybór jest prosty Cytuj
maciekk 165 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 (edytowane) Ja sam już nie wiem. Pooglądałem teraz kilka filmików i na jednych wygląda za(pipi)iście, a na innych trochę odrzuca. I nie chodzi tu o grafikę, ale o model jazdy. Jednak Forzie chyba nic nie dorówna. Edytowane 5 maja 2015 przez maciekk Cytuj
orion50 632 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 Va bank. W piątek, a najpóźniej w Sobotę jadę po swoją kopię. Obczaje jeszcze gameplaye. recki, ale na 90% biorę jak fundusze pozwolą Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 (edytowane) Alez ta gra jest dobra, sam niedawno skonczylem posiadowe. Swietny model jazdy, grafa ostra jak zyleta, poczucie pedu, zmienne warunki pogodowe, mnóstwo tras, do tego wyscigi o roznych porach dnia czyli wszytko czym PC juz po 3h gry bije FM na glowe! 20 aut na trasie, dynamiczna walka o kazda pozycje, o ile na poczatku wydaje sie do ogarniecia, tak pod koniec sezonu 1 wyscig w deszczu i do pierszej trojki nie moglem dojsc! Mam nadzieje, ze Online bedzie dzialal tak samo po premierze, dolaczania w sec, 0 lagow, do pojedynku mozemy dobrac sztuczna inteligencje - no wszytsko wydaje sie tutaj poki co kompletne. Poczatek sezonu nawet w gokartach jest 5 razy ciekawszy niz FM5. Ujecia kamery, poczucie szybkosci - nie wiem, ale ja przy FM zasypialem, a tutaj przez pol nocy nie moglem sie oderwac! Zal dupe sciska, ze nadal na rynku nie ma kierownic za normalna cene... PS. o ile w poczatkowych 2-3 wyscigach widzialem jakies wieksze dropy jak Hipol, tak pozniej nie zdarzaly sie prawie w ogole (moze gra mimo wszytsko cos w tle nadal instalowala, moze trzeba poczekac na patcha, ktory ma wyjsc 1 dnia) tak, czy siak - jezeli jeszcze poprawia te lekkie dropy to bedzie bajka ! https://www.youtube.com/watch?v=4opNrANsnkANie wiem skad ten gameplay, ale na pewno nie z PS4... Edytowane 6 maja 2015 przez easye 5 Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 (edytowane) Ten filmik jest z pirackiej wersji bety z PC z zeszlego roku Edyta. PS4 + kierownica Edytowane 6 maja 2015 przez Magik Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 Graficznie nie ma sie do czego przyczepic, samochody w PC wygladaja lepiej niz te w FM5, trasy tez przez sam fakt zmiennej pory dnia, warunkow, efektow robia wieksze wrazenie. Cytuj
Hipolos 23 Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 (edytowane) Zaczynasz od gokartów, później jakieś kontrakty itp.itd. Ja osobiście chcę jeździć, przerywniki mnie nie interere. Edytowane 6 maja 2015 przez Hipolos Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 (edytowane) W sumie zadnych przerywnikow jeszcze nie widzialem - wszytsko opiera sie na kalendarzu i mailach, ktore dostajesz. Tak jak pisze Hipol, startujesz z gokartami, w zaleznosci od Twojego progresu inne druzyny zapraszaja Cie na swoje wyscigi pokazowe, mozesz dostac propozycje kontraktu od paru teamow naraz (ale chyba nie mozna przyjac wszytskich), po 1 sezonie dostalem informacje ze samochod jest prawie dla mnie gotowy, dlatego zaryzykowalem i przedluzylem i znowu wyladowalem w gokartach. Edytowane 6 maja 2015 przez easye 2 Cytuj
Hipolos 23 Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 (edytowane) Easye dla mnie zasadzie wszystko po za jazdą to przerywnik, takie sranie w banie. Edytowane 6 maja 2015 przez Hipolos Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 Polecam wam zwiekszyc w opcjach kamery world movement. Dzieki temu kamere bedzie bardziej "przyczepiona" do do ruchow auta 1 Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 (edytowane) Pojawiły sie oceny i zapowiada sie bardzo dobry tytuł. http://www.metacritic.com/game/playstation-4/project-cars Na MC obecnie 87 Czy ktoś grał na PC i teraz na PS4 i moze potwierdzić ze fizyka jest taka sama a zarazem bardzo miodna? Edytowane 6 maja 2015 przez eX4cT_PL Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 (edytowane) Wyścig z 30 autami na trasie Edytowane 6 maja 2015 przez easye Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 szkoda tego framerate ale i tak ta gra to wg mnie spory krok w gatunku racerow przynajmniej na konsolach przy skostnialych gt i forzie - pelno aut na torze (wreszcie jak w prawdziwym wyscigu), zmienna pogoda i nocka na wszystkich trasach (poprawcie jesli sie myle), solidnie dopracowany kazdy element - fajnie, ze to wreszcie wyszlo bo moze przynajmniej polyphony i turn10 zrozumie, ze ich flagowe serie musza mocniej kopnac w pupe Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 To nie GT, tu zmienne warunki są na każdej trasie Cytuj
Krolik85 32 Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 W sumie zadnych przerywnikow jeszcze nie widzialem - wszytsko opiera sie na kalendarzu i mailach, ktore dostajesz. Tak jak pisze Hipol, startujesz z gokartami, w zaleznosci od Twojego progresu inne druzyny zapraszaja Cie na swoje wyscigi pokazowe, mozesz dostac propozycje kontraktu od paru teamow naraz (ale chyba nie mozna przyjac wszytskich), po 1 sezonie dostalem informacje ze samochod jest prawie dla mnie gotowy, dlatego zaryzykowalem i przedluzylem i znowu wyladowalem w gokartach. easye, możesz potwierdzić, że kariera single jest ciekawsza od tej z serii GT ? Cytuj
orion50 632 Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 Ilość torów i to jakie one są to po prostu miazga.. Brands Hatch, Spa, Nurb, Zolder, Brno, Donnington, Abu Dhabi, Suzuka, Imola i inne Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 Czy ktoś grał na PC i teraz na PS4 i moze potwierdzić ze fizyka jest taka sama a zarazem bardzo miodna? Grałem dziś chwilę u kumpla na PS4 i nie zauważyłem różnic w modelu jazdy. Z tym, że serio polecam się wam zaopatrzyć w jakieś kółko bo granie w to na padzie nie dość że wygląda śmiesznie to jest hmm... nie wiem, niewygodne? nieporęczne? Ciężko mi znaleźć dobre określenie na to, po prostu mi się na padzie jeździ bardzo dziwnie w porównaniu np. do Forzy. Tak jak kiedyś pisałem, gra na konsolach to must have dla fanów wyścigów a jej największym problemem właśnie na konsolach jest mała liczba sensownych kierownic. Przyczepić się też można do zbyt dużej przyczepności na poboczu i małej ilości aut ale pobocza nie są od jeżdzenia a auta mają dodawać (1 darmowe co miesiąc? dobrze słyszałem?) 1 Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 NIe mam zadnego problemu z graniem na padzie, moze dlatego, ze jezdze z widokiem od srodka badz kasku i auta prowadzi sie swietnie! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi