kermit 6 998 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 pCARS oficjalnie na next geny You made my day. W końcu Forza i GT może wykonają jakiś większy skok przez taką konkurencję (szczególnie GT) Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 Już wiem z jaką grą kupie ps4 Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 To samo mialem napisac, pierwsza gra,ktora ma szanse mnie zachecic do zakupu konsoli. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 A jest juz jakis build na nowe konsole? Jakies screeny? Gameplay? Bedzie mozliwosc wykupienia pakietu dostepowego do gry zeby zostac beta testerem tak jak bylo wczesniej na PC? Nie zmienia to faktu ze mam wrazenie ze ta gra nigdy nie wyjdzie. Testujac milion nowych opon i 2 miliony prac zawieszenia nie da sie wydac gry. Od czasu open bety do dzis to juz 2 czesci by zrobili. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 (edytowane) Od czasu open bety do dzis to juz 2 czesci by zrobili. i byś miał model jazdy jak w shifcie Edytowane 7 listopada 2013 przez Adi_TEAM LBN Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 Bedzie mozliwosc wykupienia pakietu dostepowego do gry zeby zostac beta testerem tak jak bylo wczesniej na PC? Tak....ale dostep do alphy/bety bedzie raczej tylko na PC. Nie zmienia to faktu ze mam wrazenie ze ta gra nigdy nie wyjdzie. Testujac milion nowych opon i 2 miliony prac zawieszenia nie da sie wydac gry. Od czasu open bety do dzis to juz 2 czesci by zrobili. "od czasu open bety" To juz byla beta? Pewnie masz na mysli grywalna pre-alhpe. W kazdym badz razie, ile czasu twoim zdaniem zajmuje zrobienie gry praktycznie od podstaw? Nie sugeruj sie tym ze co roku wychodzi nowy COD czy FIFA, gdyz te gry to w duzej mierze kopiuj-wklej z poprzedniczki. Cytuj
Marcin_wawa 449 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 Poza tym nie o każdej grze jest tak głośno w trakcie prac. Zasługą jest ta pre-alpha, którą na bieżąco ludzie testują i wrzucają nowe informacje. Inne gry, to ogłoszenie rozpoczęcia prac > za kilka lat gotowy produkt, a po drodze kilka trailerów - przeważnie pod koniec produkcji. Wracając do tematu. Świetna wiadomość, jak tylko będzie ogłoszona data, lecę po swoją PS4. Cytuj
Tommy Dee 53 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 No to dla tej gry kupuje PS4 Wiadomo juz jak PS4 bedzie sobie radzic ze wsparciem kierownic np. Logitecha? Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Z tego co pamietam to jeden z kolesi od DriveClub potwierdzil ze kiery z PS3 beda dzialaly z PS4 Taki tam filmik na szybko http://www.youtube.com/watch?v=0OI_0l-w57k 3 Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Dawaj w slow-mo prace zawieszenia przy scinaniu krawezników Trailer fajny, momentami oswietlenie naprawde relistycznie wygląda.Szkoda,ze jakosc na YT marna. Cytuj
Tommy Dee 53 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 No to gitara ze stare kierownice beda wspolpracowac z PS4. Jesli juz jestesmy przy requestach dla film-makerow to z checia chlopaki zobaczylbym jakis trailer Project CARS do podkladu The Prodigy z ponizszego filmiku http://www.youtube.com/watch?v=Uql3mAPuxdg Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 (edytowane) Fajny trailer, lajk poleciał Może i ja coś nowego skombinuje Edytowane 9 listopada 2013 przez Adi_TEAM LBN Cytuj
Karas 433 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 Było ? Da się w to grac na padzie czy jednak bez kierownicy nie podchodź. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 Da się w to grac na padzie czy jednak bez kierownicy nie podchodź. Teoretycznie się da, na moim profilu yt większość filmików mam właśnie z czasów zanim nabyłem kierownice. W filmikach jeździłem bez wspomagań ale zawsze mozna wlaczyc assisty i inne (pipi)y, wtedy na padzie mozna poszaleć prawie jak w w GT czy Forzie tylko to już nie jest taka zabawa jak z kierownicą i autem sterowanym tylko przez ciebie. Ogólnie polecam odłozyc te 300 zl i kupic Driving Force GT bo ja się już dawno tak dobrze nie bawiłem przy grach jak właśnie jeżdząc na kierownicy Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 17 listopada 2013 Opublikowano 17 listopada 2013 (edytowane) Dawaj w slow-mo prace zawieszenia przy scinaniu krawezników Tutaj masz kilka takich ujec Edit. Troszke lepsza jakosc na vimeo. Edytowane 17 listopada 2013 przez Magik Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 28 listopada 2013 Opublikowano 28 listopada 2013 O i oto chodzi. W końcu GT 6 bedzie miało poważnego konkurenta. Pomimo ze ta gra za bardzo mi przypomina pompowanie Shift 2 do celów pro simm. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 1 grudnia 2013 Opublikowano 1 grudnia 2013 natknąłem się dziś na taki community trailer. Uwierzcie że warto sprawdzić 1 Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 Wcale sie nie zdziwie jak Project CARS wytrze sobie lewego buta Forzá a prawego Gran Turismo. Nowy projekt, robiony bez zadnych napietych terminow, czysta symulacja. Jaram sie jak helikopter w ogniu Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 obyś miał racje będzie powód żeby kupić nezt-gena Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 Podobno konsolowa wersja ma smigac w 1080p@60fps. W ostatnim czasie dali nowy tyre model i FFB. Dzisiaj dodano Brands Hatch i patrzac na niektore tekstury...jak to dobrze ze przeniesli developing na next geny xD Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 (edytowane) Magik, uważaj bo takie tekstury będziesz miał na nextgenach w 1080p/60fps No chyba, że ta trawa jest płaska jak tapeta ścienna Edytowane 19 grudnia 2013 przez DonSterydo Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 27 grudnia 2013 Opublikowano 27 grudnia 2013 No wiadomo ze plaska. Wkoncu to tylko tekstura. Oczywiscie trawa 3d tez jest Tych 60fps nie traktujcie jako pewniaka. Taki jest cel, a co z tego wyjdzie w praniu, to sie okaze. Ja osobiscie jestem troche sceptyczny w tej kwestii (zwlszcza jesli chodzi o utrzymanie plynnosci podczas deszczu). Jak sie pytalem Bella o szanse na 1080p@60fps, to stwierdzil ze na PS4 sa "solidne" a na XbOne "niepewne". Kilka fotek ode mnie 3 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 27 grudnia 2013 Opublikowano 27 grudnia 2013 a model jazdy w ogóle jest dobry? NFS Shift dupy nie urywał. Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 27 grudnia 2013 Opublikowano 27 grudnia 2013 Shift - powiedzmy sobie szczerze - ssal palke Za sprawa kochanego EA, ktore chcialo gre na jak najszerszego grona graczy i sim nie wchodzil w gre. Stad caly pomysl na finansowanie przez World Mass Development. Dzieki temu maja kase, zeby zrobic gre wedlug wlasnych "widzimisie" a dopiero potem szukac wydawcy pCARS ma byc przede wszystkim simem. A jesli chodzi o umiejetnosci SMS w tej kwestii to nie ma czym sie partwic. Wkoncu ci ludzie zrobili GTR, GT Legends czy demowke BMW M3 Challenge Zreszta polecam sciagnac darmowe BMW M3 Challenge. Tylko 1 fura i tor wiec zajmuje niewiele. To jest dosc wiekowe ale model jazdy daje rade do dzic (mowa o grze na kierownicy ofc ) Generalnie w tym momencie ciezko oceniac model jazdy jako calosc. Rozne auta sa na roznym poziomie developingu. Jedne prowadza sie kapitalnie, inne sa wyraznie "niedorobione" Co chwila zmieniaja model opon (niedawno opony GT otrzymaly elastyczny karkas). Ale generalnie potencjal jest ogromny. Cytuj
Tommy Dee 53 Opublikowano 27 grudnia 2013 Opublikowano 27 grudnia 2013 Ja chce 60fps w 1080p na PS4 Jak dla mnie moga lekko poswiecic oprawe graficzna na rzecz plynnych 60 klatek w najwyzszej rozdzielczosci. A jak sprawy sie maja z grzebaniem pod maska? Czy mamy podobna swobode w ustawieniach samochodu do na przyklad FM4? SMS planuje w ogole wprowadzenie tuningu wizualnego w CARS'ach, wlaczajac w to malowanie samochodow? That sound https://www.youtube.com/watch?v=RcMToMbbtZo&feature=youtube_gdata_player Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi