Colin 1 976 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 rozrysowałbym to ale i to pewnie nic by nie dało skoro do tej pory nic nie przyswoiłeś Cytuj
Gość kufir Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 Gadacie brednie i tele. Przykro mi ze Caarsy nie sa takie wspaniale jak liczyliscie i na tle konkurencji ustepuja pod kilkoma wzgledami a pod kilkoma znacznie lepiej wypadaja. Co zrobic, oby dwie sa dobre ale nie wmawiajcie ludziom ze nie moga porownywac grafili w grach na ta sama konsole tylko dlatego ze ktoras jest wydana tez na inne platformy. Jakos Forze caly czas WSZYSCY porownuja do Gran Turismo i porownywac do Drive cluba tez zaczeli to normalne. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 GT i Forze sie porównuje bo to ekskluzywne tytuły na dwie platformy. Driveclub i pCARS mają ze sobą tyle wspólnego, że w obu jeździ się samochodami. Driveclub ma ładniejszą grafikę, ale kosztem wielu innych rzeczy, jak na przykład mniejsza ilość przeciwników na torze czy ilość FPSów, gdzie w DC jest ona ograniczona do 30 klatek a w DC waha sie od 45 do 60. Driveclub jest najłądniejszą grą wyścigową i jeszcze długo tak pozostanie, ale to nie znaczy, że jest najlepszy człowieku. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 Ale ja nigdzie nie napisałem ze jako produkt jest najlepsza. Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 Nie wiem czy to prawda, ale gdzieś wyczytałem, że port, który dostaliśmy na konsolę jest zakorzeniony w wersjach na PS3/X360, które to pierwotnie miały powstać. Gdyby gra była przeportowana prosto z PCta, to pewno by wyglądała i działała lepiej. Tak niestety dostaliśmy graficznego przeciętniaka, w którym są momenty ładne, ale są i też takie, gdzie gra wygląda gorzej jak na poprzedniej generacji. Moim zdaniem, to ogólnie obecna generacja konsol mocno zasysa... nawet hajpowany DC moim zdaniem wygląda tylko bardzo ładnie. Nie ma tu mowy o jakości godnej konsoli następnej generacji. Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 port, który dostaliśmy na konsolę jest zakorzeniony w wersjach na PS3/X360, które to pierwotnie miały powstać. biorąc pod uwagę jakie studio to robiło, i że wcześniej robili dla EA, to nawet bym się nie zdziwił gdyby to się okazało prawdą Cytuj
LubięLaćPoMordzie 0 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 po Twoim poście widać, że to gra nie skierowana dla Ciebie, skoro uważasz, że za trudna, narzekasz na oprawę i mało samochodów Trudność jest OK, większe wyzwanie i frajda z opanowania gry ale wszyscy tak pisali ze to takie realistyczne... Mam watpliwosci ale z drugiej strony nigdy nie jezdzilem samochodem wyscigowym, na pewno osobowymi o mniejszej mocy jezdzie sie zupelnie inaczej. porównywać multiplatformowy sim do ex arcade Porównywać mozna bo czemu by nie,model jazdy z natury gry jest inny ale grafika czy ilosc aut mozna porownywac a tutaj jest kiepsko jesli chodzi o PC A przypomnij mi ile aut było w Drive Club na premierę? Cytuj
junioru2 12 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 Porównywanie DC i PC to totalna pomyłka. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 po Twoim poście widać, że to gra nie skierowana dla Ciebie, skoro uważasz, że za trudna, narzekasz na oprawę i mało samochodów Trudność jest OK, większe wyzwanie i frajda z opanowania gry ale wszyscy tak pisali ze to takie realistyczne... Mam watpliwosci ale z drugiej strony nigdy nie jezdzilem samochodem wyscigowym, na pewno osobowymi o mniejszej mocy jezdzie sie zupelnie inaczej. porównywać multiplatformowy sim do ex arcade Porównywać mozna bo czemu by nie,model jazdy z natury gry jest inny ale grafika czy ilosc aut mozna porownywac a tutaj jest kiepsko jesli chodzi o PC A przypomnij mi ile aut było w Drive Club na premierę? Nie chodzi do końca ile ale jakich! Cytuj
