Opublikowano 12 czerwca 201410 l Gameplay: http://www.gamersyde.com/news_e3_project_cars_ps4_video-15484_en.html Edytowane 12 czerwca 201410 l przez McDrive
Opublikowano 13 czerwca 201410 l HAHAHA WTF, przecież to się zachowuje gorzej niż alpha build z przed roku. I tu nie żartuje Build z maja zeszłego roku jak jeszcze nawet wnętrze auta nie było oteksturowane. Co prawda inny mercedes ale można zobaczyć, że auto nie zachowuje się tak niedorzecznie jak na gameplayu z E3 Na tym filmiku z E3 później jak oddalił kamere widać, że jedzie prawdopodobnie ze wszystkimi wspomagaczami i asystami, może to jest zepsute. Tak czy inaczej ten gameplay wygląda komicznie. I jeszcze ta kierownica Ja tam nie widzę w tym filmiku nic śmiesznego oprócz tej katapulty w pierwszym zakręcie na pierwszym okrążeniu. Jedyne co mnie martwi to input lag z kierownicy (chyba, że źle z montował materiał). Poza tym wygląda super.
Opublikowano 13 czerwca 201410 l http://www.youtube.com/watch?v=MwwfYbGboIY Tu jest z PC z E3. Sprawia gorsze wrażenie od tego materiału z PS4. 1:27 rządzi szczególnie. Swoją drogą ten materiał z PS4 w pliku google, wrzucony wcześniej, sprawia już o wiele lepsze wrażenie od tego pierwszego. Edytowane 13 czerwca 201410 l przez Lukas_AT
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Ja jestem dobrej myśli. Myślę, że dadzą radę. Te materiały były z jakiejś alfy tj. te co takie oburzenie wywołały
Opublikowano 15 czerwca 201410 l Moje customowe ustawienia kamery z kasku. Standardowa "helmet cam" jest dla mnie niegrywalna wiec postanowilem tak dopasowac ustawienia zeby gralo sie przyjemnie/naturalnie, nie tracac przy tym imersji. W skrocie....zredukowalem patrzenie w zakret, poszedlem bardziej w strone przechylania glowy, wywalilem wiekszosc dodatkowych efektow (g-force, shake itd.)
Opublikowano 15 czerwca 201410 l Dużo podsterowności http://www.ppe.pl/news-29249-24_godzinna_zabawa_w_project_c_a_r_s_.html widzieli ? potem połączę posty Edytowane 18 czerwca 201410 l przez orion50
Opublikowano 18 czerwca 201410 l Chętnie wezmę udział w takim wyścigu w online... Będzie potrzebny wjazd do pit stopu, by pójść do kibelka.
Opublikowano 18 czerwca 201410 l No kurde. Nie mam ani PS4 ani mocnego PC'a, ale chyba będzie trzeba wyjechać na 2 miechy za wodę i zarobić, bo C.A.R.S może być racingowym mesjaszem.
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Chętnie wezmę udział w takim wyścigu w online... Będzie potrzebny wjazd do pit stopu, by pójść do kibelka. Później cię znajdą martwego na kanapie, a lekarz stwierdzi zgon z powodu wycieńczenia spowodowanego długotrwałym graniem, lepiej daruj sobie taki rozgłos. A tak na serio to fajnie tylko kierownica by się przydała a ta którą pokazaliście to cena jest po prostu zaporowa
Opublikowano 19 czerwca 201410 l No kurde. Nie mam ani PS4 ani mocnego PC'a, ale chyba będzie trzeba wyjechać na 2 miechy za wodę i zarobić, bo C.A.R.S może być racingowym mesjaszem. na konsole, jak najbardziej tak.
Opublikowano 2 lipca 201410 l Nic oficjalnego. Nie trzymaj mnie za slowo ale celuja w 32 auta na torze w wersjach konsolowych.
Opublikowano 2 lipca 201410 l Nic oficjalnego. Nie trzymaj mnie za slowo ale celuja w 32 auta na torze w wersjach konsolowych. Wolę 16 i AI na poziomie drivavatara =)
Opublikowano 2 lipca 201410 l Panowie, jest jakas lista samochodów oficjalniejsza? Jest tam moja ulubiona Mazda Furai?
Opublikowano 2 lipca 201410 l Nie było jej w Shift 2, więc zakładam że niemal na pewno nie będzie w p.Cars. Lista aut to kopia tej z Shift 2 z kilkoma dodatkami. Wiem że padnie krytyka ale ja to widzę tak. Ten samo developer ma więc prawo wykorzystać te same licencje. Co jakiś czas ujawnia jakie to auto pojawi się w grze a ludzie się tym onanizują jakby to była jakaś mega niespodzianka. Będzie Apollo, będzie Zonda R i BMW m1 PROCAR a cała reszta dla mnie to tylko zapychacz. jakiś racing rig chyba zacznę budować pod te gre.
Opublikowano 6 lipca 201410 l Boże jaka to będzie torpeda na mocarnych PC nam pewnie pozostaną rozmazane mazie na jezdniach
Opublikowano 7 lipca 201410 l Boże jaka to będzie torpeda na mocarnych PC nam pewnie pozostaną rozmazane mazie na jezdniach3/10 trolling
Opublikowano 7 lipca 201410 l Nie trolling tylko realne przypuszczenia. Taka prawda, PS4 czy X0 to nie są mocarne sprzęty i takich tekstur na konsolach nie będzie.
Opublikowano 7 lipca 201410 l Nie trolling tylko realne przypuszczenia. Taka prawda, PS4 czy X0 to nie są mocarne sprzęty i takich tekstur na konsolach nie będzie. PS4 ma 8gb DDR5, o jakosc textur bym sie nie martwil.
Opublikowano 7 lipca 201410 l Odejmij ram na system, na mechanikę itd i zostanie wiele mniej niż 8 GB. To jak bardzo obetną grafikę zobaczymy po premierze, ja jedynie liczę na minimalny input lag, mniejszy niż w drive club, co najmniej o połowę.