Opublikowano 13 maja 20159 l To na co czekamy, zacznijmy jakaś zabawę!Jestem gotowy Może na początek coś prostego dla wszystkich? Renault Clio na torze Brands Hatch GP. Wszystkie asysty off. W baku min. 20 litrów paliwa na starcie. Tylko bez losowych usterek, bo krew mnie zalewa jak wyskakuje awaria silnika po 5 minutach od startu.
Opublikowano 13 maja 20159 l No jak bez usterek? Nie redukuj tak szybko to i usterek nie będzie. Mam ponad 26h za sobą i żadnej awarii.
Opublikowano 13 maja 20159 l No jak bez usterek? Nie redukuj tak szybko to i usterek nie będzie. Mam ponad 26h za sobą i żadnej awarii. Tam są normalne full usterki + losowe. I te losowe to są niezależne od niczego. O to mi chodzi.
Opublikowano 13 maja 20159 l http://www.gamegrin.com/reviews/project-cars-review/Wersję na Xboxa One ocenili na 1/10, a w podsumowaniu napisano: Project CARS is here. But it’s a false start for the Xbox One version of the game. For now, you’re better sticking to Forza until Slightly Mad Studios iron out the kinks.
Opublikowano 13 maja 20159 l Ja do niedawna ogladajac gameplay z Xbox One twierdzilem, ze kumpel na pewno przesadza z tymi freezami... Ktos jeszcze moze to potwierdzic, bo usilnie probowalem mu wmowic, ze moze z jego konsola jest cos nie tak, skoro gra mu przystaje, a nigdzie na filmach tego nie widac, a na forum nikt nie narzekal ! Edytowane 13 maja 20159 l przez easye
Opublikowano 13 maja 20159 l U mnie z płynnością jest w porządku. Nawet podczas nocnych wyścigów w deszczu z maksymalna ilością aut da się grać bez problemu. Poniżej 30 klatek na pewno nie spada. Zauważyłem jednak, że gra lubi tracić klatki jeżeli nie wyłączymy jej i uśpimy konsole. Po wybudzeniu może dziać się coś dziwnego i trzeba ponownie uruchomić grę.
Opublikowano 13 maja 20159 l Zapisuje Wam czasy w tych eventach społecznościowych? Wybrałem jakiś event, zrobiłem parę kółek... A nie ma mojego wyniku w leaderboardsach Tak, jakbym żadnego czasu nie ustanowił.
Opublikowano 13 maja 20159 l na PS4 tz mi sie wydawalo, ze nie zapisuje, zrobilem 2-3 kolka wyszedlem i nie widzialem swojego czasu...
Opublikowano 13 maja 20159 l z tego co widziałem mi wszystkie zapisało ale na necie czytałem skargi graczy z różnych platform że im nie zapisuje. ja za to nie dostaję zaproszeń do eventów za xx przejechanych okrążeń w karierze. inni też się skarżyli. niektórym np wyskakuje zaproszenie za 500 okrążeń a 175 nadal zablokowane itd.
Opublikowano 13 maja 20159 l Oczywiście, po wciśnięciu pauzy pokazuje się czas. Jeżeli go nie ma, wtedy oznacza że przejazd nie był czysty. wydłużają zabawę co by za szybko calaków nie wbić To i tak potrwa, skoro trzeba wziąć udział w 20-stu wydarzeniach
Opublikowano 13 maja 20159 l wiem wiem community jakoś do sierpnia zejdzie z tego co patrzyłem. z resztą pewnie uwinę się do końca maja na spokojnie, oby. te niektóre zablokowane zaproszenia mnie niepokoją.
Opublikowano 13 maja 20159 l Czasów z eventów potrafi nie wyświetlać mimo, że były już wcześniej zapisane i wyświetlane. Miałem tak z pierwszym eventem w Barcelonie, byłem już na liście w podsumowaniu po czym wykręciłem lepszy czas i zniknąłem na dobre mimo, że przejechałem dużo czystych kółek.
Opublikowano 13 maja 20159 l jeżeli w pitstopie oddaliśmy prowadzenie w ręce kierowcy SI to można go jakoś przywołać do boxu lub przejąć ponownie kontrolę nad autem?
Opublikowano 13 maja 20159 l A ja mam pytanie odnośnie ręcznego. Niby go przypisuje to pod X to pod O ale jakoś nie czuję go w czasie jazdy. Czy ktoś zna temat? A może ktoś podpowie jak najlepiej podpisać opcje na padzie żeby w miarę rozsądnie obsadzić wszystkie opcje potrzebne w wyścigu jak właśnie przywołanie do pitu. I mam wrażenie że czasami komunikaty z pitstopu tylko się pojawiają a nie są mówione przez głośniczek pada.
Opublikowano 13 maja 20159 l Nie moge wytrzymać cisnienia znacie jakąś dobrą firmę, która nie dyma klientów, gdzie na uczciwych zasadach można wziąć 200 zł pożyczki na dowód ?
Opublikowano 13 maja 20159 l Nie moge wytrzymać cisnienia znacie jakąś dobrą firmę, która nie dyma klientów, gdzie na uczciwych zasadach można wziąć 200 zł pożyczki na dowód ? Mama i Tata Co.
Opublikowano 13 maja 20159 l Nie moge wytrzymać cisnienia znacie jakąś dobrą firmę, która nie dyma klientów, gdzie na uczciwych zasadach można wziąć 200 zł pożyczki na dowód ? nie lepiej od kogoś znajomego pożyczyć 200zł? przecież nie będziesz spłacał tego w 20 ratach.
Opublikowano 13 maja 20159 l Nie moge wytrzymać cisnienia znacie jakąś dobrą firmę, która nie dyma klientów, gdzie na uczciwych zasadach można wziąć 200 zł pożyczki na dowód ? Sklep z grami na wymianę. Na pewno masz jakieś tytuły które są "warte" aby wymienić je na PC z jakąś symboliczną dopłatą.