Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 158,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pstryczek w nos w strone Codemasters   http://www.youtube.com/watch?v=uCtiKDRvPW4&feature=player_embedded

• Pozyskano licencje na Merca.   1952 300 SL W194 1971 300SEL 6.8 AMG ‘Rote Sau’ 1989 Sauber C9 1990 190E 2.5-16 Evolution 2 DTM 1998 CLK-LM 2012 SLS AMG GT3 2012 C-Class Coupe DTM 2013 A45 AMG 2010 S

• Moje customowe ustawienia kamery z kasku. Standardowa "helmet cam" jest dla mnie niegrywalna wiec postanowilem tak dopasowac ustawienia zeby gralo sie przyjemnie/naturalnie, nie tracac przy tym imers

Opublikowano

HAHAHA WTF, przecież to się zachowuje gorzej niż alpha build z przed roku. I tu nie żartuje

Build z maja zeszłego roku jak jeszcze nawet wnętrze auta nie było oteksturowane. Co prawda inny mercedes ale można zobaczyć, że auto nie zachowuje się tak niedorzecznie jak na gameplayu z E3

Na tym filmiku z E3 później jak oddalił kamere widać, że jedzie prawdopodobnie ze wszystkimi wspomagaczami i asystami, może to jest zepsute. Tak czy inaczej ten gameplay wygląda komicznie. I jeszcze ta kierownica  :teehee:

Ja tam nie widzę w tym filmiku nic śmiesznego oprócz tej katapulty w pierwszym zakręcie na pierwszym okrążeniu. Jedyne co mnie martwi to input lag z kierownicy (chyba, że źle z montował materiał). Poza tym wygląda super.

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=MwwfYbGboIY

Tu jest z PC z E3. Sprawia gorsze wrażenie od tego materiału z PS4. 1:27 rządzi szczególnie. Swoją drogą ten materiał z PS4 w pliku google, wrzucony wcześniej, sprawia już o wiele lepsze wrażenie od tego pierwszego.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Moje customowe ustawienia kamery z kasku.

Standardowa "helmet cam" jest dla mnie niegrywalna wiec postanowilem tak dopasowac ustawienia zeby gralo sie przyjemnie/naturalnie, nie tracac przy tym imersji.

W skrocie....zredukowalem patrzenie w zakret, poszedlem bardziej w strone przechylania glowy, wywalilem wiekszosc dodatkowych efektow (g-force, shake itd.)

Opublikowano

Chętnie wezmę udział w takim wyścigu w online... Będzie potrzebny wjazd do pit stopu, by pójść do kibelka. ;)

Opublikowano

No kurde. Nie mam ani PS4 ani mocnego PC'a, ale chyba będzie trzeba wyjechać na 2 miechy za wodę i zarobić, bo C.A.R.S może być racingowym mesjaszem. 

Opublikowano

Chętnie wezmę udział w takim wyścigu w online... Będzie potrzebny wjazd do pit stopu, by pójść do kibelka. ;)

Później cię znajdą martwego na kanapie, a lekarz stwierdzi zgon z powodu wycieńczenia spowodowanego długotrwałym graniem, lepiej daruj sobie taki rozgłos.

A tak na serio to fajnie tylko kierownica by się przydała a ta którą pokazaliście to cena jest po prostu zaporowa  

Opublikowano

No kurde. Nie mam ani PS4 ani mocnego PC'a, ale chyba będzie trzeba wyjechać na 2 miechy za wodę i zarobić, bo C.A.R.S może być racingowym mesjaszem. 

na konsole, jak najbardziej tak.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nic oficjalnego.

Nie trzymaj mnie za slowo ale celuja w 32 auta na torze w wersjach konsolowych.

Opublikowano

Nic oficjalnego.

Nie trzymaj mnie za slowo ale celuja w 32 auta na torze w wersjach konsolowych.

Wolę 16 i AI na poziomie drivavatara =)
Opublikowano

Panowie, jest jakas lista samochodów oficjalniejsza? Jest tam moja ulubiona Mazda Furai? 

Opublikowano

Nie było jej w Shift 2, więc zakładam że niemal na pewno nie będzie w p.Cars. 

Lista aut to kopia tej z Shift 2 z kilkoma dodatkami. Wiem że padnie krytyka ale ja to widzę tak. Ten samo developer ma więc prawo wykorzystać te same licencje. Co jakiś czas ujawnia jakie to auto pojawi się w grze a ludzie się tym onanizują jakby to była jakaś mega niespodzianka. 

Będzie Apollo, będzie Zonda R i BMW m1 PROCAR  :thumbsup:  a cała reszta dla mnie to tylko zapychacz. 

jakiś racing rig chyba zacznę budować pod te gre. 

Opublikowano

Boże jaka to będzie torpeda na mocarnych PC :( nam pewnie pozostaną rozmazane mazie na jezdniach

3/10 trolling
Opublikowano

Nie trolling tylko realne przypuszczenia. Taka prawda, PS4 czy X0 to nie są mocarne sprzęty i takich tekstur na konsolach nie będzie.

Opublikowano

Nie trolling tylko realne przypuszczenia. Taka prawda, PS4 czy X0 to nie są mocarne sprzęty i takich tekstur na konsolach nie będzie.

PS4 ma 8gb DDR5, o jakosc textur bym sie nie martwil.

Opublikowano

Odejmij ram na system, na mechanikę itd i zostanie wiele mniej niż 8 GB. To jak bardzo obetną grafikę zobaczymy po premierze, ja jedynie liczę na minimalny input lag, mniejszy niż w drive club, co najmniej o połowę.