Skocz do zawartości

C.A.R.S.

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

wrocilem do gry po dluzszej przerwie - chyba 5 sezon obecnie - jezu jak ta gra miejscami wyglada!

Uwielbiam klimat, gdy podczas wyscigu po ulewie przebija sie zachodzace slonce, albo mgle o poranku, przez ktora nic nie widac - gra, ktora obok Dirta zostanie u mnie do konca generacji.

(pewnie mniej wiecej tyle zajmie calak jezdzac wiekszosc wyscigow ^^)

Opublikowano

Od dawna zastanawiam sie nad Project CARS. W sumie wstrzymalem sie juz raz bo liczylem, ze zapowiedza 2jke. Podobno nie jest ladniejsze od DriveClub? Ale grywalne w cholere. Chyba wezme

• 5 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zastanawiam się czy nie kupić gry na psn bo teraz stoi po 59. Ogólnie w ścigałki gram od czasu do czasu, driveclub splatynowany, w forzie motorsport 6 jeździłem na wszystkim off tylko model jazdy miałem na normalny nie symulacja, w horizon 2 i 3 pełna symulacja. Odbije się czy można tam poprzestawiać ustawienia abym znalazł jakiś przystępny model jazdy dla mnie?

Opublikowano
  W dniu 14.02.2017 o 14:38, creatinfreak napisał(a):

Zastanawiam się czy nie kupić gry na psn bo teraz stoi po 59. Ogólnie w ścigałki gram od czasu do czasu, driveclub splatynowany, w forzie motorsport 6 jeździłem na wszystkim off tylko model jazdy miałem na normalny nie symulacja, w horizon 2 i 3 pełna symulacja. Odbije się czy można tam poprzestawiać ustawienia abym znalazł jakiś przystępny model jazdy dla mnie?

Nie zastanawiaj się za tę cenę. Nie odbijesz się. Są klasy gdzie z padem jest bardzo ciężko, jednak można znaleźć swoje ustawienie pod większość aut. Z reguły jak jakiś samochód jest niegrywalny, to tylko ze względu na dużą moc, RWD i małą przyczepność (brak spojlerów). Wystarczy włączyć kontrolę trakcji i jest dużo lepiej. Ja do dzisiaj od czasu do czasu pogram sobie online i bawię się świetnie. Najlepiej na padzie jeździ się klasą GT3 i tę najczęściej spotkasz online.

Opublikowano
  W dniu 14.02.2017 o 14:38, creatinfreak napisał(a):

w życiu nie bierz tego szrotu do grania kampanii czy jak tak k*rwa sie zwie ! 4za Rulez

a co do multi jak znajdziesz ogarniętych kolesi, to przepadniesz na dłuuugie  godziny

Opublikowano (edytowane)

Człowieki, to normalne w tej grze? X1.

Mniemam, że to przez ściąganie w tle reszty danych, bo 100% nie było, ale w żadnej innej grze takich cyrków nie miałem.

Edytowane przez Andreal
Opublikowano
  W dniu 17.02.2017 o 07:06, Andreal napisał(a):

Człowieki, to normalne w tej grze? X1.

Mniemam, że to przez ściąganie w tle reszty danych, bo 100% nie było, ale w żadnej innej grze takich cyrków nie miałem.

Też sie zdziwiłem jak wczoraj odpaliłem ten wyścig początkowy.

Miałem zassane jakieś 45% gry i tak mi się wydaje, że to dlatego.

Pierwszy raz taki slideshow.

Dzisiaj zassam do końca to podejrzewam, że będzie płynniej. Powinno być ok 40-50 klatek, czyli w miarę płynnie.

Deszcz nie daje rady i spada w granice 30 przy większej ilości przeciwników.

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...