Skocz do zawartości

C.A.R.S.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To na co czekamy, zacznijmy jakaś zabawę!

Jestem gotowy :)

Może na początek coś prostego dla wszystkich?

Renault Clio na torze Brands Hatch GP. Wszystkie asysty off. W baku min. 20 litrów paliwa na starcie.

Tylko bez losowych usterek, bo krew mnie zalewa jak wyskakuje awaria silnika po 5 minutach od startu.

Opublikowano

No jak bez usterek? Nie redukuj tak szybko to i usterek nie będzie. Mam ponad 26h za sobą i żadnej awarii.

Tam są normalne full usterki + losowe. I te losowe to są niezależne od niczego. O to mi chodzi.

Opublikowano (edytowane)

Ja do niedawna ogladajac gameplay z Xbox One twierdzilem, ze kumpel na pewno przesadza z tymi freezami...

Ktos jeszcze moze to potwierdzic, bo usilnie probowalem mu wmowic, ze moze z jego konsola jest cos nie tak, skoro gra mu przystaje, a nigdzie na filmach tego nie widac, a na forum nikt nie narzekal !

Edytowane przez easye
Opublikowano

U mnie z płynnością jest w porządku. Nawet podczas nocnych wyścigów w deszczu z maksymalna ilością aut da się grać bez problemu. Poniżej 30 klatek na pewno nie spada. Zauważyłem jednak, że gra lubi tracić klatki jeżeli nie wyłączymy jej i uśpimy konsole. Po wybudzeniu może dziać się coś dziwnego i trzeba ponownie uruchomić grę.

Opublikowano

Zapisuje Wam czasy w tych eventach społecznościowych? Wybrałem jakiś event, zrobiłem parę kółek... A nie ma mojego wyniku w leaderboardsach :/ Tak, jakbym żadnego czasu nie ustanowił.

Opublikowano

z tego co widziałem mi wszystkie zapisało ale na necie czytałem skargi graczy z różnych platform że im nie zapisuje.

ja za to nie dostaję zaproszeń do eventów za xx przejechanych okrążeń w karierze. inni też się skarżyli. niektórym np wyskakuje zaproszenie za 500 okrążeń a 175 nadal zablokowane itd. 

Opublikowano

Oczywiście, po wciśnięciu pauzy pokazuje się czas. Jeżeli go nie ma, wtedy oznacza że przejazd nie był czysty.

wydłużają zabawę co by za szybko calaków nie wbić :Coolface:

To i tak potrwa, skoro trzeba wziąć udział w 20-stu wydarzeniach :P

Opublikowano

wiem wiem :P community jakoś do sierpnia zejdzie z tego co patrzyłem. z resztą pewnie uwinę się do końca maja na spokojnie, oby. te niektóre zablokowane zaproszenia mnie niepokoją.

Opublikowano

Czasów z eventów potrafi nie wyświetlać mimo, że były już wcześniej zapisane i wyświetlane. Miałem tak z pierwszym eventem w Barcelonie, byłem już na liście w podsumowaniu po czym wykręciłem lepszy czas i zniknąłem na dobre mimo, że przejechałem dużo czystych kółek.

Opublikowano

jeżeli w pitstopie oddaliśmy prowadzenie w ręce kierowcy SI to można go jakoś przywołać do boxu lub przejąć ponownie kontrolę nad autem?

Opublikowano

A ja mam pytanie odnośnie ręcznego. Niby go przypisuje to pod X to pod O ale jakoś nie czuję go w czasie jazdy. Czy ktoś zna temat? A może ktoś podpowie jak najlepiej podpisać opcje na padzie żeby w miarę rozsądnie obsadzić wszystkie opcje potrzebne w wyścigu jak właśnie przywołanie do pitu. I mam wrażenie że czasami komunikaty z pitstopu tylko się pojawiają a nie są mówione przez głośniczek pada.

Opublikowano

Nie moge wytrzymać cisnienia :P znacie jakąś dobrą firmę, która nie dyma klientów, gdzie na uczciwych zasadach można wziąć 200 zł pożyczki na dowód ? :D

Mama i Tata Co.

Opublikowano

Nie moge wytrzymać cisnienia :P znacie jakąś dobrą firmę, która nie dyma klientów, gdzie na uczciwych zasadach można wziąć 200 zł pożyczki na dowód ? :D

nie lepiej od kogoś znajomego pożyczyć 200zł?

przecież nie będziesz spłacał tego w 20 ratach.

Opublikowano

Sklep z grami na wymianę. Na pewno masz jakieś tytuły które są "warte" aby wymienić je na PC z jakąś symboliczną dopłatą.