orion50 632 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Pograłem z 20 Godzin i ani razu Nie trafilem na niewidzialna ścianę. Port z 360? Dobre sobie. Widziałem porównania Ps4 Pc i W 1080p dużej różnicy nie ma. Gra mi siadla i odkupie ja za 2 tygodnie maks. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Też mi się wydaje ze z tym portem ps3 to jakieś nieporozumienie. Wszystko dosc ladnie wygląda, może poza wyborem aut (te fotki sa strasznie kiepkie!!!) i boksami Cytuj
Tommy Dee 53 Opublikowano 4 czerwca 2015 Opublikowano 4 czerwca 2015 Mnie tez sie zdaje ze oni to sie chyba wszyscy nie znaja. CARSy wygladaja jak jakis port z PS2 a model jazdy juz lepszy byl w GTAV. A w GTA mozna przynajmniej sobie przechodnia rozjechac a tutaj co? Caly czas sie w kolko jezdzi. I na co to? 1 Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 4 czerwca 2015 Opublikowano 4 czerwca 2015 Albo paliwo moze sie skończyć, co za typ to wymyślił, nigdy tego w need for speedach nie było :-( Zenua Trzeba czekać na ta nowa gierkę Asseto Corsa, oby tam było mozna normalnie pojeździć, oby tylko zrobili open World a nie jakies trasy ktore nikogo nie interesują. Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 4 czerwca 2015 Opublikowano 4 czerwca 2015 Panowie 13 czerwca (sobota) o 21, organizujemy wyścig Endu 3h na torze Le Mans, klasy LMP1 i GT 3 (na ps4). Jeżeli ktos czuje się na siłach, zapraszam po szczegóły na PW. 1 Cytuj
junioru2 12 Opublikowano 4 czerwca 2015 Opublikowano 4 czerwca 2015 Panowie 13 czerwca (sobota) o 21, organizujemy wyścig Endu 3h na torze Le Mans, klasy LMP1 i GT 3 (na ps4). Jeżeli ktos czuje się na siłach, zapraszam po szczegóły na PW. A co to chcecie zrobić konkurencję dla transmisji Le Mans 24? Jak dacie radę to może jakiś filmik uda się z tego wydarzenia nagrać? Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 4 czerwca 2015 Opublikowano 4 czerwca 2015 Wcześniej robiliśmy takie wyścigi w GT5 i 6 Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 Ponad milion w miesiąc, fantastyczny wynik dla studia (250k na X1, ~190k PC, reszta na PS4) Cytuj
Magik 1 125 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 Musisz poczekac do sierpnia :-P Cytuj
Mecenas 60 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 Powiedzta mi proszę jak do licha ustawia się własnoręcznie przyciski pada pod własne preferencje żeby to zadziałało ,niby ustawiam i ciagle nie mogę zatwierdzić, bo pisze, że nie wszystkie zostały zatwierdzone.Nawet jak zmienie jeden to nie można .O co w tym chodzi? ze 40 minut siedziałem w tym i ni wuja nie zatrybiło nic Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 Pewnie pominąłeś jakąś funkcję, która jest przypisana defaultowo. Ogólnie jest tak, że możesz dodawać nowe funkcje, ale stare też muszą pozostać. Problem jest tylko taki, że mamy trochę mało przycisków na padzie 1 Cytuj
Mecenas 60 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 (edytowane) Chciałem sobie przypisać balans hamulców pod L1 i R1 (używam automatycznej skrzyni wiec te batony do wbijania biegów niby powinny być wolne, ale nie)I teraz właśnie sprawdziłem pod naduszenie L3 i R3 bo nie przypisane i poszło.DRS chciałem przypisać za nieużywany "spójrz w tył" i też nic.Powinni to naprawić. Edytowane 6 czerwca 2015 przez Mecenas Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Tak się cieszyłem, że wreszcie jest gra, która świetnie odwzoruje wyścig LM 24h. Dziś sobie go odpaliłem z maksymalną ilością przeciwników i dostałem deską w ryj - framerate jest tak tragiczny, że odechciewa się grać Wielka szkoda. Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Że niby na której konsoli? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi