tnk 3 Opublikowano 16 lutego 2016 Opublikowano 16 lutego 2016 w ta grę gra ktoś jeszcze online ? jakoś mało ludzi gra Cytuj
jaszczoor 42 Opublikowano 16 kwietnia 2016 Opublikowano 16 kwietnia 2016 macie do polecenia jakieś konkretne ustawienia pod DFGT? Cytuj
GTRtyniec 0 Opublikowano 8 czerwca 2016 Opublikowano 8 czerwca 2016 Witam ! Mam pytanie jak wylaczyc linie pomocnicze w Project Cars w jakie ustawienia trzeba wejsc Dzieki za odpowiedz Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 20 lipca 2016 Opublikowano 20 lipca 2016 wrocilem do gry po dluzszej przerwie - chyba 5 sezon obecnie - jezu jak ta gra miejscami wyglada! Uwielbiam klimat, gdy podczas wyscigu po ulewie przebija sie zachodzace slonce, albo mgle o poranku, przez ktora nic nie widac - gra, ktora obok Dirta zostanie u mnie do konca generacji. (pewnie mniej wiecej tyle zajmie calak jezdzac wiekszosc wyscigow ) Cytuj
okens 541 Opublikowano 26 lipca 2016 Opublikowano 26 lipca 2016 Od dawna zastanawiam sie nad Project CARS. W sumie wstrzymalem sie juz raz bo liczylem, ze zapowiedza 2jke. Podobno nie jest ladniejsze od DriveClub? Ale grywalne w cholere. Chyba wezme Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 4 stycznia 2017 Opublikowano 4 stycznia 2017 Wyciekły jakieś screeny z bety pcars 2 Tutaj więcej: https://www.gtplanet.net/project-cars-2-aiming-for-septemberish-pre-orderrelease-window/ Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 11 stycznia 2017 Opublikowano 11 stycznia 2017 Czekam z niecierpliwością na kontynuację tej sztos gry :) Cytuj
okens 541 Opublikowano 12 stycznia 2017 Opublikowano 12 stycznia 2017 No jesli na prawde przyloza sie do rozwijania tej gry w to bedzie killer, tylko cos duzo szutru na tych screenach, mam nadzieje, ze nie pojda za bardzo w tym kierunku Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 14 lutego 2017 Opublikowano 14 lutego 2017 Zastanawiam się czy nie kupić gry na psn bo teraz stoi po 59. Ogólnie w ścigałki gram od czasu do czasu, driveclub splatynowany, w forzie motorsport 6 jeździłem na wszystkim off tylko model jazdy miałem na normalny nie symulacja, w horizon 2 i 3 pełna symulacja. Odbije się czy można tam poprzestawiać ustawienia abym znalazł jakiś przystępny model jazdy dla mnie? Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 14 lutego 2017 Opublikowano 14 lutego 2017 Hahahah, trza było nie zdradzać kilka dni temu xbox to byś grał od jutra. A tak to teraz płać haracz Sony :D Cytuj
Marcin_wawa 449 Opublikowano 15 lutego 2017 Opublikowano 15 lutego 2017 Zastanawiam się czy nie kupić gry na psn bo teraz stoi po 59. Ogólnie w ścigałki gram od czasu do czasu, driveclub splatynowany, w forzie motorsport 6 jeździłem na wszystkim off tylko model jazdy miałem na normalny nie symulacja, w horizon 2 i 3 pełna symulacja. Odbije się czy można tam poprzestawiać ustawienia abym znalazł jakiś przystępny model jazdy dla mnie? Nie zastanawiaj się za tę cenę. Nie odbijesz się. Są klasy gdzie z padem jest bardzo ciężko, jednak można znaleźć swoje ustawienie pod większość aut. Z reguły jak jakiś samochód jest niegrywalny, to tylko ze względu na dużą moc, RWD i małą przyczepność (brak spojlerów). Wystarczy włączyć kontrolę trakcji i jest dużo lepiej. Ja do dzisiaj od czasu do czasu pogram sobie online i bawię się świetnie. Najlepiej na padzie jeździ się klasą GT3 i tę najczęściej spotkasz online. Cytuj
DieseL 7 Opublikowano 15 lutego 2017 Opublikowano 15 lutego 2017 Zastanawiam się czy nie kupić gry na psn bo teraz stoi po 59. Ogólnie w ścigałki gram od czasu do czasu, driveclub splatynowany, w forzie motorsport 6 jeździłem na wszystkim off tylko model jazdy miałem na normalny nie symulacja, w horizon 2 i 3 pełna symulacja. Odbije się czy można tam poprzestawiać ustawienia abym znalazł jakiś przystępny model jazdy dla mnie? w życiu nie bierz tego szrotu do grania kampanii czy jak tak k*rwa sie zwie ! 4za Rulez a co do multi jak znajdziesz ogarniętych kolesi, to przepadniesz na dłuuugie godziny Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 (edytowane) Człowieki, to normalne w tej grze? X1. Mniemam, że to przez ściąganie w tle reszty danych, bo 100% nie było, ale w żadnej innej grze takich cyrków nie miałem. Edytowane 17 lutego 2017 przez Andreal Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 Pewnie przez to, ze nie hamujesz :( Jak wyglada tutaj multi? Mozna pograc tylko z grupa znajomych jakis wyscig? Cos typu prywatne lobby? Cytuj
REZOK 1 020 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 Człowieki, to normalne w tej grze? X1. Mniemam, że to przez ściąganie w tle reszty danych, bo 100% nie było, ale w żadnej innej grze takich cyrków nie miałem. Też sie zdziwiłem jak wczoraj odpaliłem ten wyścig początkowy. Miałem zassane jakieś 45% gry i tak mi się wydaje, że to dlatego. Pierwszy raz taki slideshow. Dzisiaj zassam do końca to podejrzewam, że będzie płynniej. Powinno być ok 40-50 klatek, czyli w miarę płynnie. Deszcz nie daje rady i spada w granice 30 przy większej ilości przeciwników. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 Też dzisiaj sprawdzę na pełnej instalacji, grać raczej w to nie będę, ale ciekawość nie pozwoli mi gry zostawić nie ruszonej. Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 To samo miałem przy 40%, 25 fps. Dziś 60 :) Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 18 lutego 2017 Opublikowano 18 lutego 2017 Jakies forumkowe granie moze? Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 10 maja 2017 Opublikowano 10 maja 2017 W czerwcu kolejna wyplata dla inwestorow. Tym razem 60% wkladu :-) Lacznie to bedzie 350%. Szkoda ze nie zainwestowalem wiecej... Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 22 czerwca 2017 Opublikowano 22 czerwca 2017 Nie śledziłem tematu. Gierka za 10 ojro na stemie i tak się zastanawiam czy brać. Dalej robi? Kierownice mam :) (logitech dfgt) Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 23 czerwca 2017 Opublikowano 23 czerwca 2017 Robi, warto ;) Tylko im bliżej premiery tym serwery będą miały mniej graczy, więc czasem trzeba poszukać kilka minut dobrego lobby. Poza tym warto ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi