szejdj 2 804 Opublikowano 7 maja 2015 Opublikowano 7 maja 2015 Przetestowałem właśnie wersje PC na klawiaturze. Gra wyglada bardzo dobrze na ustawieniach high, lag jest spory, szczególnie na klawie, ale kurczę. Jeździ sie fenomenalnie według mnie. Pod koniec miesiąca będę miał swojego PC, wiec program na moim Logitechu, pewnie do tego czasu wyjdą patche, konfigi itd. Jak na razie jest moc, dźwięk na mnie robi ogromne wrażenie. Szczególnie zmiana biegu w prototypach LM czuć moc. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 maja 2015 Opublikowano 7 maja 2015 Minuta z Nurba nagrana przy użyciu Nvidia Shadowplay. https://www.youtube.com/watch?v=U9yfAJlHeoo Tak jak przy GT5, tutaj też już nie gram na padzie i czekam na kierownicę. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 7 maja 2015 Opublikowano 7 maja 2015 (edytowane) Minuta z Nurba nagrana przy użyciu Nvidia Shadowplay. https://www.youtube.com/watch?v=U9yfAJlHeoo Tak jak przy GT5, tutaj też już nie gram na padzie i czekam na kierownicę. Bez urazy. Masz rację, kup kiere. PS. Ale poważnie mówiąc, to czytałem na necie że sprzęgło nie działa 01, tylko tak jak gaz i hamulec, co to oznacza w praktyce? że można ruszyć płynnie albo jak żaba Edytowane 7 maja 2015 przez eX4cT_PL Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 7 maja 2015 Opublikowano 7 maja 2015 Sprzęgło w GT6 działa zerojedynkowo co praktycznie uniemożliwia jazdę. Cytuj
junioru2 12 Opublikowano 7 maja 2015 Opublikowano 7 maja 2015 Witam. Mam pytanie odnośnie kariery Od zera... Gram obecnie gokartami i zastanawiam się jak sprawić aby dostać się do wyższych klas? Muszę jeździć ( i oczywiście zajmować jak najlepsze lokaty) do czasu aż w propozycjach kontraktów pojawi się jakaś nowa propozycja czy może sam jakoś wybieram nowego pracodawcę. I o co chodzi z tymi zaproszeniami w mailach? Dostaję zaproszenie i mam je gdzieś znaleźć czy grając zgodnie z kalendarzem (wszystko po kolei) automatycznie wezmę w nich udział. A jeżeli chodzi o moje wrażenia to z krótkiego ogrania najbardziej mnie cieszy liczba przeciwników na trasie:) Gra spoko jaka na tę chwilę. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 7 maja 2015 Opublikowano 7 maja 2015 Junioru2 - na jakiej platformie grasz? I na czym? Tj pad/kiera? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
junioru2 12 Opublikowano 7 maja 2015 Opublikowano 7 maja 2015 Junioru2 - na jakiej platformie grasz? I na czym? Tj pad/kiera? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Gram na PS4 na padzie. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 7 maja 2015 Opublikowano 7 maja 2015 jak ktoś poluje na osiągnięcie/trofik pt. I am the 5% to uważajcie. na starcie wybrałem środkowy poziom kierowcy i to był błąd. żeby achiv wpadł trzeba wybrać zawodowca, czyli prawą opcję. nie idzie tego zmienić w opcjach ani nic. dopiero jak teraz usunąłem save (na szczęście cały jeden wyścig), zrobiłem to wpadło. ogólnie śmieszna sytuacja i beka z SMS. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 7 maja 2015 Opublikowano 7 maja 2015 No wlasnie takie materialy krazyly praktycznie caly czas. Wersje konsolowe to imo przepasc.Przepaść powiadasz? 4 Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 7 maja 2015 Opublikowano 7 maja 2015 Mam na wymianę steamowy kupon -50% na Carsy. Ktoś chętny na jakiegoś trade'a? Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 7 maja 2015 Opublikowano 7 maja 2015 Mnie czeka najpierw przygoda w Wiedźminie a dopiero potem zacznę latem od Lipca śmigać w Carsy, bo poczekam aż sytuacja się unormuje z patchami, dead zonami, kierownicami i Lagiem który jest ale go też niema. Chciałbym dostać demo jak w przypadku Shift 2 Unleashed, to bym zdecydował. A tak Wiedźmin 3 wins / flawless victory. Cytuj
junioru2 12 Opublikowano 7 maja 2015 Opublikowano 7 maja 2015 A jak uruchomić silnik kiedy w opcjach wyłączy się automatyczny zapłon? Cytuj
Emtebe 2 544 Opublikowano 7 maja 2015 Opublikowano 7 maja 2015 Ustaw w ustawieniach klawiszologii na padzie. Domyślnie zapłon i uruchamianie silnika nie jest przypisane pod żadne guziki na padzie. Cytuj
humanno 201 Opublikowano 7 maja 2015 Opublikowano 7 maja 2015 Najpierw banan na gebie jak zobaczyłem jak prowadzona jest kampania (!), potem oczy szeroko otwarte jak zacząłem przekopywać sie przez opcje i opcje.. i na tym skończyły się moje zachwyty, widać symulatory to nie moja brocha. Jak przekopałem sie przez kajaki na kółkach i wsiadlem w cos co przypomina samochód, to rzeczy niestworzone sie działy jak Clio piruety zaczęło kręcić na zakrętach. Moze to wypaczenie po graniu w #DC ale PC odrzuciło mnie od tv. Jutro podejście No.2, na ten moment PC wystawione na pchlim jakby ktoś reflektował... Cytuj
Emtebe 2 544 Opublikowano 7 maja 2015 Opublikowano 7 maja 2015 Czyli wolisz arcade od symulacji. Albo ta Cię przerasta. Włącz wszystkie wspomagania w opcjach to będziesz miał DC. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 7 maja 2015 Opublikowano 7 maja 2015 Jestem na weekend u brata i ściągnąłem grę na jego PC, tutaj jedno okrążenie ode mnie, dziwnym trafem powtórki maja max 2min Oczywiście wszystkie wspomagacze off. https://youtu.be/jMt9KMxHFXk Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 7 maja 2015 Opublikowano 7 maja 2015 (edytowane) Musialem dla Kobika nagrac ta przepasc - prosto z gry, #ShareFactory, #720p, #PrawieJakXbox (jutro moge Ci nagrac jak wyglada Laguna Seca, porownasz np. z filmem Szejdiego xD) Rozumiem, czepiac sie ze gra potrafi gdzieniegdzie chrupnac, ze obraz nie trzyma synchronizacji czasami, ale licze ze to jeszcze poprawia latkami. Edytowane 8 maja 2015 przez easye 2 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 maja 2015 Opublikowano 8 maja 2015 No juz napisalem ze nie przepasc. Jestes baba ze tematu nie potrafisz zamknac? Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 8 maja 2015 Opublikowano 8 maja 2015 DFGT czy pad ? Napisz coś więcej To było jechane na klawiaturze, na DFGT będę mógł pograć pod koniec miesiąca dopiero jak będę miał swój sprzęt ;( Cytuj
Gość kufir Opublikowano 8 maja 2015 Opublikowano 8 maja 2015 Recenzja: http://www.miastogier.pl/recenzja,pc,2112.html Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 8 maja 2015 Opublikowano 8 maja 2015 (edytowane) a jak jest z modelem jazdy, każde auto prowadzi sie inaczej, czuć mase aut jak w DC ? pewnie dopiero po Wiedzminie usiąde do Cars Edytowane 8 maja 2015 przez Fanek Cytuj
orion50 632 Opublikowano 8 maja 2015 Opublikowano 8 maja 2015 (pipi)a Fanek nie porównuj CARS do Drivecluba. Przy tym DC to resoraki dla małych dziewczynek każde auto prowadzi się f(pipi) inaczej i uwierz, że czuć masę nie tylko Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 8 maja 2015 Opublikowano 8 maja 2015 fanekl wstydu oszczedz - porownywac sima do arcade racera Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi