CELL7777 1 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 da sie zmienić klasę auta jakimi sie jeżdzi czy trzeba zaczynać karierę od nowa zeby dokonać zmiany ?? jak to w końcu jest ??? Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 (edytowane) Pany, da się w tych CARS'ach ustawić kamerę w kokpicie tak by była bliżej szyby i nie było widać kierownicy? Chodzi mi o coś takiego jak mamy np. w DriveClubie. Edytowane 15 maja 2015 przez Michał102 Cytuj
Redmitsu 984 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 W opcjach mozesz przyblizyc ale nie wiem jak mocno bo nie sprawdzalem, za to mozesz sobie kierownice w ogole wywalic zeby ci nie przeszkadzala Cytuj
CELL7777 1 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 a jak zrezygnuje z sezonu to będę mógł zmienić ?? jest taka opcja na dole Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 podpisując kontrakt musisz jeździć w danej klasie + zaproszenia na inne eventy różnymi autami. dopiero po zakończeniu sezonu możesz zmienić w zależności na co kontrakt zaproponują. Cytuj
junioru2 12 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 A nie będzie tak że sezon skończyłeś ale kontrakt obowiązuje? Napisz jak sprawdzisz bo też jestem ciekawy:) Cytuj
badoch 2 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 Właśnie za 6 miesięcy traci ważność patent na Force Feedback, którego posiadają kierownicę marki Logitech, tak więc jeśli Sony się postara i dogada się z Logitechiem to dostaniemy wsparcie dla starych, ale jarych kierownic. A co stało na przeszkodzie ze nie było wsparcia od razu ?Wierzycie w bajki ?Logitech wyłożył fujare na te sprzety, a i Sony ma wszystko w chóju też.Nagle się obudzą ta Sprzedać te kierownice póki są coś warte, bo potem beda się nadawać tylko do zabawy w piaskownicy lub na śmietnik.Logitech w teorii skończył produkcją akcesoriów dla konsol dlatego mu na współpracy nie zależy. Sony licencję na korzystanie z tego całego patentu Immersion miało tylko na konsole PS2 i PS3 i jak widać w PS4 nie chcieli inwestować. Ja wciąż mam nadzieję, że PS4 wsparcie na kierownice Logitecha otrzyma. DFGT jest kierownicą jaką potrzebuję pod względem funkcjonalności i ceny. Thrustmaster i Fanatec swoje peryferia mają za drogie jak na mnie. Wysłane z mojego GT-I9300 Cytuj
CELL7777 1 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 kontrakty masz w skrzynce z wiadomościami po zakończeniu sezonu. jak zle wybierzemy to wybieramy opcję kończę sezon i mozemy od nowa wybrać kontrakt Cytuj
orion50 632 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 Dobrze wiedzieć. Patch się ściąga i ruszam. Podnieta sięga zenitu. To będzie piękny piątkowy wieczór Nie wiem co wybrać. Jeździć tymi kartami czy nie ? Skoro gra to oferuje to chyba fajnie by było skorzystać. Długo trwa ten sezon z kartami ? Cytuj
CELL7777 1 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 (edytowane) nie ale po 2 sezonach mam ich dość teraz jeżdzę LMP3 prosenior....coś w tym stylu całkowicie inny świat co poprawia patch ?? to nowy czy ten pierwszy ?? Edytowane 15 maja 2015 przez CELL7777 Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 Ja będę około 23, mogę wtedy spróbować z kimś zagrać multi, nie odpalałem jeszcze w tej grze tego trybu ale zapowiada się zabawa ;-) Cytuj
orion50 632 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 (edytowane) Kurde. Piękna grafika. Model jazdy to mega hardkor, ale wydaje mi się, że do opanowania. Przejechałem parę kółek po Brands Hatch w oczekiwaniu na patch. Piękna gra kurde Zacząłem w forumule Rookie. Kurde jaka ta gra jest dobra. Ze wspomagaczy mam włączony tylko ABS. Kurde. Ustawiłem SI na 50% na początek i w treningu miałem czas o 6 sekund lepszy. Trzeba podkręcić w następnym wyścigu. Jeździ się mega, czuć każdą nierówność, utratę trakcji, tarkę. Kosmos. Dźwięki, Grafika,Płynność, wszystko po prostu miażdży. Edytowane 15 maja 2015 przez orion50 Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 Wiec jednak nie ja jeden mam problemy, uff Cytuj
orion50 632 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 Wziąłem Brands Hatch i zrobiłem lepszy czas niż Ex4act tym samym autem już na 2gim kółku nie jest źle. Gra miażdży. Muszę na chwilę wyskoczyć i zarywam noc. KOSMOS Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 o, a gdzie mozna podpatrzec sobie wyniki jakies? Cytuj
orion50 632 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 Nie wiem, spojrzałem na Twój filmik. Dzięki Panowie, że poleciliście mi ten szpil, bo jestem podjarany grą na maksa. Po prostu wypas. Idę grać. Jak dłużej pogram to napiszę więcej, bardziej składnie Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 (edytowane) Mnie jedna rzecz wyjatkowo drazni. Gdy nawet przy smiesznie malej predkosci, stuknie cie jakis pacjent, to auto wywija koziolka. Slabe to to Edytowane 15 maja 2015 przez El Loco Chocko Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 Na konsoli nic takiego nie zauwazylem jeszcze Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 to poczekaj na open wheel jak się kołami zaczepicie. mnie irytuje że jak lekko się nawet stuknie w tył rywala z przodu to ten momentalnie po hamulcach w panice. auta się przyciągają jak magnesy i pozamiatane. w wielu grach jest taka głupota. Cytuj
Mecenas 59 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 (edytowane) Kurde. Piękna grafika Nie żartuj Pan graficznie jest bardzo średnio .Nawet pastgenowo. Edytowane 15 maja 2015 przez Mecenas Cytuj
Marcin_wawa 449 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 (edytowane) Jaka głupota? Lepiej się odbijać jak od kartonów? Moim zdaniem bardzo dobry byłby to patent, gdyby AI nie miało czasami dziwnych zagrań wjeżdżając nam w dupę bez przyczyny. Trzeba jednak nadmienić, że wyjątkowo dobrze się walczy z AI w zakręcie. Nie jedzie optymalnym torem jazdy, tylko zostawia miejsce dla gracza, aby mógł atakować dalej. Wracając do kontaktu, to uważam takie przesadzone kolizje za strzał w 10, w kontekście gry online i nie tylko. Dzięki temu odechciewa się odbijać od samochodów jak od kartonów bez żadnych kar, a nawet dzięki temu zyskując. Trzeba wyczekiwać swojej okazji i jeździć bez mocnego kontaktu, co czasami jest niemożliwe i irytuje, jednak jestem za tak brutalnym traktowaniem rozpychających się graczy, niż to co działo się chociażby w GT. Oczywiście gra jest za(pipi)ista, i nie było mi dane zobaczyć czegoś równie dobrego na konsolach odkąd gram. Dogrzanie opon, hamulców, poziom paliwa w zbiorniku, to wszystko ma wreszcie sens. Poniżej macie ustawienia pod pada z oficjalnego forum Project Cars, jak dla mnie idealne. To co podał Exact z czułością sterowania na 0 sprawdza się tylko w kartingach zapewne. Bo przy mniej zwrotnych autach, samochód nie chce skręcać tak jak powinien. 50 to za dużo a 0 za mało i idealnym jest tak jak w tym ustawieniu 30. Oczywiście można sobie regulować w zależności czym sezon jeździmy. Originally Posted by PuntNL This is the set I am currently using:Controller Preset Mode 2 (make sure you change 1st)Steering Deadzone 5Steering Sensitivity 30Throttle Deadzone 10Throttle Sensitivity 40Brake Deadzone 10Brake Sensitivity 30Clutch Deadzone 10Clutch Sensitivity 45Speed Sensitivity 70Controller Filtering Sensitivity 30Force Feedback 100RPM/Gear Display YesController Preset Mode 2 (make sure you change 1st)Advanced OffStill not perfect, still have to try lots of things and will adjust accordingly. Edytowane 15 maja 2015 przez Marcin_wawa 1 Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 początek wyścigu, długa prosta. startujesz w środku i przedzierasz się do przodu. jedziesz za typem, delikatnie go tykasz spoilerem a ten po hamulcach i jedziecie sklejeni bez większej kontroli. taka głupota. Cytuj
Marcin_wawa 449 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 Nie ma idealnego systemu, ale wolę ten, niż bezkarne odbijanie się od przeciwników - taki system sprawdza się w FH czy DC. Po prostu trzeba jeździć jak w real life, z pewną dozą ograniczonego zaufania. Wyprzedzać tam gdzie można, i odpuszczać tam gdzie trzeba. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi